-->

Λαική Συσπείρωση Πηνειού: Ανακοίνωση υποψηφίων

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Γαστούνης, η παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών συμβούλων της...


Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Γαστούνης, η παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης Πηνειού για τις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Την παρουσίαση έκανε ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Πηνειού, Αλέξιος Τσαουσάκης. 

Στην ομιλία του μεταξύ άλλων ανέφερε: 

Παρουσιάζουμε σήμερα το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Πηνειού όπως κατατέθηκε επίσημα την προηγούμενη εβδομάδα, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες και τις φήμες που διακινούσαν, εκ του πονηρού, διάφοροι κύκλοι τόσο από την παράταξη του κ. Μαρίνου όσο και από την παράταξη του κ. Καστρινού, ότι δήθεν η Λαϊκή Συσπείρωση δεν θα κατεβάσει ψηφοδέλτιο. 

Καταλαβαίνουμε την αγωνία και τον φόβο τους και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να υπάρχει η μοναδική πραγματική αντιπολίτευση που θα βάζει εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική τους και θα τους εκθέτει στον λαό. Ακριβώς αυτή η στάση μας και η σταθερότητα μας στην υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων είναι που εκτιμήθηκε από τον λαό του Δήμου μας, μας κάνει σήμερα να είμαστε εδώ παρουσιάζοντας ένα αγωνιστικό ψηφοδέλτιο που θα είναι το αποκούμπι του λάου στις δύσκολες μέρες που έρχονται.

Γιατί σήμερα, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, μπορεί οι άλλες δυο παρατάξεις να ψάχνουν να βρουν τις μεταξύ τους διαφορές και να τσακώνονται σε καφενειακό επίπεδο και επουσιώδη θέματα, όμως η επόμενη των εκλογών θα τους βρει ξανά ενωμένους στην εφαρμογή της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζεται στο Δήμο μας όλα τα προηγούμενα χρόνια. 

Ο λαός του Δήμου μας, οι εργαζόμενοι, η νεολαία, θα βρουν απέναντι τους και τις δύο παρατάξεις, που σήμερα αυτοπροσδιορίζονται ως «ανεξάρτητοι» αλλά κατά κανόνα στηρίζουν μέχρι κεραίας όλες τις αντιλαϊκές πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κυβερνήσεων της ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Μαζί εφάρμοσαν όλες τις πολιτικές που υποβάθμισαν τη ζωή του λαού. 

Μαζί στήριξαν τα σχέδια Καλλικράτης και Καποδίστριας που οδήγησαν στην υποβάθμιση και τον μαρασμό των χωρίων μας. Μαζί στήριξαν την ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης των σκουπιδιών, με αποτέλεσμα σήμερα ο δήμος να είναι υπερχρεωμένος ως αποτέλεσμα της ακόρεστης όρεξης του ιδιώτη για κέρδη. Μαζί εφάρμοσαν τις αντεργατικές πολιτικές που οδήγησαν τις υπηρεσίες του Δήμου σε μαρασμό και υποστελέχωση, ενώ τις όποιες ανάγκες σε εργατικό δυναμικό ανέχονται να τις καλύπτουν με ολιγόμηνες συμβάσεις, εκμεταλλευόμενοι τη γενική ανέχεια και χρησιμοποιώντας τες για μικροπολιτικά οφέλη. 

Μαζί δεν κατάφεραν να λύσουν το χρόνιο πρόβλημα της ύδρευσης και της αποχέτευσης που βασανίζει τον Δήμο μας, ενώ σταδιακά με τις ενέργειες τους οδηγούν το νερό στη πλήρη εμπορευματοποίηση του. Μαζί όλα αυτά τα χρόνια δεν έκαναν ούτε ένα έργο αντιπυρικής, αντισεισμικής και κυρίως αντιπλημμυρικής θωράκισης του τόπου μας που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη. Μαζί υποβάθμισαν τις σχολικές μονάδες με αποτέλεσμα πολλές από αυτές να είναι πρακτικά ακατάλληλες για να προσέρχονται οι μαθητές. 

Απέναντι σε αυτά και στις πολιτικές που τα προκαλούν βρέθηκε η Λαϊκή Συσπείρωση και στις εκλογές του Οκτώβρη απευθύνουμε κάλεσμα στο λαό του Δήμου μας να την βγάλει ακόμα πιο δυνατή. Με περισσότερους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους για να μπορούμε να βάζουμε φρένο στα αντιλαϊκά σχέδια τους. Καλούμε τον λαό την ελπίδα αντίστασης και ανανέωσης που έχει φανεί εδώ και καιρό στο Δήμο μας, να την κάνει ακόμα μεγαλύτερη και να συγκρουστεί με το παλιό και το σάπιο που τόσα χρόνια καπηλεύεται τον Δήμο μας. 

Να στηριχτεί το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης και να παλέψουμε από καλύτερες θέσεις και δυνατότεροι για ένα Δήμο που θα ασχολείται σοβαρά με τα προβλήματα υποστελέχωσης και θα διεκδικήσει μόνιμες, σταθερές σχέσεις εργασίας με πλήρη δικαιώματα. 

Θα διεκδικήσει από το κεντρικό κράτος τους οικονομικούς πόρους που τόσα χρόνια παρακρατούνται. Που δεν θα αναζητεί πόρους μέσα από την τοπική φορολογία των τελών, αλλά αντίθετα θα ελαφρύνει το ήδη επιβαρυμένο λαϊκό εισόδημα. Που θα υλοποιεί έργα που σκοπό θα έχουν την καλυτέρευση της ζωής των πολιτών και την προστασία της λαϊκής περιουσίας και όχι έργα για την κερδοφορία των εργολάβων. Που τα μεγάλα και απαραίτητα έργα θα γίνονται με αυτεπιστασία των υπηρεσιών του Δήμου και όχι πληρώνοντας τα πανάκριβα σε ιδιώτες. 

Που το νερό, το ρεύμα, η διαχείριση των απορριμμάτων θα αντιμετωπίζονται ως κοινωνικά αγαθά και υποχρεώσεις και όχι ως πανάκριβα εμπορεύματα. Που οι παιδικές χαρές και οι χώροι άθλησης θα γίνουν πραγματικότητα για όλους. Με τόλμη, δύναμη, αισιοδοξία και αγωνιστικότητα μπαίνουμε στη μάχη των δημοτικών εκλογών και στην ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης Πηνειού. Ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από αναγνωρισμένους αγωνιστές, βιοπαλαιστές, αυτοαπασχολούμενους, εργάτες, αγρότες, φοιτητές. 

Ανθρώπους που είναι ψημένοι στο καμίνι της ζωής και σηκώνουν τη γροθιά της αντίστασης απέναντι στο κατεστημένο που τόσα χρόνια κατατρώει τον τόπο μας. Άνθρωποι από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες που συσπειρώνονται στον κοινό μας αγώνα για να έρθουν καλύτερες μέρες για τον λαό μας. Καλή δύναμη και καλό αγώνα.

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ ΤΣΑΟΥΣΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του Αντωνίου.

 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ 

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Γεωργίου. Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, πρώην Καθηγητής- Μαθηματικός στο Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού. 

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του Παναγιώτη. Συνταξιούχος του Δημοσίου. Διετέλεσε Πρόεδρος των Εργαζομένων του Υπουργείου Γεωργίας, Πρόεδρος Περιφερειακών Υπαλλήλων Ελλάδος και Πρόεδρος Υπαλλήλων των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδος.

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Κωνσταντίνου. Δημοτικός υπάλληλος, μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων στους Δήμους Πύργου- Αρχαίας Ολυμπίας-Ζαχάρως. 

ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Ιωάννη. Εκπαιδευτικός Γερμανικής Γλώσσας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Γυμνάσιο Βαρθολομιού. 

ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Νικολάου. Υπάλληλος στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών, απόφοιτη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ. Διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του Οδηγητή καθώς και Οργανωτικό Στέλεχος και Εκπρόσωπος Τύπου της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ). Μέλος του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής Νομού Αττικής (ΣΕΤΗΠ). 

ΝΑΣΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΕΛΕΝΗ του Παναγιώτη. Απόφοιτη του τμήματος Θεολογίας του ΕΚΠΑ. 

ΦΑΡΜΑΚΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του Κωνσταντίνου. Τοπογράφος Μηχανικός, απόφοιτη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. 

ΦΟΥΡΝΟΜΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη. Συνταξιούχος ΟΑΕΕ. 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ 

ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΠΕΠΗ) του Διονυσίου. Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Φιλόλογος στο Γυμνάσιο Βαρθολομιού. 

ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αναστασίου. Ιδιωτικός Υπάλληλος. 

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη. Ελεύθερος επαγγελματίας, Ταπετσιέρης. 

ΒΟΥΡΤΣΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Κωνσταντίνου. Συνταξιούχος. 

ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Διονυσίου. Γεωπόνος- Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. 

ΚΛΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου. Ελεύθερος επαγγελματίας. 

ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ (ΜΑΡΑΒΑΣ) του Βασιλείου. Συνταξιούχος. 

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Χρήστου. Οικιακά. 

ΠΕΤΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Μιλτιάδη. Καλλιτέχνης. 

ΣΠΑΝΟΥ ΑΜΥΡΣΑ του Ευστρατίου. 

ΤΣΑΟΥΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αντωνίου. Αυτοκινητιστής. 

ΦΡΑΓΚΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αγησιλάου. Αγροτοκτηνοτρόφος, απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών. 

ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη. Δρ. Γεωθερμικών Συστημάτων ΕΜΠ, Μεταλλειολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, Ελεύθερος Επαγγελματίας Μηχανικός. 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΡΑΓΑΝΟΥ 

ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Παναγιώτη. Ιδιωτικός Υπάλληλος. 

ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΜΑΡΙΑ του Χαράλαμπου. Ιδιωτική Υπάλληλος, απόφοιτη του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών. 

ΜΠΟΥΖΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Γεωργίου. Οικοδόμος, Γραμματέας του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Ηλείας, Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πηνειού. 

ΤΣΑΚΩΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του Κωνσταντίνου. Οικιακά. 

ΤΣΑΚΩΝΑ ΖΩΗ του Νικόλαου. Δικηγόρος. 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ 

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Χρήστου. Ιδιωτική υπάλληλος, Msc γεωλόγος, απόφοιτη Πανεπιστημίου Πατρών και του ΕΚΠΑ. 

ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΚΑΛΛΙΡΟΗ του Χαράλαμπου. Φοιτήτρια του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών. 

ΚΑΜΠΑΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Μηνά. Συνταξιούχος 

ΝΑΤ. ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ του Γεωργίου. Οικιακά. 

ΣΤΗΘΟΥ ΕΥΘΑΛΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ του Γεωργίου. Ιδιωτική υπάλληλος, απόφοιτη του τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Πατρών. 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Παναγιώτη. Ιδιωτική υπάλληλος. 

ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Δημητρίου. Συνταξιούχος ΟΑΕΕ. 

ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Σταύρου. Δικαστικός Επιμελητής. 

ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Νικολάου. Οικοδόμος. 

ΤΣΑΟΥΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Δημητρίου. Συνταξιούχος Δημοσίου. 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ 

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Παναγιώτη. Ιδιωτικός υπάλληλος. ΚΑΡΝΕΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αναστασίου. Ελεύθερος επαγγελματίας. 

ΤΣΑΟΥΣΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Αλεξίου. Συνταξιούχος ΟΑΕΕ. 

ΦΡΑΓΚΑΝΔΡΕΑ ΕΙΡΗΝΗ του Αγησιλάου. Ιδιωτική υπάλληλος, απόφοιτη της Σχολής Πολιτικών Επιστήμων και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Λαική Συσπείρωση Πηνειού: Ανακοίνωση υποψηφίων
Λαική Συσπείρωση Πηνειού: Ανακοίνωση υποψηφίων
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi8ZJjLsgUlhdyvVCuuecG9gwmZfaID_m3p9hU5Rbg69Q6TshI2jbp_t3pHjjCYWCKolmuDASUaBUJjU7eKpI82KWMACJYGVoQFU_AUI-W1HFOAJrdeA7l9TxqY3QA-XlyKwt29e1b1y9KdOjo9al5SJVkXTMJBv_bNqHunNyDQ9QUvc1Vd3LeC1b37W6Y/s600/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-09-05_145359_mail.google.com.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi8ZJjLsgUlhdyvVCuuecG9gwmZfaID_m3p9hU5Rbg69Q6TshI2jbp_t3pHjjCYWCKolmuDASUaBUJjU7eKpI82KWMACJYGVoQFU_AUI-W1HFOAJrdeA7l9TxqY3QA-XlyKwt29e1b1y9KdOjo9al5SJVkXTMJBv_bNqHunNyDQ9QUvc1Vd3LeC1b37W6Y/s72-c/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-09-05_145359_mail.google.com.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2023/09/blog-post_96.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2023/09/blog-post_96.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy