-->

Δήμος Ηλιδας-Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: "Η Κοινωνία Μπροστά" [φωτογραφίες-παραπολιτικά]

* Εντυπωσιακός στη πρώτη του δημόσια ομιλία/παρουσίαση ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιδας   Με μια μεγάλη αλλά ουσιαστική ομιλία, ο υποψήφιος δή...

* Εντυπωσιακός στη πρώτη του δημόσια ομιλία/παρουσίαση ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιδας 

Με μια μεγάλη αλλά ουσιαστική ομιλία, ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ανακοίνωσε κι επίσημα την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, παρουσιάζοντας το όραμα, τους στόχους και τις ενέργειές που κάνει και θα κάνει για ένα νέο δήμο Ηλιδας απόλυτα εναρμονισμένο στη νέα εποχή. 

Ο κ. Κωνσταντόπουλος, πλαισιωμένος από τον δημοσιογράφο Χρίστο Πλευριά, τον δικηγόρο Αναστάσιο Τζουανόπουλο και τον δημοσιογράφο Περικλή Πατσούρη, ήταν απόλυτα ξεκάθαρος στις προθέσεις του ως δήμαρχος, απευθυνόμενος, μέσω των εκπροσώπων του Τύπου, σε όλους τους πολίτες του δήμου Ηλιδας. 

Οι χαιρετισμοί...

 

ΗΛΙΔΑ- Η Κοινωνία μπροστά
γιατί... Η κοινωνία μπροστά
Η φωνή του δημότη "πυξίδα" στο δρόμο της αλλαγής!

Αποτελεί τη βάση για το όραμά μας για το μέλλον του τόπου μας και του δήμου μας. Θεμέλιο της νέας μας παράταξης είναι φυσικά η ονομασία ΗΛΙΔΑ, η τόσο σπουδαία αυτή ταυτότητα του τόπου μας, με την τόσο πλούσια πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά του.

Με σεβασμό στην μοναδική μας ταυτότητα και ιστορία προχωράμε μπροστά και οραματιζόμαστε έναν Δήμο διαφορετικό, έναν Δήμο όπως ακριβώς αξίζει στους πολίτες του. Γιατί για εμάς τον πρώτο λόγο και ρόλο έχουν οι πολίτες!

Η Κοινωνία Μπροστά, ο πολίτης πρωταγωνιστής! 
Η φωνή του "πυξίδα" στον δρόμο της αλλαγής!
Με την κοινωνία μπροστά, ενώνουμε δυνάμεις για να κάνουμε πράξη το όραμά μας για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας!
Μερικά από τα βασικά σημεία της συνέντευξής του: 

"Μπορεί μεταξύ μας να έχουμε διαφορετικές πορείες στα κοινά, διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις, διαφορετικά πιστεύω και διαφορετικές απόψεις σε πολλά θέματα, όμως μας ενώνει όλους μας η κοινή πεποίθηση ότι ο Δήμος Ηλιδας, ο Δήμος μας, μπορεί και πρέπει να αλλάξει πορεία, να γίνει ο Δήμος που του αξίζει να είναι και που αρμόζει στους πολίτες του". 

"Ο πολίτης, εξουθενωμένος από έναν συνεχή, διαρκή βιοποριστικό αγώνα, παρακολουθεί απογοητευμένος και αρνούμενος να πιστέψει ότι οι τοπικοί άρχοντες, οι οποίοι στην μικρή τοπική μας κοινωνία είναι και φίλοι, είτε γείτονες, είτε συγγενείς και οι οποίοι εξελέγησαν με την δική του ψήφο, αντί να αφοσιωθούν ολοκληρωτικά στην εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα του Δήμου μας, περί άλλων τυρβάζουν, ασχολούμενοι κυρίως με την επίτευξη ιδίων συμφερόντων, πολιτικών και προσωπικών, ξεχνώντας απροκάλυπτα τον θεσμικό τους ρόλο και τον λόγο για τον οποίο έλαβαν ψήφο εμπιστοσύνης από τους συμπολίτες τους" 


"Δυστυχώς η έως σήμερα έλλειψη ανάληψης πρωτοβουλιών για ριζοσπαστικές λύσεις που θα δίνουν αισίοδοξες προοπτικές, αμαυρώνει και προσδίδει απογοητευτική εικόνα του Δήμου και υποθηκεύει το μέλλον μας και κυρίως το μέλλον των παιδιών μας". 

"Αδιαπραγμάτευτη αρχή είναι για εμάς η διαφάνεια, η χρηστή διοίκηση και συνετή διαχείριση. Η διαφάνεια των διαδικασιών, του προγραμματισμού και της λειτουργίας του Δήμου, αποτελεί την ενσάρκωση της Δημοκρατίας. Αυτό είναι που προσδίδει στη Δημοτική Αρχή αξιοπιστία, εντιμότητα, ισονομία στους πολίτες, δικαιοσύνη και κοινωνική ειρήνη και συνοχή". 

"Απαιτούμε να έρθουν σε προτεραιότητα επιτέλους οι πραγματικές ανάγκες των κατοίκων και των επαγγελματιών του Δήμου μας, οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον. Δεν αποτελεί απλά αρχή ή αγαθό, αλλά κοινωνική ανάγκη, για μια συγκροτημένη και ήρεμη κοινωνικοπολιτική ζωή στο Δήμο μας". 

"Zητάμε την συναίνεση και την στήριξη της πρωτοβουλίας μας αυτής από κάθε ενεργό, συμμετοχικό δημότη, που καθημερινά δίνει τη μάχη σε όλα τα επίπεδα, για πρόοδο και προκοπή" 

"Δεν μηδενίζουμε το παρελθόν, αλλά ούτε το έργο και την προσφορά κανενός. Θεωρούμε και πιστεύουμε πως πλέον, ότι μπόρεσαν να δώσουν οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, το έδωσαν. Μπορούσαν να δώσουν περισσότερα; Ξεκάθαρα ΝΑΙ!
Τα συσσωρευμένα προβλήματα και το κατεστημένο ιδίων προσώπων που διαχειρίζονται το Δήμο μας ως Δημοτικές Αρχές την τελευταία 20ετία περίπου, κατέστησαν επιτακτική σήμερα την ανάγκη δημιουργίας της παράταξής μας "Ηλιδα-Η κοινωνία μπροστά" 

"Καλούμε τις συμπατριώτισσές μας και τους συμπατριώτες μας, τις φίλες και φίλους, να σταθούν δίπλα μας στο ταξίδι μας αυτό για την πραγματική αλλαγή νοοτροπίας και προσώπων, την πραγματική ανανέωση του πολιτικού σκηνικού του τόπου μας, μακριά από παθογένειες, μισαλλοδοξία και ιδιοτέλειες". 

"Στο ταξίδι αυτό σας θέλουμε συνοδοιπόρους για να δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι "σάρκα και οστά" στο Δήμο που οραματιζόμαστε!"

Η φωνή του δημότη "πυξίδα" στο δρόμο της αλλαγής!

Το σήμα της παράταξης: Εμβλημα ζωής, δύναμης έμπνευσης και εξέλιξης!
 

Η επιλογή του δέντρου ως συμβόλου της νέας δημοτικής παράταξης "Ηλιδα-Η Κοινωνία Μπροστά", αποτελεί τη βάση έμπνευσης και οράματος που μας διακατέχει για τον τόπο μας και το δήμο μας και τούτο γιατί από αυτό απορρέουν συμβολισμοί άρρηκτα συνδεδεμένοι με την ζωή μας. 

Το δέντρο, πηγή ζωής, γνώσης, έμπνευσης, φώτισης, δημιουργίας, σοφίας, δύναμης και ανάπτυξης, αποτελεί μία μορφή ζωής στη γη τόσο μοναδική και τόσο ολοκληρωμένη που μας ενθαρρύνει να εξελισσόμαστε συνεχώς!

Οι ρίζες του συμβολίζουν τις εμπειρίες του παρελθόντος που αποτελούν τα θεμέλια για να το κρατούν ζωντανό στη μάχη επιβίωσης για τη ζωή.

Τα κλαδιά του συμβολίζουν τις διάφορες εκφράσεις και αναζητήσεις μας στη ζωή, τη δυνατότητα για βελτίωσή μας και την δύναμή μας να ξεπερνάμε ακόμα και τους εαυτούς μας όταν απαιτείται. 

Τα φύλλα του εκπροσωπούν τη μοναδικότητα κάθε ανθρώπου μέσα σε ένα ενιαίο σύνολο. Διαφορετικές προσωπικότητες, διαφορετικές πεποιθήσεις, διαφορετικές συμπεριφορές μας κάνουν να διαφέρουμε ο ένας από τον άλλο. Κι όμως, όπως τα φύλλα του δέντρου, έτσι κι όλοι εμείς οι διαφορετικοί άνθρωποι μπορούμε να συνυπάρχουμε και να κερδίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι τη μάχη για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο μας.

Το δέντρο της παράταξής μας δεν έχει ένα χρώμα αλλά πολλά μαζί, υποδηλώνοντας πως οι κομματικές ταμπέλες και οι πολιτικοί διαχωρισμοί των πολιτών είναι εκτός της δικής μας λογικής και του τρόπου που αντιλαμβανόμαστε εμείς την τοπική αυτοδιοίκηση. 
Στην προσπάθειά μας αυτή κανείς δεν περισσεύει!



Παραπολιτικά 

* Στην "καρδιά του πολίτη" στόχευε η σημερινή συνέντευξη Τύπου του υποψηφίου Δημάρχου Ηλιδας Δημήτρη Κωνσταντόπουλου. Και το κατάφερε... Κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις... κατάφερε κάτι που ίσως πριν λίγο καιρό να φαινόταν αδύνατον: Το παλιό, φθαρμένο να φεύγει και να ανατέλλει η ελπίδα για κάτι νέο, σύγχρονο και ουσιαστικό. 

*Το χαμόγελο του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου προκάλεσαν οι ερωτήσεις του newsgf.net και του συνάδελφου της εφημ. "Πατρίς" Κώστα Ζαφειρίου. Ο υποψήφιος δήμαρχος προέτρεψε να του γίνονται "σκληρές" ερωτήσεις. Το εντυπωσιακό ήταν ότι αμέσως απάντησε στις ερωτήσεις αυτές χωρίς να σκεφτεί ή να κομπάσει σε κάποια.  

*Η επιλογή του ξενοδοχείου Αμαλία, στο δρόμο προς την Κουρούτα, αποδείχθηκε ο καλύτερος χώρος για μια τέτοια συνέντευξη Τύπου, την οποία παρακολούθησαν, εκτός των δημοσιογράφων, και λίγοι στενοί συνεργάτες του, αφού ο Covid 19 δεν επέτρεπε μαζική είσοδος ατόμων.

*Από τα, επίσης, εντυπωσιακά που ειπώθηκαν από τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλιδας, ήταν τα ονόματα του πρώτου πυρήνα των συνεργατών του. Ολοι όσοι αναφέρθηκαν είναι πρόσωπα νέα και άφθαρτα που πρώτη φορά ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση και κατέχουν σημαντικές επαγγελματικές θέσεις. 

ΥΓ.: Τα βίντεο από την συνέντευξη του υποψηφίου Δημάρχου Ηλιδας Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, μπορείτε αύριο να τα παρακολουθήσετε στο site και στο κανάλι μας, στο YouTube



COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Ηλιδας-Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: "Η Κοινωνία Μπροστά" [φωτογραφίες-παραπολιτικά]
Δήμος Ηλιδας-Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: "Η Κοινωνία Μπροστά" [φωτογραφίες-παραπολιτικά]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjniO1BWtZ5HRprsthAmVH7RDRatBVHZJ1QOb41IQV0F8sRmCUTk4z4ZUu274xg7T87ltGeQbJ0cdt9M5bxbgtyusyFtl1lFyoOPlUN18fMiAD3ivX6IK-XdQMR1lezBZTtIAnCOxyqh38/s600/IMG_20210613_111834.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjniO1BWtZ5HRprsthAmVH7RDRatBVHZJ1QOb41IQV0F8sRmCUTk4z4ZUu274xg7T87ltGeQbJ0cdt9M5bxbgtyusyFtl1lFyoOPlUN18fMiAD3ivX6IK-XdQMR1lezBZTtIAnCOxyqh38/s72-c/IMG_20210613_111834.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2021/06/blog-post_940.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/06/blog-post_940.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy