-->

Δήμος Ηλιδας: Η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου - Ποια ονόματα ανακοίνωσε

Συνδημότισσες και Συνδημότες του Δήμου Ήλιδας, Φίλες και Φίλοι, Αγαπητοί συμπατριώτες,  Με ιδιαίτερο σεβασμό και ειλικρινείς προθέσ...

Συνδημότισσες και Συνδημότες του Δήμου Ήλιδας, Φίλες και Φίλοι, Αγαπητοί συμπατριώτες, 

Με ιδιαίτερο σεβασμό και ειλικρινείς προθέσεις, απευθύνομαι σε όλους εσάς και σας εκφράζω από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συγκινητική σας ανταπόκριση και τόσο θερμή σας στήριξη. Αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή την παράταξή μας Ήλιδα - Η Κοινωνία Μπροστά και εμένα προσωπικά ως επικεφαλής της και υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Ήλιδας, κάτι που με τιμά βαθιά και με γεμίζει με χαρά αλλά και με μεγάλη ευθύνη απέναντι σας. 

Την παράταξή μας επισήμως ιδρύσαμε την 13η Ιουνίου 2021 με στόχο την μεγάλη ανατροπή και την εκ βάθρων αλλαγή πορείας στο Δήμο μας, που συνεπάγεται πρωτίστως και την οριστική απαλλαγή από νοσηρές μικροπολιτικές νοοτροπίες και κατεστημένα που έχουν οδηγήσει το Δήμο μας σε τέλμα. Φιλοδοξώ και είμαι βέβαιος ότι την παράταξή μας θα την συνδέσετε με την επανεκκίνηση, με την οικοδόμηση σε νέες βάσεις και γερά θεμέλια που θα χτίσουν ένα μέλλον για τον τόπο μας με προοπτική και αισιοδοξία. 

Ένα σοφό γνωμικό λέει ότι στη ζωή και κατ’ επέκταση και στην Πολιτική δεν φταίνε οι άνθρωποι που μας απογοητεύουν από τις πράξεις τους και τις συμπεριφορές τους. Φταίμε και εμείς που τους δίνουμε μεγαλύτερη αξία από όση μπορούν να αντέξουν. Και στο Δήμο Ήλιδας δυστυχώς, κοιτάζοντας πίσω, από το μακρινό 1998 έως και σήμερα, βιώσαμε και βιώνουμε, όλες και όλοι μας, στην ουσία μία συγκεκριμένη δημοτική αρχή με την εναλλαγή δύο Δημάρχων, του κ. Λυμπέρη και ένα διάλειμμα με τον κ. Χριστοδουλόπουλο. 

Φίλοι μεταξύ τους, συνεργάτες αλλά και συνοδοιπόροι στην πολιτική διαδρομή τους στον Δήμο άρα και συνυπεύθυνοι για τα πεπραγμένα του Δήμου Ήλιδας όλα αυτά τα χρόνια. Σήμερα κάνοντας ταμείο βλέπουμε τα έργα και τις ημέρες αυτής της διαδρομής να αποτυπώνονται με μελανά γράμματα καθώς η πραγματικότητα και η καθημερινότητα ξεγυμνώνει θέλοντας και μη τα πολιτικά ψεύδη και ρίχνει τα προσωπεία. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους συνεργάτες τους που οι ίδιοι επέλεξαν και επιλέγουν και αποτελούν τον κεντρικό πυρήνα διοίκησης και διαχείρισης του δήμου μας. Οι ευθύνες για την σημερινή κατάσταση του Δήμου μας βαραίνουν και τα πρόσωπα αυτά που απέκτησαν θεσμικούς ρόλους και θέσεις σε καίρια πόστα ευθύνης. 

Πολλοί δε από αυτούς κατέχουν και κατείχαν τέτοιες θέσεις επί σειρά ετών. Δεν είναι λοιπόν άμοιροι ευθυνών αλλά συνυπεύθυνοι. Η ζωή και η πολιτική είναι επιλογές και από την κάθε μία και τον καθένα μας εξαρτάται τι επιλογή θα κάνει. Μια επιλογή όμως που θα σηματοδοτήσει το μέλλον μας, όπως σημάδεψε και το παρελθόν μας και όπως εγκλώβισε το παρόν μας. Έως σήμερα από το μακρινό 1998 πρώτη επιλογή στο δημαρχιακό θώκο ήταν η επιλογή του κ. Λυμπέρη στην μεγαλύτερη χρονική διάρκεια. Πιθανόν να μην υπήρχαν άλλες ισχυρές επιλογές για το δήμο Ήλιδας κατά την κρίση των συμπολιτών μας και αναγκαστικά να περιοριζόμασταν στην ίδια επιλογή προσώπων. Σήμερα όμως για όλες και όλους, υπάρχει αυτή η άλλη επιλογή για το μέλλον του δήμου μας. 

Επιλογή ευθύνης και σεβασμού. Επιλογή που πηγάζει από την συνειδητοποίηση της κατάστασης που επικρατεί στο Δήμο μας με αντικειμενικότητα. Επιλογή της παράταξής μας Ήλιδα- Η Κοινωνία Μπροστά για να αναλάβει το τιμόνι του Δήμου μας .

Προσωπικά ως επικεφαλής της αλλά και στελέχη ακόμη και μέλη της παράταξής μας δίνουμε καθημερινά με σεβασμό έναν έντιμο αγώνα ενημέρωσης και ανάδειξης μέσω καίριων παρεμβάσεων των μείζονος σημασίας ζητημάτων που απασχολούν τους συνδημότες μας, αλλά και προσφοράς όπου και με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε και καλούμαστε να συνεισφέρουμε χωρίς προεκλογικές υποσχέσεις αλλά με πράξεις. Κυρίως όμως ακούγοντας τον κάθε συνδημότη μας και περπατώντας βήμα-βήμα το Δήμο μας για πραγματική ενημέρωση, διάλογο, εντοπισμό και αναζήτηση λύσεων των προβλημάτων. 

Φίλες και φίλοι, 

Κοιτώντας σας στα μάτια, σας δηλώνω με εντιμότητα ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Και είμαι κατηγορηματικός σε αυτό. Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν ότι πάντα στη ζωή μου πορεύομαι με γνώμονα τις βασικές αρετές της δημοκρατίας. Αλήθεια, πολιτικό θάρρος, ήθος, συνέπεια, σεβασμός και πάνω σε αυτές τις αρετές οικοδόμησα και την νέα μας παράταξη Ήλιδα -Η κοινωνία μπροστά. Ζητώ από όλους σας να πάψετε να ζείτε με την ανοχή πρακτικών και νοοτροπιών που δεν σας αντιπροσωπεύουν. Να διεκδικήσουμε το μέλλον που μας αξίζει. 

Σε αυτό τον τόπο που γεννηθήκαμε δυστυχώς μάθαμε να ζούμε με την λέξη υπομονή σε σωρεία ζητημάτων. Υπομονή από το 2007 ότι θα ανοίξει νέα Πτέρυγα στο νοσοκομείο μας με σύγχρονα χειρουργεία.. που έγινε παραμύθι της Χαλιμάς των δημάρχων έως και σήμερα και πρωτίστως του κ. Λυμπέρη που του κόσμησε πολλές φορές τον πολιτικό του λόγο με ωραίες παχιές και κούφιες υποσχέσεις για να συζητάμε σήμερα το 2021 για ένα νοσοκομείο …. στην εντατική. 

Υπομονή για τη λειτουργία πανεπιστημιακών σχολών στο Δήμο Ήλιδας αλλά τελικά σήμερα το 2021 επικρατούν μόνο οι εμμονές και η κοροϊδία του κ. Λυμπέρη απέναντι στη πραγματικότητα. Υπομονή για τη λειτουργία ενός διυλιστηρίου εκατομμυρίων ευρώ που ακόμη και σήμερα το 2021 δαπανώνται εκατομμύρια για αστοχίες μελετών στο Φράγμα και όλος ο δήμος δεν έχει νερό. Και όμως για αυτές τις μελέτες ούτε ζητήθηκαν τα χρήματα πίσω ούτε είδαμε κάποιον να σηκώνει με υπευθυνότητα το πολιτικό βάρος των ευθυνών. 

Υπομονή για την ανάπτυξη της πόλης μας της Αμαλιάδας και αντί αυτού σήμερα το 2021 ζούμε σε ένα κέντρο με ένα δήθεν βιοκλιματικό πάρκο της συμφοράς αξίας όμως εκατομμυρίων ευρώ και ενώ μας λείπουν άλλες πολύ βασικές υποδομές ξαφνικά βιώνουμε έναν απίστευτο « στραγγαλισμό» της πόλης μας με την ανεξέλεγκτη πεζοδρόμηση εκατομμυρίων ευρώ και πάλι. Υπομονή από τους κατοίκους των χωριών ενόψει του χειμώνα και της έναρξης της ελαιοκομικής περιόδου που παρακαλούν για λίγο χαλίκι και καθαρισμό της αγροτικής οδοποιίας. Και μέσα σε όλα αυτά σήμερα το 2021 ο Δήμος Ήλιδας βρίσκεται εδώ κι ένα χρόνο χωρίς διοίκηση η υπηρεσία ακινήτων, όπου ανήκει και η διαχείριση στο νταμάρι στη Δαφνιώτισσα. 

Με λίγα λόγια και απλά: Μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε… Υπομονή, Υπομονή, Υπομονή !!!!. 


Όταν τα λόγια σου, οι υποσχέσεις σου και οι δεσμεύσεις σου διαφέρουν από τις πράξεις σου, ο λόγος σου δεν έχει πλέον καμία αξία κ. Δήμαρχε Γιάννη Λυμπέρη και πρώην Δήμαρχε Χρήστο Χριστοδουλόπουλε και κύριοι με τους θεσμικούς ρόλους της Δημοτικής Αρχής, πρώην και νυν. Μας κατευθύνατε τη ζωή μας σε λάθος πορεία και δυστυχώς σας το επιτρέψαμε. Ζούμε στη μιζέρια, στην ανέχεια , χωρίς ποιότητα ζωής αλλά έως εδώ. Κανείς πλέον και τίποτα δεν μπορεί να λογίζεται ως δεδομένο. Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη αλλαγή στο Δήμο Ήλιδας. 

Ένας Δήμος από τους πολίτες για τους πολίτες, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς. Πιστεύω κι επιδιώκω από ψυχής με πραγματική αγάπη για τον τόπο μας και για αυτό το λόγο αποφάσισα να ηγηθώ της νέας Δημοτικής παράταξης ΗΛΙΔΑ - Η ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΜΠΡΟΣΤΆ και να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας, να οικοδομήσω σχέση εμπιστοσύνης δημοτικής αρχής και πολιτών και αυτό θα επιτευχθεί. Δεσμεύομαι ότι θα υπάρχει συνέπεια λόγων και πράξεων. 

Καλώ τον κάθε έναν και την κάθε μία ξεχωριστά να προβληματιστεί και να αναζητήσει την ουσία της φράσης «Όποιος βλέπει την πατρίδα του να καταστρέφεται και κάθεται αδρανής είναι το ίδιο σαν να την καταστρέφει ο ίδιος», όπως είχε πει ο Νικόλαος Πλαστήρας. Σας προσκαλώ και σας προκαλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τις φωνές μας και να δώσουμε μια γροθιά στην ανοχή και την μιζέρια. Σας καλώ να συστρατευτείτε μαζί μας στη δημοτική μας παράταξη ως μέλη και όλοι μαζί να παλέψουμε για τη μεγάλη ανατροπή στο Δήμο Ήλιδας. 

Είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους μας. Έχουμε το ζήλο, τη δύναμη, τις γνώσεις, την ενέργεια και την θέληση για να το πετύχουμε και θα το πετύχουμε για τον τόπο μας. Δημιουργούμε το αύριο με όραμα, με αλήθεια και πράξεις βάζοντας φρένο στην απαξίωση που μας κρατάει τόσο πίσω. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς και δημοσίως όλα τα νέα εγγεγραμμένα στελέχη και μέλη της παράταξής μας από άκρη σε άκρη του Δήμου μας που μας τιμούν με την συμμετοχή τους και μας αποδεικνύουν έμπρακτα την υποστήριξή τους . 


Τα νέα μας εγγεγραμμένα στελέχη και μέλη είναι οι εξής κύριοι και κυρίες: 

ΗΛΙΔΑ - Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ 
ΝΕΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΈΝΑ ΣΤΕΛΈΧΗ- ΜΕΛΗ 
  • Mπάρκας Απόστολος, Δάφνη 
  • Ότιμος Γεώργιος του Νικολάου, Αμαλιάδα 
  • Αρβανίτης Αριστείδης του Κων/νου, Πάροδος Τσιχλέικα Αμαλιάδος 
  • Μπαλκάμος Χαράλαμπος του Παρασκευά, Αγραπιδοχώρι 
  • Δημητρίου Βασιλική του Αθανασίου, Παπακαυκά -Αμαλιάδα/ Πρόεδρος Συλλόγου « ΝΕΒΕ ΡΟΜΑ» 
  • Θεοδωρόπουλος Ανδρέας του Παναγιώτη, Αμαλιάδα 
  • Μπαντούνα-Βρεττού Ανδρομάχη του Γεωργίου, Οινόη 
  • Κασιμάτης Γεώργιος του Ιωάννη, Αμαλιάδα 
  • Λαβαζός Γεώργιος, Δουνέικα 
  • Ποντίκης Κων/νος του Πέτρου , Αμαλιάδα 
  • Λίβανος Γεώργιος του Παναγιώτη, Αμαλιάδα 
  • Κότσιφας Ξενοφών (Φόντας) του Γεωργίου, Αμαλιάδα 
  • Μελιγκώνης Σωτήριος του Αθανασίου, Χάβαρι 
  • Διαμαντόπουλος Δημήτριος του Νικολάου, Αμαλιάδα 
  • Κίντος Κων/νος του Βασιλείου, Αμαλιάδα 
  • Τσαγρής Νικόλαος του Θεοδώρου, Ανάληψη 
  • Πετρόπουλος Λεωνίδας του Κων/νου, Καλύβια 
  • Κούντουρα Κων/να (Ντίνα) του Αριστείδη, Ανάληψη 
  • Γκελής Νικόλαος του Χαράλαμπου, Αυγείο 
  • Παλυβός Θεόδωρος του Ανδρέα, Ανάληψη 
  • Μουσχής Στυλιανός του Περικλή, Αμαλιάδα 
  • Παλυβός Δημήτριος του Ανδρέα, Ανάληψη 
  • Τζαβάρα Ελένη του Νικολάου, Χάβαρι 
  • Σπυρόπουλος Δημήτριος του Παναγιώτη, Ανάληψη 
  • Δημητρόπουλος Κων/νος του Ιωάννη, Βελανίδι 
  • Σπυρόπουλος Νικόλαος του Παναγιώτη, Ανάληψη- Αμαλιάδα 
  • Αποστολόπουλος Παναγιώτης του Κων/νου, Αμαλιάδα 
  • Αγαλιώτης Ηλίας του Ευσταθίου, Αμαλιάδα 
  • Θεοδωρακόπουλος Νικόλαος του Σωτηρίου, Άγιος Ιωάννης Αμαλιάδα 
  • Γιαννοπούλου Βασιλεία, Καρδαμάς 
  • Μητρόπουλος Κυριάκος του Γεωργίου, Αγραπιδοχώρι 
  • Γιαννόπουλος Γεώργιος του Νικολάου, Αμαλιάδα 
  • Αντωνόπουλος Κων/νος του Αντωνίου, Αγραπιδοχώρι 
  • Μελιτσόπουλος Γεώργιος του Παναγιώτη, Αμαλιάδα 
  • Ότιμος Χρήστος του Νικολάου, Αμαλιάδα 
  • Καρακωστόπουλος Αλέξιος του Βασιλείου, Αμαλιάδα 
  • Λάβδας Γεώργιος του Γεράσιμου , Λαβδέικα Αμαλιάδα 
  • Μπιλιάνης Θεοδόσης του Γεωργίου, Χάβαρι 
  • Ηλιόπουλος Κων/νος του Γεωργίου, Αμαλιάδα 
  • Χριστόπουλος Θεόδωρος του Κων/νου, Αμαλιάδα 
  • Διονυσόπουλος Νικόλαος του Ανδρέα, Αμαλιάδα 
  • Τσαούσης Γεώργιος του Θεοδώρου, Αμαλιάδα 
  • Νικολοπούλου Ιωάννα του Ζήσιμου, Αμαλιάδα 
  • Μαρκοπούλου Σταυρούλα του Θεοδώρου, Γεράκι 
  • Ανδριόπουλος Ιωάννης του Θεοδώρου, Αμαλιάδα 
  • Πέτρου Χρήστος του Γεωργίου, Παπακαυκά-,Αμαλιάδα 
  • Αρβανιτάκης Προκόπιος του Δημητρίου, Αμαλιάδα 
  • Μαλέας Παναγιώτης του Κίμωνα, Αμαλιάδα 
  • Λαμπρόπουλος Δημήτριος του Κων/νου, Αμαλιάδα 
  • Λιακόπουλος Πέτρος του Ιωάννη, Σαβάλια 
  • Αγγελοπούλου Γεωργία του Διονυσίου, Αμαλιάδα 
  • Κακοταρίτης Κων/νος του Ανδρέα, Αμαλιάδα 
  • Κατέβας Βασίλειος του Κων/νου, Αμαλιάδα 
  • Πλέσσας Φώτιος του Γεωργίου, Αμαλιάδα 
  • Διονυσοπούλου Αριστέα του Ανδρέα, Αμαλιάδα 
  • Βασιλοπούλου Αγγελική του Βασιλείου , Αμαλιάδα 
  • Κουτρουμπής Δημητριος του Ιωάννου, Χάβαρι 
  • Σαφαρής Νικόλαος του Νικολάου, Χάβαρι 
  • Ρούκας Διονύσιος του Γεωργίου, Άγιος Ιωάννης Αμαλιάδα 
  • Μπατζαλή Αικατερίνη του Γεωργίου, Αμαλιάδα 
  • Χρονόπουλος Ιωάννης του Αθανασίου, Καρδαμάς 
  • Γεωργακόπουλος Ευάγγελος του Γεωργίου, Αμαλιάδα 
  • Βασιλόπουλος Δημήτριος του Κων/νου , Αμαλιάδα 
  • Παναγιωτάρας Σταύρος του Δημητρίου, Αμαλιάδα 
  • Καλοπίστης Χαράλαμπος του Απόστολου, Αμαλιάδα 
  • Παρασκεύοπουλος Δημήτριος του Σωτηρίου, Αμαλιάδα 
  • Δανίκας Σταύρος του Αλέξανδρου, Αμαλιάδα 
  • Τσιάκος Γεώργιος του Χρήστου, Αμαλιάδα 
  • Μάλλιαρης Κων/νος του Χαράλαμπου, Αμαλιάδα
  • Ζωγόπουλος Κων/νος, Αμαλιάδα 
  • Σφίχτη Δήμητρα του Ιωάννη, Αμαλιάδα 
  • Παρασκευόπουλος Βασίλειος του Παντελή, Παλιόπολη

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Ηλιδας: Η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου - Ποια ονόματα ανακοίνωσε
Δήμος Ηλιδας: Η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου - Ποια ονόματα ανακοίνωσε
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgoicrhpIBvhXWEtSljeZSPVeU7uAEsf34czj45Q6ZYyhSS3h4mf2YAndcBic6Wc3KhckAQpaPYluQZMUQiNuO6rdXE_OwDuQ9Lp379pcpfTO4od50N9fMjMqBytE7i_w-ebS9Ie5aoBeuYkwzD_nO0AdMZWwwyjNeEiQKawWtUaCypEQ9xIw2QVao6=s600
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgoicrhpIBvhXWEtSljeZSPVeU7uAEsf34czj45Q6ZYyhSS3h4mf2YAndcBic6Wc3KhckAQpaPYluQZMUQiNuO6rdXE_OwDuQ9Lp379pcpfTO4od50N9fMjMqBytE7i_w-ebS9Ie5aoBeuYkwzD_nO0AdMZWwwyjNeEiQKawWtUaCypEQ9xIw2QVao6=s72-c
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2021/10/blog-post_700.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/10/blog-post_700.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy