-->

Δήμος Πηνειού: Περί Αλέξη Καστρινού!

Με αρκετές άσπρες τρίχες, λίγα κιλά παραπάνω αλλά με την ίδια σπιρτάδα στο βλέμμα, τα διάσημα ευφυολογήματά του και πάντα χαμογελαστός κα...

Με αρκετές άσπρες τρίχες, λίγα κιλά παραπάνω αλλά με την ίδια σπιρτάδα στο βλέμμα, τα διάσημα ευφυολογήματά του και πάντα χαμογελαστός και ήρεμος ο πρώην δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός δεν έκανε την έκπληξη όταν σήμερα το πρωί, σε συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του 2023. 

Και αυτό γιατί ήδη η φήμη είχε προηγηθεί εδώ και αρκετό καιρό. 
Το τέλμα στο οποίο οδηγείται ο δήμος Πηνειού δεν άφησε ασυγκίνητο τον κ. Καστρινό, πολίτες του οποίου τον πίεζαν για την επάνοδό του. 

Μιλώντας σήμερα με πολιτικούς όρους, "επιτέθηκε" στη δημοτική αρχή μιλώντας για τα πρόσωπα που διοικούν -όχι σε προσωπικό επίπεδο αλλά κρίνοντάς τα πολιτικά- ενώ δεν άφησε αναπάντητη καμία ερώτηση που του τέθηκε. 
Και ήταν πολλές. Μάλιστα δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι κατά την διάρκεια των θητειών του έγιναν και λάθη, τονίζοντας ότι μόνο οι πεθαμένοι δεν κάνουν λάθη. 
Οταν ρωτήθηκε από το newsgf.net να πει ένα λάθος που έκανε δεν δίστασε να απαντήσει ότι λόγω των συχνών τρεξιμάτων του για την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων ώστε να γίνονται έργα στον δήμο δεν έδωσε προσωπικά βάρος στον πολιτισμό του δήμου κάτι που θα διορθωθεί, όπως τόνισε, εφόσον ξαναεκλεγεί. 

Να θυμίσουμε πώς όταν εκλέχθηκε για πρώτη φορά ο κ. Καστρινός υπήρξε ο πιο νέος από τους δημάρχους της Ηλείας κι ένας από τους πιο νέους σε όλη την Ελλάδα. Αποτέλεσε αγαπημένο παιδί των συναδέλφων του οι οποίοι δημοσίως [συνέβη σε τηλεοπτική μου εκπομπή] υποκλίθηκαν στην ευστροφία και ευφυία του, ενώ κάθε φορά που έπαιρνε τον λόγο [αναφέρομαι σε τηλεοπτικές μου εκπομπές] οι συνάδελφοί του τον άκουγαν πολύ προσεκτικά. 

Να σημειωθεί ότι ποτέ ο κ. Καστρινός δεν είπε κάτι κακό ή άφησε κάποιο υπονοούμενο για προηγούμενους δημάρχους του δήμου Πηνειού και όταν ακουγόταν από εκείνους [όχι όλους] κάτι για το πρόσωπό του η απάντησή του ήταν πάντα η εξής: "Προσωπικά σέβομαι όλους όσους πέρασαν από τον δημαρχιακό θώκο, γιατί άφησαν έργο". 

Να σημειωθεί επίσης, διότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, ότι σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ο Αλέξης Καστρινός είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ δήμαρχος που αύξανε τα ποσοστά του. Και αν κάποιοι έλαβαν θέσεις, τα τελευταία δύο χρόνια, οφειλόταν στο γεγονός ότι ο ίδιος αποφάσισε να μην διεκδικήσει τον δήμο Πηνειού το 2019. 

Σήμερα δε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Σάκη Μπαλιούκο δείχνοντας τον σεβασμό του στον πιο παλιό εν ενεργεία δήμαρχο. 

Κάτι που επίσης προκάλεσε εντύπωση είναι ότι αν και με δική του θέληση απομακρύνθηκε από τον δήμο εντούτοις τα έχει όλα παρακολουθήσει. Διαθέτει [και τα παρουσίασε] όλα τα έγγραφα που αφορούν τις ενέργειές του ως δήμαρχος.

Εν κατακλείδι, ο Αλέξης Καστρινός παρουσιάστηκε σήμερα πιο ώριμος, πιο αποφασισμένος, πιο διεκδικητικός δίνοντας το μήνυμα στη νυν δημοτική αρχή ότι δεν θα επιτρέψει είτε να απεμπολήσουν τα έργα του είτε αυτά τα έργα του να τα παρουσιάζουν ως δικά τους ακυρώνοντας τις προσπάθειες, τους αγώνες και τις θυσίες που έκαναν πριν από αυτούς κάποιοι άνθρωποι. 

Ο Αλέξης Καστρινός είναι εδώ. Πιο ώριμος πιο αποφασισμένος... 

Και μια συμβουλή προς κάποιους: Αν έχετε το θάρρος αντιμετωπίστε τον πολιτικά... και αφήστε κάτι υπόγειες διαδρομές που έχουν γίνει ήδη γνωστές. 

Αυτά προς το παρόν... 

Γ.Φ. 

Διαβάστε επίσης... 

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Πηνειού: Περί Αλέξη Καστρινού!
Δήμος Πηνειού: Περί Αλέξη Καστρινού!
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhw3YViOYZdZRMEEtcKbniiFFMG7Znnnn6bxxdHP-tKYJff2PzPNYdWhYNLoh6juoNtesXS_nG_gD6NHUQwQNC8iZOlWFsFC479TvHKlH7pEbqeqzn8fkWUuFRTdtP3z8vlq1pvMS0u1z3JxH3P75yr8_i9IaD-QmDYbo7U7MTPWi6lPovcBP69o5K-=s600
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhw3YViOYZdZRMEEtcKbniiFFMG7Znnnn6bxxdHP-tKYJff2PzPNYdWhYNLoh6juoNtesXS_nG_gD6NHUQwQNC8iZOlWFsFC479TvHKlH7pEbqeqzn8fkWUuFRTdtP3z8vlq1pvMS0u1z3JxH3P75yr8_i9IaD-QmDYbo7U7MTPWi6lPovcBP69o5K-=s72-c
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2021/10/blog-post_466.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/10/blog-post_466.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy