-->

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Αδιάφορη ή ανίκανη κι επικίνδυνη;

*Η παραίτηση αποτελεί κορυφαία πολιτική πράξη... όταν κάποιοι δεν νιώθουν το βάρος της ευθύνης!!! *Πρέπει να θρηνήσουμε θανάτους για...


*Η παραίτηση αποτελεί κορυφαία πολιτική πράξη... όταν κάποιοι δεν νιώθουν το βάρος της ευθύνης!!!

*Πρέπει να θρηνήσουμε θανάτους για να πράξει τα αυτονόητα η Περιφέρεια;

Το χθεσινοβραδινό τροχαίο ατύχημα [διαβάστε εδώ...] στην Αμαλιάδα, απέδειξε γι ακόμη μία φορά την "γύμνια" της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Μια Περιφέρεια που πριν ένα χρόνο σχεδόν πανηγυρίζαμε γιατί πλέον αναλάμβανε μια ομάδα νέων ανθρώπων, με επικεφαλής τον Νεκτάριο Φαρμάκη.
Αν και δεν ανήκουμε στη Δεξιά, εντούτοις στηρίξαμε με όλο μας το "είναι" τον συγκεκριμένο Περιφερειάρχη, επειδή θεωρούσαμε ότι οι νέοι άνθρωποι -πέρα από κόμματα και ιδεολογίες- αξίζουν την ευκαιρία: νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες, νέα επιτεύγματα.

Η διάψευση ήρθε πολύ γρήγορα... 

Δεν πέρασε ούτε ένας χρόνος που οι νέοι ανέλαβαν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και φαίνεται πως ήταν αρκετός για να διαψεύσουν όνειρα και προσδοκίες.
Οχι μόνο τίποτα δεν άλλαξε, αλλά διαφαίνεται πως γίνονται χειρότερα από την εποχή Κατσιφάρα. Αλλωστε, το μόνο που έχουν να παρουσιάσουν μέχρι σήμερα είναι υπερβολικά πολλές εκδηλώσεις [δεν έχουν απαντήσει πόσα λεφτά δαπανούνται σε αυτές], "περίεργη" κατεύθυνση χρημάτων σε site, έντυπα και συμφωνίες με έντυπο της ομογένειας κι έργα που βέβαια ετοίμασε ο Κατσιφάρας και οι ίδιοι εκτελούν και μάλιστα υπερηφανεύονται!

Μάλιστα, ο πολιτικός ανήρ Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος συνεχώς "τρέχει" [και καλά κάνει], να επιβλέπει τα έργα που ο Κατσιφάρας [επαναλαμβάνω] ετοίμασε!!!

Από κει και πέρα, τίποτα άλλο δεν έχουν να παρουσιάσουν, εκτός από... δηλώσεις και φωτογραφίες σε έντυπα και site, για να "βαράμε" το κεφάλι μας στον τοίχο για την στήριξη που δώσαμε βλέποντας να γίνονται πράγματα που ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ επί εποχής Κατσιφάρα!

Τα τροχαία... 

Εχουμε πολλάκις επισημάνει με δημοσιεύματά μας την επικινδυνότητα του δρόμου Αμαλιάδας-Σαβαλίων.
Στις αρχές Ιουνίου, η Περιφέρεια με τα συνεργεία της προχώρησε στην αποκατάσταση κομματιών του επαρχιακού δρόμου Αμαλιάδας-Σαβαλίων, αφού πρώτα αποκατέστησε το οδόστρωμα στην Κοινότητα Σαβαλίων.
Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση του νέου οδοστρώματος [έργο Κατσιφάρα] προχώρησαν και στις κατάλληλες διαγραμμίσεις. Αλλά αυτά στα Σαβάλια.

Από τον Ιούνιο που έριξαν οδόστρωμα σε κάποια κομμάτια του δρόμου Αμαλιάδας-Σαβαλίων, δεν έγινε καμία άλλη παρέμβαση. Δεν έγιναν ποτέ διαγραμμίσεις ούτε κάτι άλλο για την ασφάλεια των οδηγών που κινούνται στον συγκεκριμένο δρόμο!!!
Το αποτέλεσμα;
Τρία σοβαρά τροχαία ατυχήματα, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές!

Διαβάστε εδώ για τα τροχαία: 

Αμαλιάδα: Τζιπ βρέθηκε σε χαντάκι

Αμαλιάδα: Νέο τροχαίο στο ίδιο σημείο!

Εκτακτο: Τροχαίο ατύχημα στον δρόμο Αμαλιάδας-Σαβαλίων πριν λίγο - Το τρίτο που σημειώνεται στο ίδιο σημείο! [φωτογραφίες]

Ποιος είναι ο δρόμος Αμαλιάδας-Σαβαλίων... 

Πρόκειται για επαρχιακό δρόμο που συνέδεε την Αμαλιάδα με τα χωριά και τις πόλεις του κάμπου πριν ακόμη κατασκευαστεί ο δρόμος καρμανιόλα Πατρών Πύργου. Πρόκειται για έναν δρόμο ιδιαίτερα στενό και με το απόλυτο σκοτάδι να βασιλεύει τις νύχτες. Φυσικά, ούτε κολονάκια, ούτε φώτα ή άλλες σημάνσεις τοποθετήθηκαν που να προειδοποιούν τους οδηγούς για την επικινδυνότητα.
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας άφησε ένα έργο μισό με αποτέλεσμα ο κίνδυνος ακόμη και θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος να είναι ορατός.

Θέλετε να δείτε κι άλλα εικονοστάσια κ. Φαρμάκη για να πάρετε μέτρα; 

Και σε αυτόν τον δρόμο, πριν χρόνια σημειώθηκαν θανατηφόρα ατυχήματα. Μάλιστα σε κάποια σημεία του δρόμου υπάρχουν εικονοστάσια για να θυμίζουν τις ζωές που χάθηκαν.
Ούτε αυτό φαίνεται να συγκινεί την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. 
Μάλιστα, τα τρία τελευταία τροχαία ατυχήματα κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου αλλά για τα "φωτεινά μυαλά" της Περιφέρειας πέρα βρέχει.

Εικονοστάσι στον δρόμο Αμαλιάδας-Σαβαλίων.
Αραγε, η Περιφέρεια θέλει να δει κι άλλα τέτοια για να πράξει τα αυτονόητα;

Μήπως κ. Φαρμάκη να σας πούμε και μπράβο που κάνατε μισό έργο; Αλλά έχετε τους δικούς σας να σας βαράνε παλαμάκια και να τους... επιβραβεύεται, όπως ξέρετε να κάνετε!!! 

Δείτε φωτογραφίες:


Το απόλυτο σκοτάδι στον δρόμο Αμαλιάδας-Σαβαλίων

Η Περιφέρεια έριξε οδόστρωμα αλλά... δεν έκανε διαγραμμίσεις. Τρία σοβαρά τροχαία ο απολογισμός, μέχρι τώρα!

Ούτε κολονάκια, ούτε προστατευτικές μπάρες στο δρόμο Αμαλιάδας-Σαβαλίων με την αυξημένη κίνηση τις ημέρες και τις νύχτες. Μήπως πρέπει να σκοτωθεί κόσμος για να πράξει η Περιφέρεια τα αυτονόητα;

Απούσα η Δικαιοσύνη

Το τελευταίο προπύργιο της προστασίας του πολίτη έχει, εδώ και κάποια χρόνια, απολέσει τον σημαντικό του ρόλο. Διότι δεν είναι δυνατόν να μένει αμέτοχη στα όσα συμβαίνουν που στοιχίζουν και ανθρώπινες ζωές!
Για παράδειγμα, το τελευταίο θανατηφόρο ατύχημα στην Πατρών-Πύργου [στο ύψος της Μανωλάδας]. Ενας 16χρονος να χάσει τη ζωή του και ο παππούς του να ακρωτηριαστεί γιατί τα φανάρια δεν... δούλευαν!
Και δεν τρέχει τίποτα...

Οπως δεν τρέχει τίποτα που τα φώτα στον δρόμο-φονιά ανάβουν τη μέρα και παραμένουν σβηστά τη νύχτα...

Οπως δεν τρέχει τίποτα που οι φωτεινοί σηματοδότες άλλοτε δουλεύουν άλλοτε όχι ...

Οπως δεν τρέχει και τίποτα για τις χάλια πινακίδες, στην Πατρών-Πύργου, πολλές εκ των οποίων παραμένουν κρυμμένες από τα χόρτα!!!

Βουλευτές Ηλείας...

Ανίκανοι και αδιάφοροι ενδιαφέρονται μόνο για την διατήρηση της πολιτικής τους καρέκλας. Για να το πετύχουν, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να στέλνουν στα ΜΜΕ αδιάφορα και ανούσια δελτία τύπου, πάντα με την φωτογραφία τους μη και ξεχάσουμε αυτά τα υπέρλαμπρα μυαλά που ψηφίστηκαν από τους πολίτες!

Νομαρχιακές οργανώσεις...

Αλλη "πληγή" στο νομό Ηλείας και αυτές. Οι μεν νομαρχιακές οργανώσεις που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση κάνουν κριτική λες κι έχουμε ξεχάσει ότι επί των δικών τους ημερών τα ίδια και χειρότερα συνέβαιναν.
Η δε ΝΟΔΕ Ηλείας, συνεδριάζει κάπου-κάπου, απλά και μόνο για να παρουσιάζει κάποια δραστηριότητα. Απαξιωμένη από τους βουλευτές και τα μέλη της, όπως και οι Νομαρχιακές Οργανώσεις της αντιπολίτευσης, ενδιαφέρονται μόνο για να... βγάλουν νέα στελέχη που θα πλαισιώσουν τα κόμματά τους.
Είναι στο μόνο που συμφωνούν!!!

Μετά αναρωτιόμαστε γιατί ο Νομός Ηλείας παραμένει στις τελευταίες θέσεις ανάπτυξης με όλο αυτό τον πλούτο που διαθέτει; 

ΥΓ: Θα ακολουθήσουν κι άλλα δημοσιεύματα. Κάποιοι -επιτέλους- πρέπει να νιώσουν το βάρος της ευθύνης. Αν δεν μπορούν και η παραίτηση πολιτική πράξη είναι και μάλιστα πολύ σπουδαία. 
Το ακούσατε κύριε Φαρμάκη και όλος ο περίγυρος που σας περιστοιχίζει; 

Και μια υποσημείωση: Τα τηλέφωνα καλό είναι να χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες της Περιφέρειας... Αν κάποιοι δεν κατάλαβαν τι εννοώ θα το διαβάσουν σύντομα!!!

Διαβάστε επίσης... 

Ακόμα δύο θύματα στον φονικό δρόμο Πατρών-Πύργου - Πόσο ακόμα θα συνεχιστεί το λουτρό αίματος;

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Αδιάφορη ή ανίκανη κι επικίνδυνη;
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Αδιάφορη ή ανίκανη κι επικίνδυνη;
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgZ4Oo4C609vqbmnuxzUbSAfVJtvPsm0xqSRAAAGAh65yvtnckV8xHFlSdWZG1xPCJaCQo2l1U_nUL0aCjfYbsnst22OtGAGKEP8L_RMHwTsKgjL3HlIwHKgNxyiGOHtX8wevv9A6aTQmI/s640/c6744d11e67895885c484dcdec6131b6_XL.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgZ4Oo4C609vqbmnuxzUbSAfVJtvPsm0xqSRAAAGAh65yvtnckV8xHFlSdWZG1xPCJaCQo2l1U_nUL0aCjfYbsnst22OtGAGKEP8L_RMHwTsKgjL3HlIwHKgNxyiGOHtX8wevv9A6aTQmI/s72-c/c6744d11e67895885c484dcdec6131b6_XL.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2020/07/blog-post_746.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2020/07/blog-post_746.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy