-->

Δήμος Ηλιδας: Για να μαθαίνουν οι πολίτες... αφού λέτε πώς γι' αυτούς ενδιαφέρεστε!!!

Μόλις πριν λίγες ημέρες είχα προειδοποιήσει κάποιους να μην οξύνουν το κλίμα στο Δήμο Ήλιδας. Μάλιστα έγινε κι ένα επεισόδιο το οποίο απ...Μόλις πριν λίγες ημέρες είχα προειδοποιήσει κάποιους να μην οξύνουν το κλίμα στο Δήμο Ήλιδας. Μάλιστα έγινε κι ένα επεισόδιο το οποίο απέκρυψα, με καρέκλα κατά αιρετού, απλά και μόνο για να μη συμβάλλω δημοσιογραφικά στην όξυνση του κλίματος. 

Δυστυχώς όμως κάποιοι φαίνεται να ποντάρουν σε αυτό, δηλαδή στην όξυνση του προεκλογικού κλίματος, διότι έτσι θεωρούν ότι θα.. εκμηδενίσουν τον Λυμπέρη.. θα τον αποδημήσουν ως προσωπικότητα κι έτσι ο δρόμος για τον δήμο θα είναι ανοικτός γι ‘ αυτούς. 

Θυμηθείτε ότι πριν λίγες ημέρες κάποιοι θεωρούσαν σίγουρο ότι απολογούμενος ο Λυμπέρης θα του επιβληθούν περιοριστικά μέτρα και δεν θα μπορεί να διεκδικήσει εκ νέου τον δήμο. Φανταστείτε την.. θλίψη τους και την αμηχανία τους όταν ο Λυμπέρης βγήκε πεντακάθαρος και μάλιστα ανακοίνωσε 115 ονόματα με την μία!!! 

Πρόκειται γι αυτούς που θεωρούν τσιφλίκι τους τον δήμο Ήλιδας και μάλιστα μεταξύ τους – και διαψεύστε με – έχουν μοιράσει και θέσεις! 

Εν πάση περιπτώσει.. ο καθένας έχει και.. ονειρώξεις!!! 

Σήμερα ο Γιάννης Τασσόπουλος αναφέρθηκε σε μια κακουργηματική πράξη που εμπλέκεται ο ίδιος κι άλλα 7 + 1 άτομα για ένα ποσό της τάξης των 960.00 ευρώ...Αφού αναφέρθηκε στην δημοσίευσλή του μόνο ο Λυμπέρης και αποκρύφτηκαν τα άλλα ονόματα όπως και του ιδίου, μια συνομιλία μας στην ομάδα “Ενδείξεις-Αποδείξεις” τον ώθησε να πει όλα όσα κάθε πολίτης του δήμου Ήλιδας πρέπει να γνωρίζει πριν βγάλει τα συμπεράσματά του… ποιοι δηλαδή εμπλέκονται και ποια ακριβώς είναι η κατηγορία του Λυμπέρη. 

Και προς τιμή του που ο Γιάννης δεν τα απέκρυψε μετά την πρώτη του τοποθέτηση! 


Κι ενώ ο Λυμπέρης λοιπόν κατηγορείται για ηθική αυτουργία, που σημαίνει ότι απλά το ήξερε, οι υπόλοιποι κατηγορούνται ότι έκαναν το “έγκλημα”. Αλλά ο Λυμπέρης πρέπει να εξαφανιστεί, τον Λυμπέρη πρέπει να αποδημήσουμε για να διαφεντεύουμε εμείς τον δήμο Ήλιδας.. 

Αυτό θέλουν οι συντάκτες του νέου σεναρίου, κι αναρωτιέμαι ποιος είναι ο “εγκέφαλος” που τους παρασέρνει σε αυτό το δρόμο [προσωπικά τον υποψιάζομαι, απλά δε θέλω ΤΩΡΑ να αναφέρω το όνομά του]. 

Πάμε παρακάτω… 

Να ξεκαθαρίσω ότι η συνομιλία μου με τον Γιάννη Τασσόπουλο κλείνει εδώ κι επειδή τον ξέρω πολλά χρόνια θεωρώ ότι ο ίδιος δεν εμπλέκεται σε.. παρασκηνιακές μεθόδους. Απλά μόνο ως συμβουλή, επειδή ξέρει την εκτίμησή μου στο πρόσωπό του, ας είναι πιο προσεκτικός – όπως όλοι μας – στις αναφορές του για να μην οξύνεται περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα. 

Το κλείνω εδώ και συνεχίζω… 

Διάβασα την ανάρτηση κάποιου που κατηγόρησε τον Γιάννη Λυμπέρη για κάποια άστοχα πράγματα που έγιναν επί της τελευταίας του θητείας.  Θα συμφωνούσα μαζί του αποφεύγοντας ότι ο Λυμπέρης, όπως όλοι οι δήμαρχοι αντιμετώπισαν δυο χρόνια κορονοιού, ενεργειακή κρίση κ.λ.π., εάν στην συνέχεια δεν έγραφε ότι έχει προσωπικό πρόβλημα με τον Λυμπέρη κι αυτό καθόρισε κατά μεγάλο μέρος την σύμπραξή του με αντίπαλη παράταξη. 

Δυστυχώς, για τον “μέγα πολιτικό ανήρ”, όπως ήθελε να μου τον παρουσιάσει κάποιος προχθές, ας του πείτε να καθίσει σπίτι του – είναι και σε μια ηλικία – κι αν έχει προσωπικό πρόβλημα με τον Λυμπέρη ή με οποιονδήποτε άλλο να το λύσει μαζί του και όχι βάζοντας στο εκλογικό παιχνίδι τους πολίτες της Ήλιδας. 

Μάλλον, πολλοί πικραμένοι μαζεύτηκαν στον δήμο Ήλιδας και θέλουν να βγάλουν στην επιφάνεια τα ψυχολογικά τους!!! 

ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ… 

Διάβασα κάποια ανάρτηση – ειλικρινά δε θυμάμαι ποιος την έγραψε – ότι ο Λυμπέρης χάνει με 11 μονάδες από τον Χριστοδουλόπουλο. Δηλαδή, ο Χριστοδουλόπουλος που μόλις πριν 4 χρόνια υπέστη απίστευτη συντριπτική ήττα, κοινώς τον "έφτυσε" ο κόσμος, σήμερα τον εμφανίζουν ως… τον “μεγάλο ηγέτη” που ο κόσμος εμπιστεύεται πως θα σώσει τον δήμο Ήλιδας; 

Να γελάσω ή να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο; 

Για να θυμηθούμε μερικά πράγματα και ας μου απαντήσει ο κ. Χριστοδουλόπουλος ή όποιος θέλει από το.. συνονθύλευμα της παράταξης που έφτιαξε… 

Το 2014 δεν ξέρω γιατί ο Λυμπέρης έχασε, επειδή ζούσα εκτός Ελλάδας και δεν μπορούσα να έχω την σωστή πληροφόρηση. Ξέρω όμως τι συνέβη το 2019… Την προεκλογική περίοδο του 2019, ο κ. Χριστοδουλόπουλος στέλνει για δημοσίευση μια δημοσκόπηση που τον φέρνει 10 μονάδες μπροστά από τον αντίπαλό του Λυμπέρη. Χαρές και πανηγύρια στην παράταξη για τη νέα νίκη.. τραπεζώματα, φαγητά, χοροί και πανηγύρια με τον κόσμο της Ήλιδας να μένει έκπληκτος από αυτή την συμπεριφορά [ας ανατρέξουν μερικοί στα σχόλια εκείνης της περιόδου]. 

Και όσο αυτοί έτρωγαν κι έπιναν και θεωρούσαν δεδομένους τους πολίτες, ο Λυμπέρης εργαζόταν. Συναντούσε κόσμο, μιλούσε μαζί τους, τους εξηγούσε. Θυμάται κανένας από την τότε παράταξη Χριστοδουλόπουλου ότι υπήρχαν κάποιοι που έλεγαν ότι οι πολίτες της Ήλιδας τους.. χρωστούσαν μια δεύτερη 4ετία; Όχι; Δεν πειράζει, θυμάμαι εγώ!!! 

Συνεχίζουμε… 

Κάποιες ημέρες μετά την δημοσιοποίηση της δημοσκόπησης με νικητή Χριστοδουλόπουλο, έρχεται μια νέα δημοσκόπηση που δείχνει τον Λυμπέρη νικητή από την πρώτη Κυριακή. Αυτονόητο είναι πώς όπως δημοσιεύτηκε η πρώτη δημοσκόπηση θα δημοσιευόταν και η δεύτερη. 

Αν και δεν θυμάμαι την ημέρα, θυμάμαι όμως ότι με πήρε ο ιδιαίτερος του Χριστοδουλόπουλου να πάω αμέσως στο δημαρχείο. Και πήγα. Μάλιστα πριν χτυπήσω την πόρτα, ο ίδιος συνάδελφος μου είπε γελώντας “σε περιμένουν”. 

Ήταν περίπου στις 4 το απόγευμα όταν άνοιξα την πόρτα και αντίκρισα τον βλοσυρό βλέμμα του Χριστοδουλόπουλου, παρέα με τους στενούς του συνεργάτες, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Σάκης Τσαούσης, ο Μάικ Αμπού Χάντμπα και κάποιοι άλλοι που δεν ενθυμούμαι αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι ήταν και η σύζυγος του κ. Χριστοδουλόπουλου. Ο οποίος κ. Χριστοδουλόπουλος μου.. έκανε δριμύτατη παρατήρηση γιατί δημοσίευσα στην εφημερίδα την δημοσκόπηση που έδειχνε νικητή τον Λυμπέρη… λες και ήμασταν συνέταιροι στην εφημερίδα τότε ή στο site. 

Δεν θέλω να γράψω τι είπα τότε σε όλους τους… 
Θα θυμίσω πάντως ότι τελικά η δημοσκόπηση με νικητή τον Λυμπέρη ήταν η πραγματική που.. έστειλε λίγο αργότερα στα Τάρταρα τον Χριστοδουλόπουλο και την παράταξή του. 

Τελικά ο Λυμπέρης τους σάρωσε. Κι αν δεν βγήκε από την πρώτη Κυριακή για λίγες ψήφους, τους σάρωσε ξανά την δεύτερη, με την σύμπραξη Χριστοδουλόπουλου-Κράλλη που ακόμη προσπαθούν να καταλάβουν τι έγινε!!! 

Αν κάποιος αμφισβητεί αυτά που αναφέρω, να το πει δημόσια… 

Σήμερα, από την παράταξη Χριστοδουλόπουλου, για να δημιουργήσουν φθηνές εντυπώσεις,  λένε ότι πάνε μπροστά κατά 11 μονάδες. Δε λένε όμως τι ακούν από τον κόσμο και τι λέει ο κόσμος για την αποτυχημένη θητεία 2014-2019… 
Προφανώς ούτε ο κ. Χριστοδουλόπουλος γνωρίζει, διότι όπως έχει αποδειχτεί το παιχνίδι το κάνουν οι… αυλοκόλακες! 

Ακούστε λοιπόν όλοι σας… που στήνετε παιχνίδια με δημοσκοπήσεις και λοιπά... 

Σοβαρευτείτε διότι ευθύνεστε κι εσείς για το κατάντημα του δήμου Ήλιδας. 

ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ να οξύνεται περισσότερο το κλίμα για να εκπληρώσετε προσωπικούς στόχους…

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ να συνεχίσετε να προσπαθείτε να εκμηδενίσετε ανθρώπους στοχοποιώντας τους για κακουργηματικές πράξεις, στις οποίες όχι μόνο η δικαιοσύνη δεν έχει αποφανθεί αλλά και που κάποιοι από εσάς εμπλέκεστε… 

ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙΤΕ με τα προγράμματά σας κι αφήστε τους πολίτες να αποφασίσουν ποιο είναι το καλύτερο.. 

ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΆ ΣΑΣ λύστε τα με ειδικευμένους γιατρούς και όχι σε μια προσπάθεια να συμπαρασύρετε τους πολίτες με ψεύδη, συκοφαντίες ή μισές αλήθειες... 

Αυτά για τώρα.. 


Εις το επανιδείν!!


ΥΓ.: Εχω ξαναγράψει και θα το γράψω πάλι δημόσια: Λυμπερικός δεν είμαι, αλλά δεν ανέχομαι αυτή την συμπεριφορά σε οποιονδήποτε. Ούτε στον Λυμπέρη., Αντιπαρατεθείτε με το πρόγραμμά σας, που δεν έχετε... Γιατί δεν είστε ικανοί να φτιάξετε πρόγραμμα και μόνο με ψεύδη, συκοφαντίες και μισές αλήθειες, θέλετε να εκλεγείτε. 

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Ηλιδας: Για να μαθαίνουν οι πολίτες... αφού λέτε πώς γι' αυτούς ενδιαφέρεστε!!!
Δήμος Ηλιδας: Για να μαθαίνουν οι πολίτες... αφού λέτε πώς γι' αυτούς ενδιαφέρεστε!!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgtBUqXAAjBYHqUs8sH9KAfpSV0YElges1jDbr9qaeSx4YmJAxk2R323rwFfghEKFB3KLfPtwWu1PkCIpN2vqzMKh0e8vbdYLgBo-EHy88hpLeea7OYCgnGm3e0qYsGLjHPZKSUL38d8MLPSfMRZShHmGNmivoSe8pHdSdtI4SvpZ2JRsfUbwhcSFrXzTY/s600/%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%9F%20%CE%97%CE%9B%CE%99%CE%94%CE%91%CE%A3.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgtBUqXAAjBYHqUs8sH9KAfpSV0YElges1jDbr9qaeSx4YmJAxk2R323rwFfghEKFB3KLfPtwWu1PkCIpN2vqzMKh0e8vbdYLgBo-EHy88hpLeea7OYCgnGm3e0qYsGLjHPZKSUL38d8MLPSfMRZShHmGNmivoSe8pHdSdtI4SvpZ2JRsfUbwhcSFrXzTY/s72-c/%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%9F%20%CE%97%CE%9B%CE%99%CE%94%CE%91%CE%A3.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2023/08/blog-post_233.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2023/08/blog-post_233.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy