-->

Η δικαίωση του Γ. Λέντζα αφορά όλους του δημάρχους!

του Γιώργου Φάκου Η φράση που χρησιμοποίησε σήμερα, στη δήλωσή του, ο Γιάννης Λέντζας, "Οι υπονομευτές αυτής της προσπάθειας ...



του Γιώργου Φάκου

Η φράση που χρησιμοποίησε σήμερα, στη δήλωσή του, ο Γιάννης Λέντζας, "Οι υπονομευτές αυτής της προσπάθειας θα τεθούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας...", [διαβάστε εδώ...], και η οποία θυμίζει μια αντίστοιχη φράση του αείμνηστου ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, μπορεί να θεωρηθεί και ως ένα [απόλυτα λογικό] "ξέσπασμα" του δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κατά όλων αυτών που τον υπονομεύουν από την προεκλογική ακόμη περίοδο, δημιουργώντας ευφάνταστα σενάρια... όχι μόνο για να πλήξουν τον ίδιο [το έχουμε ξαναγράψει πως ο Λέντζας γελώντας τα αντιμετωπίζει] αλλά για να φανούν πολιτικά, μια και οι δημότες τους έστειλαν στο περιθώριο.

Με κάτι τέτοια τερτίπια θεωρούν ότι μπορούν να... "διεκδικούν δάφνες", άσχετα εάν τελικά ζημιά στο δήμο τους κάνουν. Αυτά, βεβαίως, για όσους ανήκουν στο δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, διότι στο δήμο Πηνειού τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

Ο Ανδρέας Μαρίνος είναι ήδη εκλεγμένος, από την στήριξη των δημοτών [και την στήριξη του Π. Θεοδωρακόπουλου], οπότε τα... τερτίπια δεν έχουν σκοπό να τον αναδείξουν πολιτικά. Απεναντίας αυτά τον "ρίχνουν" σ' ένα επίπεδο που δεν το περίμενε κανείς.

Ο Ανδρέας Μαρίνος δεν είναι νέος στη πολιτική, οπότε δεν δικαιολογούνται τα παιδιαρώδη λάθη του!

Οπως για παράδειγμα η ωμή παρέμβασή του στα εσωτερικά του όμορου δήμου, σε μια προσπάθεια να "χτυπηθεί" ο Λέντζας. Με τον οποίο όμως, ο ίδιος, την προεκλογική περίοδο και λίγο μετά την εκλογή τους, έκανε δηλώσεις επί δηλώσεων για την αγαστή συνεργασία τους, για το ότι ο κάμπος της Ηλείας με αυτούς τους δύο θα έχει μια πολύ καλύτερη πορεία.... για να φτάσει μετά να εξαπολύσει μια άνευ προηγουμένου "επίθεση" κατά του συναδέλφου του, χωρίς βεβαίως ποτέ να έχει δικαιολογήσει γιατί προέβη σε αυτή.

  • Τελικά, όπως και στην περίπτωση του Θεοδωρακόπουλου, όλα γίνονται για χάριν της απόκτησης της εξουσίας;
  • Πάντα τα προεκλογικά λόγια θα "χάνονται" μετά τις εκλογές, για να επιβεβαιώνουν τη ρήση του αείμνηστου Κανελλόπουλου, παραφρασμένη για την περίπτωση, "η ευτυχία δεν είναι έργο των δημοτικών αρχών, η δυστυχία όμως μπρορεί να είναι προιόν της δραστηριότητάς τους";
  • Τελικά και οι πολιτικοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης νοιάζονται περισσότερο για το παρόν τους, παρά για το μέλλον των δημοτών τους; -για να παραφράσω πάλι μια ρήση του Σλοβένου συγγραφέα και σκηνοθέτη Ζάρκο Πάταν!
Και η παραίτηση πολιτική πράξη είναι... αλλά δεν έχουν όλοι το θάρρος είτε να την υποβάλλουν είτε να ζητήσουν από το λαό που τους εξέλεξε, μια συγνώμη!!!

Σήμερα, και ο Ανδρέας Μαρίνος σίγουρα δεν αισθάνεται καθόλου καλά. 
Η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για τον Σύνδεσμο Ηρακλής [διαβάστε εδώ...], δικαιώνει απόλυτα τον Λέντζα, ρίχνει στα ... τάρταρα τους υπονομευτές και συσπειρώνει, ακόμη περισσότερο, τους δημότες γύρω του. Περίεργο που δεν είχαν καταλάβει ότι ο Λέντζας κινείται πάντα έξυπνα, μεθοδικά και είναι απόλυτα σίγουρος για την επιτυχία κάθε απόφασής του!!!

Να καταλάβουν κάτι όσοι εμπλέκονται [και] στην προσφυγή στο Ν. 152: Οτι κάτι τέτοια δυναμώνουν περισσότερο τον Λέντζα και την παράταξή του "Νέα Πορεία", η οποία με την ψήφο των δημοτών εκλέχθηκε να διοικήσει τον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης για μια 4ετία, τη στιγμή που τους άλλους τους έστειλε στην αντιπολίτευση.

Και βεβαίως είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος της αντιπολίτευσης που πρέπει να ελέγχει την δημοτική αρχή και να βοηθάει στο να γίνονται τα πράγματα καλύτερα για τον δημότη.
Δεν τους έστειλε όμως για να... στήνουν παιχνίδια που βλάπτουν τον δήμο!!!!

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης έχει και μία ακόμη πολιτική προέκταση: Δεν δικαιώνει μόνο τον Λέντζα, αλλά όλους τους δημάρχους για αποφάσεις που παίρνουν και στοχεύουν στο να "περπατήσουν" καλύτερα οι δήμοι τους.
Γι αυτό εκλέχθηκαν: Να παίρνουν τις καλύτερες αποφάσεις που οι ίδιοι νομίζουν. Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά οι δήμαρχοι, ενώ γνωρίζουν τι είναι καλύτερο, να σκέφτονται να το πράξουν μη και βρεθεί κανένα "φωτεινό μυαλό" να τους οδηγήσει στο Ν. 152 και στη συνέχεια για παράβαση καθήκοντος!
Κάποιος που μπαίνει να προσφέρει, δεν είναι δυνατόν να φοβάται από τις άστοχες κι επιπόλαιες ενέργειες αντιπολιτευομένων που στόχο έχουν να πλήξουν το κύρος του δημάρχου και το πρόσωπο που το υπηρετεί.
Εξάλλου, αν κάθε απόφαση είναι άστοχη αυτή θα κριθεί την ώρα των εκλογών!

Η προσπάθεια ποινικοποίησης πρέπει να καυτηριάζεται, εκτός βέβαια και αν υπάρχουν αποδείξεις κατάχρησης χρημάτων ή άλλων ποινικά κολάσιμων αδικημάτων. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι υποχρεωμένος ο οποιοσδήποτε να προχωρήσει στις νόμιμες ενέργειες!
Τα πράγματα είναι διαφορετικά και ξεκάθαρα!!!

Τελικά όμως τι να περιμένεις από αυτούς και αυτές που χρησιμοποιούν είτε τερτίπια σαν τα παραπάνω είτε... ειρωνικές εκφράσεις; Οι δημότες τους κατέταξαν με την ψήφο τους εκεί που ανήκουν... ενώ συνεχώς αποδεικνύουν και το... επίπεδό τους!!!

... για να μην αρχίσουμε να γράφουμε για τα... 72.000 ευρώ που ζητούνται να επιστραφούν ή για χρήματα που δίνονταν για την διαφημιστική προβολή κάποιων!!!




COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Η δικαίωση του Γ. Λέντζα αφορά όλους του δημάρχους!
Η δικαίωση του Γ. Λέντζα αφορά όλους του δημάρχους!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjyurDEv5Wvtw_5co-dE4OPuBL0uq1NVQhNFCFy2oG2QKo5SATHQJfO6lZedhWBC08pPOn3c3YsgoAPed2oy1t31HCzwbK6yqEyOR4VSs11JO8uCCYSzGEBpfMMTFVVUvVq84OpUki1njs/s640/%25CE%259B%25CE%25AD%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25B6%25CE%25B1%25CF%25824.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjyurDEv5Wvtw_5co-dE4OPuBL0uq1NVQhNFCFy2oG2QKo5SATHQJfO6lZedhWBC08pPOn3c3YsgoAPed2oy1t31HCzwbK6yqEyOR4VSs11JO8uCCYSzGEBpfMMTFVVUvVq84OpUki1njs/s72-c/%25CE%259B%25CE%25AD%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25B6%25CE%25B1%25CF%25824.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2020/05/blog-post_277.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2020/05/blog-post_277.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy