-->

Περί εξωστρέφειας επιχειρήσεων και... κάτι άλλα ωραία του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας!

Του Γιώργου Φάκου Είναι γνωστό ότι η εταιρεία Fargeco , η οποία εδρεύει στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών, έχει αναστείλει τη λειτο...




Του Γιώργου Φάκου


Είναι γνωστό ότι η εταιρεία Fargeco, η οποία εδρεύει στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών, έχει αναστείλει τη λειτουργία της λόγω μιας ξαφνικής και περίεργης ενεργοποίησης απόφασης ενός και πλέον έτους νωρίτερα, από τον αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Γιαννόπουλο.

Φυσικά δεν θα γράψω τα ίδια, όσα δηλαδή έχω γράψει στο πρόσφατο παρελθόν, ούτε βέβαια τι λέει ο Δημόκριτος για τον οποίο ο κ. Γιαννόπουλος δεν... μιλάει καθόλου. Οποιος ενδιαφέρεται μπορεί να βρει όλες τις αναρτήσεις!

Αλλωστε, το ότι δεν "μιλάει" ο συγκεκριμένος αντιπεριφερειάρχης, το εφαρμόζει μόνο στα μέσα τα οποία θεωρεί ότι τον... 'εχθρεύονται' και προφανώς θεωρεί το newsgf.net πως είναι ένα από αυτά!
Δικό του θέμα βεβαίως αυτό όπως και του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, που τον εμπιστεύτηκε σε αυτή την θέση.
Ισως κάτι καλύτερα να γνωρίζει ο ίδιος, ασχέτως εάν τα όσα κατά καιρούς γράφουμε δεν απευθύνονται σε προσωπικό επίπεδο κατά του κ. Γιαννόπουλου, αλλά σε πολιτικό και κατά προέκταση σε όλη την Περιφέρεια, η οποια αν και στηρίζεται στη Νέα Δημοκρατία υιοθετώντας τις όποιες κυβερνητικές αποφάσεις, εντούτοις στην περίπτωση της Fargeco την έκλεισαν εν μέσω πανδημίας, όταν η ίδια η κυβέρνηση έκανε αγώνα να κρατηθούν οι επιχειρήσεις ανοικτές με την εντολή να μην απολυθεί ούτε ένας εργαζόμενος.

Προφανώς οι κυβερνητικές αποφάσεις αφορούσαν όλες τις άλλες επιχειρήσεις πλην της Fargeco που... οπωσδήποτε πρέπει να κλείσει, για λόγους που μόνο "μεγάλα" πολιτικά μυαλά γνωρίζουν και όχι εμείς οι μικροί και ασήμαντοι που... διακατεχόμαστε από εμμονές και κάτι άλλα χαριτωμένα που οι "γνωστοί άγνωστοι" διασπείρουν!

Ασχετα εάν εγώ ως πρόσωπο [που ποτέ δεν κοιτάω κόμματα αλλά μόνο πρόσωπα σε επίπεδο αυτοδιοίκησης] όσο και το newsgf.net στηρίξαμε τη νέα Περιφερειακή Αρχή σε όλη την προεκλογική περίοδο αλλά και νωρίτερα,  διότι θεωρούσαμε ότι νέοι άνθρωποι πρέπει να αναλάβουν τις τύχες του τόπου.

Αλλά τι να ξέρουμε εμείς;

Χθες ο κ. Γιαννόπουλος έκανε μία ενημερωτική συνάντηση με Ηλείους επιχειρηματίες, σχετικά με τη λειτουργία του Κόμβου των «Creative Hubs» στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, για την... ενίσχυση της καινοτομίας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων!
Το έργο «Creative Hubs» υλοποιείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τη συνεργασία των Επιμελητηρίων Ηλείας, Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας, του ΙΤΥΕ – Διόφαντος και του Ινστιτούτου Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου, με στόχο την υποστήριξη και ανάπτυξη των Δημιουργικών Επιχειρήσεων, μέσω των τεσσάρων Κόμβων που θα δημιουργηθούν και θα λειτουργήσουν στον Πύργο, στην Πάτρα, στο Αγρίνιο και στο Μεσολόγγι.

Και ως εκ του θαύματος... ο κ. Γιαννόπουλος απέκλεισε από αυτή την συνάντηση τον ιδιοκτήτη της Fargeco, λες και η συγκεκριμένη εταιρεία δεν είναι επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην Ηλεία και μάλιστα με σημαντικό αντικείμενο.
Που αν δεν υπήρχε η Fargeco πολύ θα ήθελα να μάθαινα τι θα έκανε ο κ. Γιαννόπουλος για να λύσει το πρόβλημα των υποπροιόντων τα οποία κάποιοι πέταγαν όπου έβρισκαν μολύνοντας το περιβάλλον και τις ζωές μας.

Οχι βέβαια ότι θα πάρω απάντηση: Είπαμε, ο κ. Γιαννόπουλος δεν απαντάει σε -κατά την εκτίμησή του- "εχθρικά" μέσα ενημέρωσης τα οποία προφανώς υποθάλπουν την μέγα πολιτική του δραστηριότητα.
Και φυσικά έχει το δικαίωμα να το κάνει.

Αυτό που δεν έπρεπε να κάνει είναι να αποκλείσει από τη συνάντηση την Fargeco, αφού [όσο κι αν κάποιοι το παλεύουν λυσσασμένα] κάποια στιγμή θα επαναλειτουργήσει.
Κι ακόμη παραμένει επιχείρηση της Ηλείας, αφου δραστηριοποιείται στο νομό.

Προφανώς ψιλά γράμματα για την Περιφέρεια! 

*Αν η συνάντηση έγινε με τη συμμετοχή μικρού αριθμού επιχειρηματιών, στο πλαίσιο της εφαρμογής των προβλεπόμενων μέτρων πρόληψης και προστασίας για τον covid-19, να υποθέσουμε ότι θα γίνει και άλλη συνάντηση με άλλους επιχειρηματίες ανάμεσα σε αυτούς και τον ιδιοκτήτη ή εκπρόσωπό του της Fargeco;

Τι ρωτάω κι εγώ τέτοια ώρα...!!! 

ΥΓ.: Καλό πάντως να γίνονται τέτοιες ενημερώσεις. Ως προς αυτό συμφωνώ με την πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη, αρκεί βέβαια να μην στεκόμαστε μόνο στα λόγια!!

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Περί εξωστρέφειας επιχειρήσεων και... κάτι άλλα ωραία του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας!
Περί εξωστρέφειας επιχειρήσεων και... κάτι άλλα ωραία του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiHHaKuraUOoUik5sGqSlozJC9BK-1FC74fGeekaGInrKJbC6Wv7uejUDQGQ9cbFg-B0q20vjOtvhmO-mLT2daPMCWDVhgBrGhPg1FVVYNwZrLIVqC5WHozzENl9XYfsNwi_YXnWqqSTI8/s640/0242-1-2048x1536.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiHHaKuraUOoUik5sGqSlozJC9BK-1FC74fGeekaGInrKJbC6Wv7uejUDQGQ9cbFg-B0q20vjOtvhmO-mLT2daPMCWDVhgBrGhPg1FVVYNwZrLIVqC5WHozzENl9XYfsNwi_YXnWqqSTI8/s72-c/0242-1-2048x1536.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2020/06/blog-post_810.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2020/06/blog-post_810.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy