-->

Fargeco Hellas: Πότε θα επαναλειτουργήσει η επιχείρηση - Ανακοίνωση της εταιρείας

Με την εντολή του ΣτΕ για "άρση της σφράγισης της επίδικης βιομηχανικής μονάδας και την επαναλειτουργία αυτής" , δικαιώθηκε η ...


Με την εντολή του ΣτΕ για "άρση της σφράγισης της επίδικης βιομηχανικής μονάδας και την επαναλειτουργία αυτής", δικαιώθηκε η Fargeco Hellas στην Επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας [ΣτΕ],όπως γράψαμε χθες [διαβάστε εδώ...] και πλέον είναι ζήτημα ημερών να επαναλειτουργήσει συνεχίζοντας το σημαντικό της έργο που αφορά την προστασία του περιβάλλοντος και κατά προέκταση την υγεία των πολιτών.

Πως θα γίνει η επαναλειτουργία... 

Σήμερα, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος πήρε στα χέρια του την απόφαση του ΣτΕ. Ο ίδιος πρέπει να δώσει εντολή ώστε κλιμάκιο της Περιφέρειας να μεταβεί στο εργοστάσιο, να κάνει αποσφράγιση και να φτιαχτεί το σχετικό πρωτόκολλο.

Οταν αυτά γίνουν -υποθέτουμε μέχρι την προσεχή Δευτέρα- η εταιρεία αμέσως θα ξεκινήσει την επαναλειτουργία της. Ηδη σήμερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι υπάλληλοι της εταιρείας εργάζονται ώστε όλα να είναι έτοιμα.

Η ανακοίνωση της εταιρείας... 

Σήμερα, η Fargeco Hlellas εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ.

Διαβάστε την ολόκληρη:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι με προσωρινή απόφαση του ΣτΕ που εξεδόθη χθες στις 30 Ιουλίου 2020, δικαιώνεται η δικαστική προσφυγή για επαναλειτουργία του εργοστασίου της FARGECO. Σύμφωνα με την απόφαση αυτή η επιτροπή αναστολών του ΣτΕ, διατάσει την άρση της σφράγισης της βιομηχανικής μονάδας της FARGECO στην περιοχή Αγ. Θεοδώρων Λεχαινών που έγινε στις 6 Απριλιου 2020 με απόφαση του αντιπεριφεριάρχη και την επαναλειτουργία αυτής μέχρι την ημερομηνία κατά την οποία θα γίνει η οριστική εκδίκαση από το ΣτΕ. 

Η FARGECO θέλει να εκφράσει για μια ακόμα φορά την εμπιστοσύνη της στην Ελληνική Δικαιοσύνη και τις θερμές ευχαριστίες της σε όλους τους φορείς και τους πολίτες που μας έχουν στηρίξει και έχουν εκτιμήσει την συνεισφορά μας στην τοπική οικονομία και κοινωνία με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στους εργαζόμενους μας που με αφοσίωση στηρίζουν το έργο μας και υπομονετικά στέκονται δίπλα μας κατά την μεγάλη δοκιμασία που περνάμε. 

Έχουμε απόλυτη πεποίθηση για την τελική δικαίωση μας και για την συνέχιση του σημαντικού κοινωνικού ρόλου που έχουμε αναλάβει τόσο για την ανάπτυξη της περιοχής μας όσο και για την περιβαλλοντική συνεισφορά μας στην ευημερία των συμπολιτών μας. 

Τα τελευταία 3 χρόνια η εταιρία έχει υλοποιήσει ένα σημαντικό επενδυτικό πλάνο ύψους 500.000 ευρώ περίπου και είναι ήδη εξοπλισμένη με υπερσύγχρονες μηχανολογικές εγκαταστάσεις ισάξιες των αντίστοιχων Ευρωπαικών μονάδων. Η άμεση και έμμεση απασχόληση προσωπικού ανέρχεται σε 70 περίπου άτομα και επιπλέον διατηρούμε ένα ευρύ δίκτυο συλλογής υποπροϊόντων κρέατος αποτελούμενο από 4.000 σημεία που γεωγραφικά καλύπτει την περιχής Αθηνών, και το μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής επικράτειας. 

Θα συνεχίσουμε να εκτελούμε την αποστολή μας με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και αυστηρή τήρηση της περιβαλλοντικής Νομαθεσίας. Θα παρακολουθούμε όπως πάντα τις τεχνολογικές εξελίξεις και θα εμπλουτίζουμε συνεχώς τον εξοπλισμό μας με υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Ευελπιστούμε και πιστεύουμε ότι η αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ Εταιρίας , Δημόσιας Διοίκησης και κατοίκων της περιοχής είναι η αναγκαία συνθήκη, που μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο, μπορεί στο εξής να μας οδηγεί σε μία γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία. 

Η FARGECO πέρα από την όποια δικαστική της επιτυχία και δικαίωση θα επιμείνει σε μια τέτοια προσέγγιση και είμαστε σίγουροι ότι και με την υποστήριξη όλων των επίσημων φορέων, η συμβολή μας στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής μας μπορεί να γίνει ακόμα πιο σημαντική.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Fargeco Hellas: Πότε θα επαναλειτουργήσει η επιχείρηση - Ανακοίνωση της εταιρείας
Fargeco Hellas: Πότε θα επαναλειτουργήσει η επιχείρηση - Ανακοίνωση της εταιρείας
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjdkFJQU99WMKQrKrqpI0XUqH0Rm9BBf3iag1njO9rRm-0CCLboRbCctarFqIck93QxtuCU66xPdNNZo2fA_to35lx073YIQGnBQmlErJKJC3LRKkOlVuuzqjH5P0IG8jtHclORzbMzt5c/s640/P1110963.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjdkFJQU99WMKQrKrqpI0XUqH0Rm9BBf3iag1njO9rRm-0CCLboRbCctarFqIck93QxtuCU66xPdNNZo2fA_to35lx073YIQGnBQmlErJKJC3LRKkOlVuuzqjH5P0IG8jtHclORzbMzt5c/s72-c/P1110963.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2020/07/fargeco-hellas_31.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2020/07/fargeco-hellas_31.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy