-->

ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ…… Του ανταποκριτού μας... "Επειδή δεν είμαστε λωτοφάγοι πιθανά ούτε και σανοφάγοι|"

Του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου  Προέδρου Συλλόγου Φαρμακοποιών   Κάποιοι πολιτικοί αστέρες της περιοχής μας διεκδικούν επάξια τον τίτλο του μο...


Του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου 
Προέδρου Συλλόγου Φαρμακοποιών 

Κάποιοι πολιτικοί αστέρες της περιοχής μας διεκδικούν επάξια τον τίτλο του μονιμά κατά την στρατιωτική ορολογία. Χρόνια τώρα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Πανταχού παρόντες. Με λύσεις και προτάσεις στο τσεπάκι τους επι παντός επιστητού βεβαίως βεβαίως. Με φωτογραφίες άλλοτε να δείχνουν τα προβλήματα που έλυσαν όπως τα έλυσαν και άλλοτε με αυτά που είχαν μεγαλοφυείς προτάσεις για την λύση τους αλλά ατυχώς οι «άλλοι» δεν τους άκουσαν. Πάντα στην πρώτη γραμμή και πάντα με το όπλο παρά πόδας. Έτοιμοι να θυσιαστούν για το καλό του συνόλου. 

Επικριτικοί και δύσπιστοι μόνο όταν είναι στην αντιπολίτευση. Γιατί μη το ξεχνάμε η πεμπτουσία της Δημοκρατίας είναι και η εναλλαγή των ρόλων. Μέσα λοιπόν σε αυτήν την διαδρομή έχουμε και μείς μπερδευτεί. Τι να θυμηθούμε και τι να ξεχάσουμε. Ποιοι είναι με μας και ποιοι είναι με τους άλλους. Και σε τελευταία ανάλυση ποιοι είναι οι άλλοι που τόσο καιρό μας έχουν βάλει στο σημάδι??? 

Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ζήσει παραστάσεις υψηλής αισθητικής μέσα από τις όποιες οι πολιτικοί αστέρες της περιοχής μας ανέδειξαν και με το παραπάνω την υποκριτική τους τέχνη. Βέβαια όντας επαγγελματίες και με το παραπάνω, συνεχίζουν να δίνουν παραστάσεις έστω και αν το κοινό στην ουσία τους έχει εγκαταλείψει, έστω και αν το έργο δεν έχει πια την απήχηση που είχε. Με αυτήν την επιμονή τους όμως χωρίς να το έχουν καταλάβει έχουν ξεπεράσει τα όρια του γελοίου και οδεύουν προς το τραγικό. 

Τώρα λοιπόν που δοκιμάζονται όλοι τόσο οι καλλιτέχνες όσο και το κοινό τώρα είναι η στιγμή που το έργο πρέπει να κατέβει. Πριν πάμε στην επόμενη παράσταση καλό είναι να κλείσουμε αυτήν πανηγυρικά. Να οργανωθεί μια αποχαιρετιστήρια παράσταση. 

 Για όλα όσα δικαιούμεθα σαν πολίτες ενός ευνομούμενου κράτους και τα οποία μέρα με την μέρα απομακρύνονται. 

 Για όλα όσα έχουμε πληρώσει και πληρώνουμε και ωστόσο είναι ακόμη ζητούμενα. 

 Για όλους όσους αυτόν τον καιρό μας υπόσχονταν λαγούς με πετραχήλια. Και επειδή αυτή παράσταση δεν μπορεί να γίνει όπως της αρμόζει ζωντανά και πανηγυρικά, εν μέσω πανδημίας, θα πρέπει να οργανωθεί διαδικτυακά. Υπάρχει τρόπος να γίνει ….. Η τεχνογνωσία υπάρχει. Πρέπει όμως να είναι όμως όλοι εκεί. Όλα τα μωρά στην πίστα. 

 Να μας πουν τι έλεγαν τότε και να μας πουν τι λένε τώρα. 

 Να μας πουν πότε έλεγαν ψέματα και πότε έλεγαν αλήθεια αν βέβαια το έχουν ξεκαθαρίσει και οι ίδιοι. 

  Να αναφερθούν στα έργα που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια και με τα οποία έχουν καταφέρει ο Νομός μας να είναι επάξια στις πρώτες θέσεις από το τέλος. Και να τους θυμίσουμε ότι κρατάμε αυτήν την θέση κρίνοντας τις επιτυχίες μας από πολλές απόψεις. 

 Από οικολογικής πλευράς με ένα ποτοκι να στοιχειώνει όλους όσους επέμεναν στο προσωρινό αυτού του εγκλήματος. Και τώρα πλέον μετά από τόσα χρόνια να προσφέρεται για εύκολη σπέκουλα και ειδυλλιακές selfie την ίδια στιγμή που στην Τριανταφυλλιά θα πρέπει να γίνει επέκταση πριν καλά καλά λειτουργήσει.

 Από οικονομικής πλευράς με ένα διαλυμένο πρωτογενή τομέα με καταχρεωμένους συνεταιρισμούς και τους αγρότες έρμαια της πρώην Αγροτικής και εύκολη βορά των εμπόρων. 

 Από τουριστικής πλευράς με το Κατάκολο να παρουσιάζει τριτοκοσμικές εικόνες τότε που «έπιαναν» τα κρουαζερορόπλοια και που το κυρίαρχο μότο όλων των υπεύθυνων ήταν σε πρώτη φάση το ευαγγελικό «δος ημίν σήμερον» και «μετά το γαία πυρί μιχθήτω». 

 Από την πλευρά υποδομών με τον δρόμο Πύργου Πάτρας να πελαγοδρομεί την ώρα που έχει γεμίσει σταυρούς και εκκλησάκια. 

 Από πλευράς υγείας που κανείς μα κανείς δεν ξέρει πόσα Νοσοκομεία έχουμε, 

  πόσα πρέπει να έχουμε και κατά που να πάμε όταν και αν πάθουμε κάτι. Μη πούμε για τους διορισμούς στα Νοσοκομεία γιατί εδώ ο ορισμός του θεάτρου του παράλογου είναι πολύ λίγος για να περιγράψει αυτό που ζούμε τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία. Οι μισοί γιατροί να είχαν διοριστεί από όσους έχουν εξαγγελθεί τα τελευταία χρόνια θα ερχόταν και από την Πάτρα να νοσηλευτούν στον Πύργο. Και επειδή είναι βαρετό να μιλάμε μόνο για γιατρούς και για να σπάσει η ρουτίνα έπεσαν και κάποιες μηνύσεις οπότε έχουμε στην σκηνή δικηγόρους και δικαστές. 

 Από πλευράς τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ακόμη δεν έχουν καταλήξει οι αρμόδιοι αν πρέπει να έχουμε κάποια Πανεπιστημιακή σχολή γι αυτό και κατά τακτά χρονικά διαστήματα αλλάζουν γνωστικό αντικείμενο μέχρι να την καταργήσουν τελείως. Εδώ πρέπει να ρωτηθούν οι πτυχιούχοι που ψάχνουν ακόμη επαγγελματικά δικαιώματα και οι νυν φοιτητές που ψάχνουν να βρουν αν εν τέλει συνεχίζει να υπάρχει η Σχολή στην οποία κλήθηκαν να φοιτήσουν. Όλοι αυτοί οι πολιτικοί αστέρες πρέπει να μας αναλύσουν και να μας περιγράψουν την εικονική πραγματικότητα στην οποία και έχουν ειδικευτεί. 

Είναι αυτοί που διαχρονικά έχουν πρόθυμα και επάξια εκπροσωπήσει τον Νομό όπου και αν κλήθηκαν. 

 Στην Βουλή 

 Στην τοπική αυτοδιοίκηση 

 Στην 6 η ΥΠΕ 

 Σε Δημόσιους οργανισμούς 

 Σαν προκαθήμενοι κομματικών μηχανισμών και υπεύθυνοι των ρουσφετολογικών τμημάτων Θα τους ακούσουμε με την δέουσα προσοχή. 

Και μην ανησυχούν δεν θα σταθούμε σε ανούσιες λεπτομέρειες σε ποιο κόμμα ήταν τότε σε ποιο κόμμα είναι τώρα. Άλλωστε ούτε αυτοί στέκονται και μπορεί κάποιοι εξ αυτών να έχουν ήδη ξεχάσει την πολιτική τους διαδρομή. Αλλά θα μείνουμε στο τι έλεγαν και τι έκαναν περισσότερο ίσως από τι λένε και τι κάνουν τώρα. Αν κάποιοι δεν θυμούνται θυμόμαστε εμείς. Δόξα τω θεώ υπάρχουν δηλώσεις και δημοσιεύματα. Η τεχνολογία υπάρχει και λόγω της τεχνολογίας πλέον τίποτα δεν πάει χαμένο στην χαμένη μας ζωή.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ…… Του ανταποκριτού μας... "Επειδή δεν είμαστε λωτοφάγοι πιθανά ούτε και σανοφάγοι|"
ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ…… Του ανταποκριτού μας... "Επειδή δεν είμαστε λωτοφάγοι πιθανά ούτε και σανοφάγοι|"
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEi9uthHmPNXZnHALlVEpiLCzPq7921ixEe9gQW6ilKyAHttquQEZB-Y2oiYYH8xbgXDVCRvJibkyymF_OBaS9KpcgoMgKtXePYPoTFc-MOG4tqFH2yCbDGS3R2IPaLzmp2rkscQMbyzI/s600/hay-bales-644440_960_720.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEi9uthHmPNXZnHALlVEpiLCzPq7921ixEe9gQW6ilKyAHttquQEZB-Y2oiYYH8xbgXDVCRvJibkyymF_OBaS9KpcgoMgKtXePYPoTFc-MOG4tqFH2yCbDGS3R2IPaLzmp2rkscQMbyzI/s72-c/hay-bales-644440_960_720.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2021/02/blog-post_938.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/02/blog-post_938.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy