-->

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: Εγκατέλειψαν στην τύχη τους χωρίς ντροπή τις οικογένειες στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο!

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΟΧΗ….   ΑΠΟΚΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ… ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕ...

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΟΧΗ…. 

ΑΠΟΚΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ… ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!! 

Είναι τόσο αδιάφοροι και ανίκανοι που δεν μπορούν να αναδείξουν ούτε το τμήμα της Φολόης που ανήκει εκεί στο Δήμο Ήλιδας …. 

Η Πηνεία με τις υπέροχες φυσικές ομορφιές της και τους υπέροχους ανθρώπους της που ποτέ δεν την εγκατέλειψαν, αντιμετωπίζει τεράστια και πολλές φορές αξεπέραστα προβλήματα που ταλαιπωρούν την καθημερινότητα και την φυσιολογική ζωή των κατοίκων της…. 

Οι συνθήκες στα χωριά αυτής της περιοχής του Δήμου Ήλιδας, δυστυχώς με ευθύνη εκείνων που τα τελευταία 20 χρόνια θήτευσαν σε θέσεις δημάρχων είτε αντιδημάρχων είτε ακόμη και απλών συμβούλων, δεν τους επιτρέπουν να έχουν μια -αυτονόητη- καλή ζωή για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Ακόμη και κάποιοι νέοι που έχουν επιλέξει να παραμείνουν στον τόπο τους και ασχολούνται κυρίως με την αγροτοκτηνοτροφία, παλεύουν νύκτα – μέρα χωρίς ουσιαστικά καμία βοήθεια καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν καταστάσεις που πλέον μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες συναντάμε. Και όμως αυτό συμβαίνει στο Δήμο Ήλιδας εν έτη 2021 !! 

Την παραπάνω δήλωση έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Ήλιδας και επικεφαλής της παράταξης «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ο οποίος βρίσκεται πάντα κοντά σε κάθε μικρό ή μεγάλο σημείο της Πηνείας, αυτή την φορά δε, κάνει ξεχωριστή μνεία για την εικόνα στον Άγιο Ιωάννη Πρόδρομο.
ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ 

Στη περιοχή αυτή, ζουν κάποιες οικογένειες. Ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, τα οποία ο πατέρας τους κάθε πρωί τα μεταφέρει στο σχολείο του Σιμόπουλου και το μεσημέρι τα επιστρέφει σπίτι.  Ο λόγος; Κανένα ταξί δεν μπορεί να πλησιάσει αφού ο δρόμος έχει σπάσει και τα σίδερα είναι... ορατά!!! Οι οδηγοί, και δικαιολογημένα, φοβούνται μη καταστρέψουν τα αυτοκίνητά τους. 
"Ούτε το γάλα έρχονται να πάρουν. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να βάλουν τα φορτηγά τους σε τέτοιο δρόμο", είπε ο Ανδρέας Αλμπάνης πατέρας τριών μικρών παιδιών. "Ο δρόμος παθαίνει σε κάποια σημεία καθίζηση και είναι πολύ επικίνδυνος", συμπλήρωσε.  Το περίεργο είναι ότι ο συγκεκριμένος δρόμος έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα Φιλόδημος μαζί με άλλα ι έχει λάβει χρηματοδότηση, αλλά τίποτα δεν έχει γίνει.  

Οι ίδιοι προσπαθούν να τον συντηρούν, ρίχνοντας χαλίκι, αλλά βέβαια δεν μπορούν να παρέμβουν στα σημεία που η άσφαλτος έχει σπάσει. Αναφέρουν ότι έχουν διαμαρτυρηθεί, έχουν καταθέσει κι έγγραφα αλλά η απάντηση που παίρνουν είναι ότι... δεν υπάρχουν λεφτά!!
ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ; ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ… 

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος άκουσε με πολύ προσοχή για τα προβλήματα αυτά που διαπίστωσε και ό ίδιος προσωπικά ανταποκρινόμενος στο αίτημα των συνανθρώπων και εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του για την ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής να δώσει λύσεις. Κατήγγειλε επίσης την αδιαφορία της απέναντι σε ένα τέτοιο ευαίσθητο θέμα που αφορά μικρούς μαθητές…. 

Πιο συγκεκριμένα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής : «Μετά από έκκληση των κατοίκων, βρέθηκαν στον Άγιο Ιωάννη στον Πρόδρομο, στη περιοχή Αμπανέικα. Σίγουρα βρισκόμαστε σε ένα όμορφο τοπίο, στο δάσος Φολόης, που πολλοί δεν γνωρίζουν ότι τμήμα του ανήκει και στον δήμο Ηλιδας, έναν δήμο και μια δημοτική αρχή που έχει ξεχάσει την περιοχή τελείως. Ο πρώην δήμαρχος κ. Χριστοδουλόπουλος, τους είχε πει πώς θα τους φτιάξει έναν δρόμο, που θα εξυπηρετήσει όχι μόνο τους κατοίκους αλλά και για να γίνει επισκέψιμη και η Μονή του Αγίου Ιωάννη. Δεν έκανε τίποτα! 

Δυστυχώς ζούμε σε καταστάσεις παραλόγου διότι όχι μόνο δρόμος δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, αλλά δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον και από την σημερινή Δημοτική Αρχή που έχει ξεχάσει κυριολεκτικά τις οικογένειες που βρίσκονται εδώ. Το τραγικό είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι τελείως εγκαταλειμμένοι. Εν' όψη χειμώνα δεν θα μπορούν πάλι να ξαναφτάσουν στα σπίτια τους, δεν μπορούν να πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο του Σιμόπουλου και έχουν αναλάβει οι ίδιοι οι γονείς με τα αγροτικά τους οχήματα να τα μεταφέρουν. Άρα, βρισκόμαστε σε μια κατάσταση που χρειάζεται άμεση επέμβαση και άμεση λύση. 
Κύριε δήμαρχε και κύριοι της δημοτικής αρχής, θα ήθελα να επικεντρωθείτε, επιτέλους, στα προβλήματα αυτά, στον Άγιο Ιωάννη. Μόλις 800 μέτρα δρόμος είναι. Είναι βασικό θέμα να πέσει τσιμέντο ώστε να φτάνουν οι άνθρωποι στο τόπο τους, να αναδειχθεί ταυτόχρονα και το τμήμα του δάσους Φολόης που μας ανήκει και- αν είναι δυνατόν- έχετε αφήσει και αυτό εγκαταλελειμμένο.  

Δεν φτάνει μόνο κάθε χρόνο, στην εορτή του Αγίου Ιωάννου, να έρχονται όλοι να τρώνε, να πίνουν και να φεύγουν, αλλά θέλει και ανάδειξη η περιοχή. Δεν φτάνει κύριοι μόνο την Πρωτομαγιά να γίνονται εκδηλώσεις στο δάσος και μετά να το ξεχνάτε μέχρι την επόμενη χρονιά. Θέλει επικέντρωση και για τις οικογένειες που βρίσκονται εδώ γιατί είναι άμεσο και σοβαρό το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τον δρόμο, και στο θέμα της ύδρευσης και σε άλλα.  

Βρίσκομαι σε μια περιοχή με τέσσερα προβλήματα ταυτόχρονα που κανείς δεν ασχολήθηκε και κανείς δεν ασχολείται.  

Αγαπητέ δήμαρχε κύριε Λυμπέρη και κύριοι της δημοτικής αρχής,  δεν πάει άλλο. Επικεντρωθείτε στην καθημερινότητα των πολιτών. Τουλάχιστον στα δύο χρόνια που απομένουν μέχρι τις δημοτικές εκλογές μην τους εγκαταλείπετε στο έλεος. Αυτό δυστυχώς παρατηρώ όπου και αν περπατάω, σε όποια περιοχή και σε όποιο χωριό του δήμου Ήλιδας και αν βρεθώ".

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: Εγκατέλειψαν στην τύχη τους χωρίς ντροπή τις οικογένειες στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο!
Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: Εγκατέλειψαν στην τύχη τους χωρίς ντροπή τις οικογένειες στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgYYCnXQvyKiaVXQR8bUnBY3yYplgfRKWC-xf5J19zSJRlqhoHSVzzb3SyfNv20qqn6hPp1u43ZdQjql4nkDDMbg0IRniH12UY-r3w7TLcLsp56yI4tayvl3cKlB7NHKWh4KEtcjCjlHzE/s600/P1210786.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgYYCnXQvyKiaVXQR8bUnBY3yYplgfRKWC-xf5J19zSJRlqhoHSVzzb3SyfNv20qqn6hPp1u43ZdQjql4nkDDMbg0IRniH12UY-r3w7TLcLsp56yI4tayvl3cKlB7NHKWh4KEtcjCjlHzE/s72-c/P1210786.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2021/09/blog-post_745.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/09/blog-post_745.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy