-->

Αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν, έβαλαν τα 6 παιδιά τους σε ένα τζιπ και έπεσαν στον γκρεμό

Ανατροπή στην υπόθεση της μοιραίας πτώσης του SUV με δύο μητέρες και έξι παιδιά σε γκρεμό στην Καλιφόρνια  Υπόθεση μαζικής αυτοκτονία...


Ανατροπή στην υπόθεση της μοιραίας πτώσης του SUV με δύο μητέρες και έξι παιδιά σε γκρεμό στην Καλιφόρνια 

Υπόθεση μαζικής αυτοκτονίας - δολοφονίας φαίνεται πως είναι το πολύνεκρο τροχαίο που είχε συγκλονίσει πέρυσι την Καλιφόρνια, όταν δύο μητέρες είχαν σκοτωθεί μαζί με τα έξι υιοθετημένα τους παιδιά. Όπως όλα δείχνουν, η πτώση του πανάκριβου SUV στον γκρεμό, στις 26 Μαρτίου του 2018, κάθε άλλο παρά δυστύχημα ήταν.

Το πολύνεκρο είχε τότε «παγώσει» την κομητεία του Μεντοτσίνο αλλά, όπως αποκαλύπτεται τώρα, η μοιραία πτώση που παρέσυρε στον θάνατο και τα έξι ανυποψίαστα παιδιά ήταν προσχεδιασμένη από τις δύο μητέρες. Τις ημέρες που προηγήθηκαν του τροχαίου, η μία από τις δύο γυναίκες είχε επανειλημμένως αναζητήσει στο διαδίκτυο τρόπους αυτοκτονίας με πνιγμό και η σύντροφός της φαίνεται να πάτησε συνειδητά το γκάζι για να στείλει το αυτοκίνητο στο γκρεμό, σύμφωνα με την κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα.


Σύμφωνα με το ομόφωνο σκεπτικό των ενόρκων, που διάβαζαν επί μία ώρα την απόφασή τους στο δικαστήριο την Πέμπτη, η Τζένιφερ και η Σάρα Χαρτ είχαν αποφασίσει να αυτοκτονήσουν εκείνη την ημέρα, σκοτώνοντας τα έξι υιοθετημένα παιδιά, ηλικίας 12 έως 19 ετών. Οι αρχές υποπτεύονταν εξ αρχής ότι η πτώση ήταν σκόπιμη, αλλά περίμεναν και από τους ενόρκους να βγάλουν τη δική τους απόφαση βάσει των ευρημάτων.

Το φονικό είχε σοκάρει τις ΗΠΑ, μετά και τις καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών από τις δύο γυναίκες. Ένα από τα νεκρά παιδιά, ο 15χρονος Ντεβόντε Χαρτ, είχε γίνει viral το 2014, όταν είχε φωτογραφηθεί να αγκαλιάζει δακρυσμένος έναν αστυνομικό, κατά τη διάρκεια μιας επεισοδιακής διαδήλωσης στο Πόρτλαντ του Όρεγκον.


Η πτώση σημειώθηκε λίγες μόνο ημέρες μετά την έναρξη μία ακόμη έρευνας από την Πρόνοια, για κακοποίηση των παιδιών από τις δύο γυναίκες. Η οικογένεια είχε εγκαταλείψει το σπίτι στο οποίο έμεναν, στις 23 Μαρτίου, μετά από επίσκεψη των κοινωνικών λειτουργών. Παρά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα στην πόρτα, κανείς δεν τους είχε ανοίξει εκείνη την ημέρα.

Όπως προκύπτει από το ιστορικό περιήγησης στο κινητό της, ενώ βρίσκονταν όλοι μαζί μέσα στο αυτοκίνητο, η Σάρα Χαρτ αναζητούσε στο διαδίκτυο τρόπους αυτοκτονίας με πνιγμό, Benadryl και άλλες μεθόδους υπερδοσολογίας ουσιών, σύμφωνα με τον επιθεωρητή Τζέικ Σλέιτς. Είχε μάλιστα αναζητήσει στο Google και κατά πόσο ο θάνατος από πνιγμό στην θάλασσα είναι επίπονος. Οι αρχές κατάφεραν να ανακτήσουν τις διαγραμμένες, ηλεκτρονικές αναζητήσεις της. «Είχαν και οι δύο αποφασίσει ότι αυτό θα ήταν το τέλος», πρόσθεσε ο Σλέιτς στην κατάθεσή του που υπήρξε καθοριστική για το πόρισμα των ενόρκων.

«Είχαν αποφασίσει πως αν εκείνες δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα παιδιά, κανείς άλλος δεν θα τα υιοθετούσε». Τα πτώματα των αδελφών Μαρκίς, Τζερεμάια και Άμπιγκεϊλ είχαν βρεθεί την ίδια μέρα της μοιραίας πτώσης, κοντά στο αυτοκίνητο. Μέσα στο όχημα είχαν εντοπιστεί μόνο οι μητέρες ενώ εβδομάδες αργότερα, η σορός της Σιέρα Χαρτ ανασύρθηκε από τα ανοικτά του Ειρηνικού Ωκεανού.

Η Χάνα Χαρτ ταυτοποιήθηκε ακόμη πιο μετά, με έλεγχο DNA. Αν και έπινε σπανίως, εκείνη την ημέρα τα επίπεδα αλκοόλ στο αίμα της Τζένιφερ Χαρτ ήταν πάνω από το νόμιμο όριο και οι αστυνομικοί εκτιμούν πως είχε πιει για να πάρει κουράγιο πριν το απονενοημένο βήμα. Η σύντροφός της, Σάρα Χαρτ βρέθηκε με 42 δόσεις Benadryl στον οργανισμό της ενώ και στα παιδιά εντοπίστηκαν υψηλά επίπεδα ηρεμιστικών και υπνωτικών χαπιών στο αίμα τους.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας που έκανε κάμπινγκ κοντά στο σημείο του δυστυχήματος, κατέθεσε πως άκουσε το όχημα να επιταχύνει καθώς έπαιρνε την τελευταία στροφή, στις 3π.μ της 26ης Μαρτίου. Το 2011, η Σάρα Χαρτ είχε ομολογήσει την ενοχή της για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, καθώς είχε χτυπήσει ένα από τα έξι παιδιά. Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Όρεγκον είχαν επίσης ανοίξει έρευνα σε βάρος του ζευγαριού το 2013, αλλά την διέκοψαν λίγο καιρό αργότερα χωρίς να προβούν σε κάποια περαιτέρω ενέργεια.






www.lifo.gr

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν, έβαλαν τα 6 παιδιά τους σε ένα τζιπ και έπεσαν στον γκρεμό
Αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν, έβαλαν τα 6 παιδιά τους σε ένα τζιπ και έπεσαν στον γκρεμό
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhGxnOB2fSd0Ditk7iY2JutZjijNvv9GHWHv9o5MMxBZW7dcgsQhNv1SsJd_Jqhe45ku8kUoCv9wu73rp4q3KjTjgB9faZ8HgTjvdvyq1FmJsrSNqizLqPJQJOblNPpjX5GGB1qYqNhpIY/s640/1492921_aftoktonia-dolofonia-SUV-evalan-paidia-kalifornia.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhGxnOB2fSd0Ditk7iY2JutZjijNvv9GHWHv9o5MMxBZW7dcgsQhNv1SsJd_Jqhe45ku8kUoCv9wu73rp4q3KjTjgB9faZ8HgTjvdvyq1FmJsrSNqizLqPJQJOblNPpjX5GGB1qYqNhpIY/s72-c/1492921_aftoktonia-dolofonia-SUV-evalan-paidia-kalifornia.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2019/04/6.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/04/6.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy