-->

Γιάννης Λέντζας: "Το νοσοκομείο Αμαλιάδας δεν πρόκειται να κλείσει"-Τι είπε στην τηλεοπτική του συνέντευξη

* "Βρήκα ένα νοσοκομείο σχεδόν κλειστό..." * " Απέκτησα μεγαλύτερη εμπειρία στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού......


* "Βρήκα ένα νοσοκομείο σχεδόν κλειστό..."

* "Απέκτησα μεγαλύτερη εμπειρία στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού..."

* Για τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης: "Σύντομα θα ξεκαθαρίσουμε τις προθέσεις μας... Αν ασχοληθούμε, θέλουμε να αφήσουμε έργο πίσω μας"


Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ
ΓΙΑΝΝΗ ΛΕΝΤΖΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΑΝ TV 

Ξεκάθαρες απαντήσεις έδωσε απόψε ο διοικητής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, Γιάννης Λέντζας στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον Περικλή Πατσούρη και στην εκπομπή "ΠΕΡΙ ΗΛΕΙΑΣ".

Χωρίς διάθεση να ωραιοποιήσει καμία κατάσταση μίλησε για την λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος Αμαλιάδας αλλά και γενικότερα για την κατάσταση της υγείας σε όλο το Νομό, ενώ δεν δίστασε ν' απαντήσει και σε ερωτήματα που αφορούν τον συγκεκριμένο τομέα σε όλη την Ελλάδα.

Εξάλλου ο κος Λέντζας γνωρίζει πολύ καλά τα τεκταινόμενα στο χώρο αυτό, αφού ο ίδιος είναι και Πρόεδρος των Γενικών Ιατρών όλης της Ελλάδας, θυμίζοντας ότι σάρωσε στις τελευταίες εκλογές κερδίζοντας το τεράστιο ποσοστό του 66% πανελλαδικά.

ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ 
ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΥΞΗΣ: 

Ο επί δύο συνεχόμενα χρόνια διοικητής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας τόνισε για ακόμη μία φορά ότι το νοσηλευτικό ίδρυμα δεν πρόκειται να κλείσει, επισημαίνοντας την αγαστή συνεργασία που έχει με την δημοτική αρχή Ήλιδας όσο και με την αντιπολίτευση. "Είναι δίπλα μας σε ότι ζητήσουμε", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επεσήμανε πάνω σε αυτό, δηλαδή την συνέχιση της λειτουργίας του νοσοκομείου, και την ρητή δέσμευση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού αλλά και βουλευτών του Νομού.

Σε άλλο σημείο τόνισε ότι, "βρήκα ένα νοσοκομείο σχεδόν κλειστό, όπου περισσότερο φάνταζε ως Κέντρο Υγείας. Βρισκόταν σε μια κατάσταση, λίγο πριν το κλείσιμό του, αφού είχε μείνει 2 1/2 χρόνια χωρίς διοίκηση".

Μίλησε, επίσης, για τη νέα πτέρυγα και τις προσπάθειες που γίνονται ώστε επιτέλους να λειτουργήσει και τόνισε πως το νοσοκομείο προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες, κυρίως, λόγω των μεγάλων προσπαθειών που καταβάλλει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ξεκαθάρισε πάντως ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο της πόλης είναι τα ίδια που αντιμετωπίζουν όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας. "Οι δαπάνες για την υγεία έχουν πέσει κάτω από το μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης", ανέφερε ο κος Λέντζας.

"Το νοσοκομείο Αμαλιάδας θα παρέχει τις πρωτοβάθμιες υπηρεσίες καθώς και τις νοσηλευτικές. Αλλά αυτό από μόνο του δεν μπορεί να καλύψει σοβαρότερες καταστάσεις". 

Σε άλλο σημείο της τηλεοπτικής του συνέντευξης είπε πως, "δεν μετάνιωσα που ασχολήθηκα με το νοσοκομείο Αμαλιάδας, έστω και αν υπάρχει μεγαλύτερη πίεση. Απέκτησα μεγαλύτερη εμπειρία στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού".

Αυτό που όμως πολλοί περίμεναν και ιδιαίτερα οι πολίτες του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης είναι τι θα κάνει ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου 2019. 

"Συζητάμε, ακούμε τον κόσμο και τις προτάσεις που κάνει. Αν ασχοληθούμε, θέλουμε ν' αφήσουμε έργο πίσω μας", είπε, χωρίς καμία προσπάθεια να κρύψει την πρόθεσή του ν' ασχοληθεί περισσότερο με τα κοινά του δήμου διεκδικώντας τον δημαρχιακό θώκο.

Ξεκαθάρισε όμως πως αυτή την περίοδο, εκτός των συνεχών επαφών του με πολίτες μιλάει και με αξιόλογα στελέχη αφήνοντας σαφή υπονοούμενα πως έχει συμφωνήσει με αρκετά για να προχωρήσουν μαζί.

"Σύντομα θα ξεκαθαρίσουμε τις προθέσεις μας", τόνισε.

Σε ερώτηση για την παρουσία της νυν δημοτικής αρχής, ο Γιάννης Λέντζας ανέφερε:

"Ο Δήμαρχος είναι πολύ καλός άνθρωπος και φίλος μου, αλλά δεν έχει την πυγμή να διοικήσει την παράταξή του. Το δημοτικό μας συμβούλιο πρέπει να γίνει πιο ποιοτικό και αποδοτικό. 

Προεκλογικά εμφανίζεται ένας ορυμαγδός έργων. Τώρα ωρίμασαν όλα τα έργα, μετά από 4 και πλέον χρόνια που διοικούν; Τώρα βρέθηκαν τα χρήματα;".

Τέλος, σε ότι αφορά, γενικότερα, τον δήμο ξεκαθάρισε πως δεν έχει αξιοποιηθεί, που είναι και το παράπονο του κόσμου. "Έχει πολλές προοπτικές αλλά δεν έχουμε ανάπτυξη".

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Γιάννης Λέντζας: "Το νοσοκομείο Αμαλιάδας δεν πρόκειται να κλείσει"-Τι είπε στην τηλεοπτική του συνέντευξη
Γιάννης Λέντζας: "Το νοσοκομείο Αμαλιάδας δεν πρόκειται να κλείσει"-Τι είπε στην τηλεοπτική του συνέντευξη
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEin6-bfLIJ_cZ4AXApGrcQtQPKSScATEcpZIsZy9hEJd8mtOdQ91Dwgr8-BKnelzyITCJpopRjNOsaugj0c77IEDew6Q90QFEykrNCxZ16wbDlJwIXPlqVMcllsJUzAPMLbiTRRoz1MOJE/s640/%25CE%259B%25CE%2595%25CE%259D%25CE%25A4%25CE%2596%25CE%2591%25CE%25A3.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEin6-bfLIJ_cZ4AXApGrcQtQPKSScATEcpZIsZy9hEJd8mtOdQ91Dwgr8-BKnelzyITCJpopRjNOsaugj0c77IEDew6Q90QFEykrNCxZ16wbDlJwIXPlqVMcllsJUzAPMLbiTRRoz1MOJE/s72-c/%25CE%259B%25CE%2595%25CE%259D%25CE%25A4%25CE%2596%25CE%2591%25CE%25A3.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2018/10/blog-post_488.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/10/blog-post_488.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy