-->

Συνέντευξη τύπου λαϊκή συσπείρωση Ήλιδας

Σήμερα, με μεγάλη μας χαρά, κάνουμε την επίσημη αρχή της μάχης των Δημοτικών Εκλογών της 8 ης Οκτωβρίου. Δίνουμε το έναυσμα για έναν Δήμ...


Σήμερα, με μεγάλη μας χαρά, κάνουμε την επίσημη αρχή της μάχης των Δημοτικών Εκλογών της 8 ης Οκτωβρίου. Δίνουμε το έναυσμα για έναν Δήμο Ήλιδας πολύ διαφορετικό από τον ήδη υπάρχον και από αυτόν που φαντάζονται επίδοξοι, γνωστοί και δοκιμασμένοι «καλοθελητές». 

Όμως, ο αγώνας μας δεν ξεκινάει τώρα. Όλα αυτά τα χρόνια η Λαϊκή Συσπείρωση στάθηκε δίπλα σε όσους δημότες μας αντιμετώπισαν πρόβλημα. Βοήθησε όποιον μαθητή, εργαζόμενο, αγρότη, μικροεπαγγελματία, συνταξιούχο, επιστήμονα το είχε ανάγκη. Πάλεψε για ένα καλύτερο αύριο για όσους ζουν στην Αμαλιάδα και στις Κοινότητες του Δήμου μας και για όσους με πικρία αναγκάστηκαν να φύγουν από τον τόπο μας, για να αναζητήσουν αλλού το μέλλον τους. 

Διεκδίκησε μία ζωή ολόκληρη, αντάξια των δυνατοτήτων της εποχής μας και όχι μία ζωή λειψή, με δόσεις, απόρροια των πολιτικών επιλογών της κεντρικής εξουσίας και των αρχών της τοπικής διοίκησης που την υποστηρίζουν. Αυτόν τον αγώνα δεν τον έδωσε μόνη της η Λαϊκή Συσπείρωση, αλλά μαζί και με άλλους συμπολίτες μας, με ανθρώπους που πρόταξαν την αλληλεγγύη, το συλλογικό συμφέρον της πόλης και των χωριών μας. 

Ανθρώπους πρωτοπόρους που μαζί με τα μέλη του ΚΚΕ έδωσαν τη μάχη να διορθωθούν προβλήματα, να μπουν εμπόδια στις πολιτικές επιλογές της δημοτικής αρχής που ανάγκαζαν του δημότες να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη και όλα αυτά που καταφέραμε τα τελευταία χρόνια, τα πετύχαμε μαζί, με τον κοινό μας αγώνα. Αγωνιστήκαμε ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των σκουπιδιών και καταψηφίσαμε την οριζόντια αύξηση των δημοτικών τελών, που θεσπίστηκε για να πληρώνονται ακόμα παραπάνω οι όμιλοι που διαχειρίζονται την «Τριανταφυλλιά». 

Στα χρόνια της πανδημίας, όταν οι άλλες παρατάξεις ψήφιζαν την αναστολή των πληρωμών για τα διάφορα τέλη στον Δήμο, εμείς διεκδικήσαμε τη διαγραφή τους, για να μην σφίγγουν τα χρέη τους επαγγελματίες της αγοράς όπως γίνεται τώρα. Σταθήκαμε στο πλευρό των σχολικών καθαριστριών που ζητούσαν το αυτονόητο, πλήρες ωράριο εργασίας και όχι τα τετράωρα κοροϊδίας που γίνονταν στην πράξη οκτάωρα. Τελικά μετά από πολύμηνους αγώνες και κινητοποιήσεις και με πρότασή μας, ο αγώνας τους αυτός δικαιώθηκε. 

Αγωνιστήκαμε ενάντια στα νέα χαράτσια που προσπάθησαν να επιβάλλουν σε κοινωνικές δομές του Δήμου, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση το δημοτικό αθλητικό κέντρο και την πληρωμή αντιτίμου, ακόμα και για μια βόλτα στο γήπεδο, το οποίο έμεινε στα χαρτιά χάρη στην καθοριστική παρέμβαση ενεργών πολιτών, γονέων, αθλητών και της Λαϊκής Συσπείρωσης. Δεν αφήσαμε αβοήθητο κανέναν συμπολίτη μας που βρέθηκε με κομμένο ρεύμα λόγω ανέχειας. 

Με παρεμβάσεις μας διεκδικήσαμε και πετύχαμε επανασυνδέσεις, να μην μείνει στο σκοτάδι κανένα σπίτι στον Δήμο μας λόγω οικονομικής δυσπραγίας. Όλα όσα προανέφερα είναι μόνο ένα μικρό δείγμα της δράσης που αναπτύξαμε τα προηγούμενα χρόνια και αναδεικνύουν περίτρανα ότι ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας, κάθε φορά που μας έχουν ανάγκη. Η Λαϊκή Συσπείρωση Ήλιδας είναι έτοιμη για τις εκλογές της 8 ης Οκτωβρίου και αποτελεί τη μόνη πραγματική δύναμη που μπορεί και θα συγκρουστεί με όσους μαυρίζουν τη ζωή μας είτε σε τοπικό, είτε σε περιφερειακό, είτε σε κυβερνητικό επίπεδο. 

Το ψηφοδέλτιό μας είναι ήδη έτοιμο, με συμπληρωμένο τον αναγκαίο αριθμό υποψηφίων για τον Δήμο μας, αλλά δεν σταματάμε εδώ. Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε όλους τους προοδευτικούς πολίτες του Δήμου Ήλιδας, όσους θέλουν μία πραγματική αλλαγή, να γίνουν συνοδοιπόροι μας, να στηρίξουν την προσπάθειά μας ο Δήμος Ήλιδας να αλλάξει ριζικά, να ενισχύσουν την Λαϊκή Συσπείρωση όχι μόνο με την ψήφο τους, αλλά και με την παρουσία τους στο ψηφοδέλτιό μας, με την ενεργή συμμετοχή τους στα δρώμενα του Δήμου μας. Αυτή η ελπίδα της ανανέωσης που έχει ανάψει εδώ και καιρό στην Αμαλιάδα και στις Κοινότητές μας, να φουντώσει ακόμα περισσότερο, να μην μπορέσει να συγκρατηθεί από το παλιό και το σάπιο που καπηλεύεται τον Δήμο και τις ζωές μας όλα αυτά τα χρόνια. 

Γιατί είναι παλιό και σάπιο: Η υποστελέχωση όλων των δομών και των υπηρεσιών του Δήμου. Το ανεξέλεγκτο πάρτι των εργολαβιών και των συνεχόμενων παρατάσεων των έργων στις πλάτες των οικονομικών του Δήμου. Η άδικη αύξηση των δημοτικών τελών. Η παντελής έλλειψη μέσων και προσωπικού πυρασφάλειας και πυροπροστασίας. Να μην υπάρχει νοσοκομείο ικανό να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών μας. Εν έτη 2023 να μην φτάνει πόσιμο νερό στις βρύσες των σπιτιών μας. Να περιμένεις τόσα χρόνια να φτιαχτεί ένας ασφαλής δρόμος, ο οποίος τελικά θα κοστίζει πανάκριβα μέσω των διοδίων. 

Να μην έχουν τοποθετηθεί κυκλικοί κόμβοι στην κεντρική είσοδο της Αμαλιάδας, για να αποτρέψεις τα θανατηφόρα δυστυχήματα που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια. Ο πολιτισμός και ο αθλητισμός να αποτελούν είδη πολυτελείας και όχι δικαίωμα για τους δημότες μας. Η έλλειψη έργων πραγματικής υποδομής και όχι έργα/ευκαιρία για να πλουτίσουν απλά κάποιοι εργολάβοι. Σήμερα λοιπόν, η Λαϊκή Συσπείρωση Ήλιδας, δίνοντας επίσημα το παρόν για την 8 η Οκτωβρίου και παρουσιάζοντας μερικούς από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους μας, δίνει το σύνθημα για έναν πολύ διαφορετικό Δήμο Ήλιδας. Έναν Δήμο: Που θα ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματα υποστελέχωσης. Που δεν θα λειτουργεί σαν εισπρακτικός μηχανισμός, αλλά θα είναι αποκούμπι, στήριγμα για τον νέο, τον εργαζόμενο, τον αγρότη, τον συνταξιούχο, τον επαγγελματία, τον επιστήμονα. Που τα έργα που θα υλοποιεί, θα έχουν σκοπό την καλυτέρευση της ζωής των πολιτών και όχι την κερδοφορία των εργολάβων. Που τα δημοτικά τέλη δεν θα είναι αβάσταχτα. 

Που το νερό και το ρεύμα θα αντιμετωπίζονται ως κοινωνικά αγαθά. Που οι παιδικές χαρές και άλλοι χώροι άθλησης της νεολαίας θα γίνουν πραγματικότητα. Ένα Δήμο, ο οποίος θα διεκδικήσει αγωνιστικά, χωρίς να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω: την πλήρη επαναλειτουργία του νοσοκομείου μας, με την απαραίτητη στελέχωσή του. Την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων στο Πρωτοδικείο της Αμαλιάδας. Την επαναλειτουργία κατάλληλα στελεχωμένων δημόσιων πανεπιστημιακών σχολών στην περιοχή μας. Το κάμπινγκ της Κουρούτας να αποτελέσει πραγματική λαϊκή πλαζ και στην αποκλειστική ιδιοκτησία του Δήμου. Το εγκαταλελειμμένο πάρκο του ΟΣΕ στην Αμαλιάδα να αξιοποιηθεί με γνώμονα τις ανάγκες των δημοτών μας. 

Που θα διεκδικήσει μαζί με τους εργαζόμενους του Δήμου μόνιμη και σταθερή δουλειά, συμβάσεις αορίστου χρόνου και όχι τα οκτάμηνα της κοροϊδίας. Εμείς παλεύουμε και θα παλέψουμε για όλα όσα προανέφερα αλλά και για πολλά περισσότερα, όσα πραγματικά μας αξίζουν εν έτη 2023, είτε από θέση εξουσίας, είτε από θέση μαχητικής αντιπολίτευσης και σας καλούμε όλους σε αυτή την μάχη. Γιατί ο αγώνας για να έρθει η ριζική αλλαγή στον Δήμο μας, δεν τελειώνει με τις εκλογές της 8 ης Οκτωβρίου, ίσα, ίσα, τότε αρχίζει. Μέσα από το ψηφοδέλτιό μας δίνουν το παρόν άνθρωποι που το προηγούμενο διάστημα δεν έμειναν αμέτοχοι στα προβλήματα που ανέκυψαν. 

Βρέθηκαν στον δρόμο του αγώνα, της διεκδίκησης, δεν εμφανίζονται για πρώτη φορά μπροστά σας, τώρα που τρέχει η προεκλογική περίοδος των δημοτικών εκλογών. Ανάμεσα σε αυτούς του υποψηφίους, είμαστε και εμείς τα μέλη του ΚΚΕ, που ως γνωστόν δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, δεν βαφτιζόμαστε ακομμάτιστοι όποτε μας βολεύει. Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στηρίζεται και από το ΚΚΕ και αυτό αποτελεί δείκτη και κριτήριο, της ειλικρινούς στάσης της παράταξης και του αγώνα που θα δώσουμε ενάντια σε οποιαδήποτε πολιτική μαυρίζει τις ζωές των δημοτών μας. Με όπλα μας το πρόγραμμά μας, την εμπειρία μας, τη ξεκάθαρη στάση μας, την ειλικρίνεια και την τιμιότητά μας, απευθύνουμε σε όλους τους πολίτες τους Δήμου Ήλιδας κάλεσμα ψήφου, κάλεσμα αγώνα, για να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, τον Δήμο και τη ζωή που μας αξίζει. Ήρθε η ώρα για την πραγματική ανανέωση!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΓΑΛΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΗΛΕΙΑΣ 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΔΑΜΑ 

ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΝΑΝΣΥ) ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΝΙΔΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ 

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΑΣΠΑΡΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 

ΜΑΡΘΑ ΚΟΛΟΣΑΚΑ ΔΙΔΑΚΤΩΡ, ΙΑΤΡΟΣ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΟΣΑΚΑΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΝΤΟΠΑΝΑΓΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ 

ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΚΟΥΛΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ 

ΕΛΕΝΑ (ΛΕΝΑ) ΚΟΡΔΟΝΟΥΡΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

 ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΒΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ 

ΧΡΗΣΤΟΣ – ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΟΥΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ 

ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΟΥΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΛΕΟΝΤΙΑΔΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ 

ΝΙΚΟΣ ΛΟΧΟΒΙΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΔΔΗΕ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΔΟΠ ΔΕΗ ΗΛΕΙΑΣ 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 

ΚΑΝΕΛΛΑ ΜΕΡΕΜΕΤΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ 

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΔΑΜΑ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΣΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΖΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΑΛΑΜΑΡΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ/ΣΕΦ 

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Π.Σ. ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΙΑΣ – ΡΟΔΙΑΣ 

ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΟΥΣΟΥΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ 

ΣΤΕΛΛΑ ΣΤΕΦΑΝΗ – ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ Ε.Μ.Π. 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΙΛΙΑΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ 

ΕΛΕΝΑ ΧΑΪΚΑΛΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΑΛΙΚΙΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΒΙΟΛΟΓΟΣ, ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ 

ΕΛΕΝΗ ΧΑΡΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΕΠΠΑΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΗΝΕΙΑΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Συνέντευξη τύπου λαϊκή συσπείρωση Ήλιδας
Συνέντευξη τύπου λαϊκή συσπείρωση Ήλιδας
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEsrNkPZw01oHM1MYGHTwqyjk8E2tepiRulfVHs-nKqpRQGPqqhiLqtsHtvochvmFYXW2YNoWaPNdF3Hz4DVJb21HXQKX0CHmmH1D962GKim2GX5zVpnO0-z0Kp6VidjeI3S6BGJF0wUar_dI_o4Jm34cmuvQPJ2Dn-fIq1mee3w0hpzEGJL0UnLsaVfA/s600/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-07-25_173922_mail.google.com.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEsrNkPZw01oHM1MYGHTwqyjk8E2tepiRulfVHs-nKqpRQGPqqhiLqtsHtvochvmFYXW2YNoWaPNdF3Hz4DVJb21HXQKX0CHmmH1D962GKim2GX5zVpnO0-z0Kp6VidjeI3S6BGJF0wUar_dI_o4Jm34cmuvQPJ2Dn-fIq1mee3w0hpzEGJL0UnLsaVfA/s72-c/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-07-25_173922_mail.google.com.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2023/07/blog-post_491.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2023/07/blog-post_491.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy