-->

Γ. Καραγιάννης: Μεγάλα έργα σε όλη την Ελλάδα... όχι όμως στην Ηλεία

Για μεγάλα έργα στην Κρήτη, την Πάτρα, την Αττική και αλλού μίλησε στην political.gr ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, αλλά για ...

Για μεγάλα έργα στην Κρήτη, την Πάτρα, την Αττική και αλλού μίλησε στην political.gr ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, αλλά για ακόμη μια φορά η Ηλεία είναι εκτός. 
Ο νομός που περιμένει την κατασκευή ενός νέου αυτοκινητόδρομου προκειμένου να μη συνεχίσει να "παίρνει" ζωές, δεν αναφέρεται πουθενά, ενώ οι βουλευτές του κυβερνόντος κόμματος στο νομό περί άλλων τυρβάζουν. 

Οπως φαίνεται, στο νομό Ηλείας, που είναι εκτός του όποιου κυβερνητικού σχεδιασμού, όχι μόνο κάτι δεν έχουν προγραμματίσει αλλά του παίρνουν και ότι με κόπο είχε αποκτήσει, όπως για παράδειγμα οι πανεπιστημιακές σχολές. 

Δυστυχώς, η μη συνεργασία των τοπικών φορέων για έναν προγραμματισμό έργων και η πίεση προς την κεντρική εξουσία είναι στην Ηλεία... αδιανόητα πράγματα αφού για όλους αυτό που προέχει είναι μόνο το πώς θα διατηρήσουν την πολιτική τους καρέκλα. 

Διαβάστε τι είπε ο ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης:

«Η Κρήτη από την ανατολική έως τη δυτική της πλευρά από το 2022 έως το 2023 θα γίνει ένα απέραντο εργοτάξιο», είπε ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης μιλώντας στα Παραπολιτικά FM, ενώ αναφέρθηκε και σε όλα τα μεγάλα κατασκευαστικά έργα που είναι σε εξέλιξη ή σχεδιάζονται στην Ελλάδα. «Έχουμε ένα φιλόδοξο, εντελώς ρεαλιστικό, κατασκευαστικό πρόγραμμα που υλοποιούμε. Με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή δουλεύουμε συστηματικά και μεθοδικά. Λέμε πολύ λίγα και κάνουμε πολλά περισσότερα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραγιάννης. 

Ερωτηθείς για τον ΒΟΑΚ, ο κ. Καραγιάννης είπε ότι «η Κρήτη θα γίνει ένα απέραντο εργοτάξιο από τις αρχές του 2022. Η Μεγαλόνησος θα είναι ένα success story και για τον υπερσύγχρονο δρόμο που θα κατασκευαστεί και για τις νέες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν. Θα δώσουμε στους Κρητικούς αυτό που τους αξίζει». 

Για την αναβάθμιση και κατασκευή του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας, ο κ. Καραγιάννης τόνισε ότι πολύ σύντομα θα μπουν στις «ράγες» έργα ύψους 3,5 δισ. ευρώ. Όπως είπε, θα συνδεθεί το τρένο με το λιμάνι της Πάτρας: «Ολοκληρώνεται αυτήν τη στιγμή το Αθήνα - Θεσσαλονίκη που θα μειώσει τον χρόνο κάτω από τις 3,5 ώρες. Παράλληλα, στην Αττική προχωράει η σιδηροδρομική σύνδεση τόσο στο λιμάνι του Λαυρίου όσο και σε εκείνο της Ραφήνας, ενώ στη Βόρεια Ελλάδα θα συνδέονται με τη σιδηροδρομική Εγνατία τα τρία λιμάνια, της Αλεξανδρούπολης, της Καβάλας και της Θεσσαλονίκης». 

Ο κ. Καραγιάννης μίλησε και για το μετρό στον Πειραιά και, όπως τόνισε, οι συρμοί θα φτάσουν στην πόλη το καλοκαίρι του 2022: «Έχουμε παραδώσει τους τρεις σταθμούς και απομένουν άλλοι τρεις ώστε η διαδρομή Πειραιάς - Αεροδρόμιο να γίνεται σε 50 λεπτά». 

Τέλος, ο κ. Καραγιάννης αναφέρθηκε και στη γραμμή 4 του μετρό, τονίζοντας ότι είναι το μεγαλύτερο κατασκευαστικό έργο που θα αλλάξει τις κυκλοφοριακές συνήθειες των Αθηναίων: «Θα εξυπηρετούνται καθημερινά περισσότεροι από 340.000 πολίτες, θα μειωθεί η κίνηση των οχημάτων κατά 50.000 με 60.000, θα δημιουργηθούν έως 10.000 νέες θέσεις εργασίας και τελικά θα αλλάξει η εικόνα της Αθήνας».

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Γ. Καραγιάννης: Μεγάλα έργα σε όλη την Ελλάδα... όχι όμως στην Ηλεία
Γ. Καραγιάννης: Μεγάλα έργα σε όλη την Ελλάδα... όχι όμως στην Ηλεία
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEifir8eL5eIEXg8LwPyExK2S1WNchFzFEfKGBqdEyZytm6LTgYm0BYDM8QzWpLe9fNh2adEMUXvl-QISthXQvYFfJM2qfAURmJ6o3qmxecLToHiJ75GeKdg-0qCRj4QAvyQE_K_YEqxdoo/s600/digger-1867268_960_720.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEifir8eL5eIEXg8LwPyExK2S1WNchFzFEfKGBqdEyZytm6LTgYm0BYDM8QzWpLe9fNh2adEMUXvl-QISthXQvYFfJM2qfAURmJ6o3qmxecLToHiJ75GeKdg-0qCRj4QAvyQE_K_YEqxdoo/s72-c/digger-1867268_960_720.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2021/09/blog-post_713.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/09/blog-post_713.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy