-->

Μπήκε νωρίτερα το νερό στο αυλάκι…

ΓΟΕΒ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΑΡΔΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ  *Τ. Αλτάνης: « Η έναρξη της νέας αρδευτικής περιόδου βρήκε όλα τα αντλιοστάσια σε...


ΓΟΕΒ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΑΡΔΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ 

*Τ. Αλτάνης: « Η έναρξη της νέας αρδευτικής περιόδου βρήκε όλα τα αντλιοστάσια σε λειτουργία» 

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η φετινή αρδευτική περίοδος αφού σε χρόνο ρεκόρ καθαρίστηκαν οι διώρυγες τόσο στη βόρεια όσο και στη νότια ζώνη ενώ έγιναν όλες οι συντηρήσεις και επισκευές στα αντλιοστάσια . Αυτό οφείλεται στον σχεδιασμό που έγινε από την διοίκηση του Γενικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Σε μια ακόμα συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου που έγινε εκ περιτροπής λόγω των εκτάκτων αναγκών που έχουν δημιουργηθεί με την πανδημία ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ Τάσος Αλτάνης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συστηματική δουλειά που έγινε παρά τα όποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν. Ο κ. Αλτάνης επισήμανε πως η έναρξη της αρδευτικής περιόδου βρήκε όλα τα αντλιοστάσια σε λειτουργία, ακόμα και εκείνα που πρόσφατα είχαν γίνει κλοπές στην περιοχή του κάμπου. Καθαρίστηκαν οι αρδευτικές διώρυγες τόσο στην περιοχή του Αλφειού, όσο και στην περιοχή του Πηνειού, ενώ θα συνεχιστούν οι ο καθαρισμοί στη ζώνη από το Κουρτέσι προς Βάρδα και Λάππα.

«Δόθηκε μία μάχη και θέλω να επισημάνω την μεγάλη προσπάθεια και των μόνιμων εργαζομένων αλλά και των πρόσφατων εποχικών όσον αφορά τον εξοπλισμό των αντλιοστασίων, αλλά και τον καθαρισμό των διωρύγων. Όλα αυτά έγιναν με την συνεργασία των ΤΟΕΒ, ανάλογα με τις δυνατότητες τους. Πιστεύω ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι καθώς τα πράγματα είναι δύσκολα και εάν δεν έχουμε την δυνατότητα να ανταποκριθούμε σε ζημιές που αντιμετωπίζουμε.

Προσοχή σε όλους… 

Με την έναρξη της αρδευτικής περιόδου 2020 ο ΓΟΕΒ Πηνειού- Αλφειού εφιστά την προσοχή των πολιτών και των αρδευτών για τα παρακάτω:

• Κάθε πολίτης που κινείται στις περιοχές που υπάρχουν οι αρδευτικές διώρυγες να είναι προσεκτικός για την αποφυγή ατυχημάτων.

• Οι κάτοικοι των περιοχών που υπάρχουν αρδευτικές διώρυγες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν να πλησιάζουν σε αυτές καθώς επίσης να προστατεύουν τα ανήλικα τέκνα τους.

• Οι οδηγοί οχημάτων να έχουν την δέουσα προσοχή όταν κινούνται πλησίον των διωρύγων

• Κάθε πολίτης να αποφεύγει τοποθέτηση απορριμμάτων ή άλλων υλικών (νεκρά ζώα , βοθρολύμματα) δίπλα και εντός των διωρύγων , ενώ κάνουμε γνωστό ότι αυτές θα αστυνομεύονται από τον οργανισμό και οι παραβάτες θα αντιμετωπίζονται σύμφωνα με τον νόμο για μόλυνση του περιβάλλοντος και παρακώλυση της άρδευσης.

• Απαγορεύεται σε οποιονδήποτε η αλιεία εντός των διωρύγων για την αποφυγή ατυχημάτων.

• Απαγορεύεται σε οποιονδήποτε (εκτός των υπαλλήλων του οργανισμού) η είσοδος στον περιβάλλοντα χώρο των αντλιοστασίων καις τις εγκαταστάσεις των διότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχημάτων από ρεύμα υψηλής τάσης.

• Οι αρδευτές που λαμβάνουν νερό απ ευθείας από τις κεντρικές διώρυγες και όχι από το δίκτυο των ΤΟΕΒ να δηλώσουν τις αρδεύσιμες εκτάσεις τους στον οργανισμό μας ή τα υδρονομικά του όργανα διαφορετικά θα διώκεται για κλοπή νερού.

• Να είναι προσεκτικοί στην διαρροή νερού προς τις στραγγιστικές τάφρους για την εξοικονόμηση νερού και ηλεκτρικής ενέργειας.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Μπήκε νωρίτερα το νερό στο αυλάκι…
Μπήκε νωρίτερα το νερό στο αυλάκι…
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEixGJflsV80ajYA7dYqBeHbVArzdMnlbgF_M_E4xDoFX1Xm3r6u-xprfURz8oyh2KDfBiSUxLEQQ8j4E_Q6Lwu_cJEWj4YED8xk1_N20YYgK-fKcw1h49tba3CB4l7QU1g66cFTUfMTSNc/s640/%25CE%2593%25CE%259F%25CE%2595%25CE%2592+%25CE%259D%25CE%2595%25CE%259F+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEixGJflsV80ajYA7dYqBeHbVArzdMnlbgF_M_E4xDoFX1Xm3r6u-xprfURz8oyh2KDfBiSUxLEQQ8j4E_Q6Lwu_cJEWj4YED8xk1_N20YYgK-fKcw1h49tba3CB4l7QU1g66cFTUfMTSNc/s72-c/%25CE%2593%25CE%259F%25CE%2595%25CE%2592+%25CE%259D%25CE%2595%25CE%259F+.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2020/04/blog-post_197.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2020/04/blog-post_197.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy