-->

Σπουδαία μέρα η σημερινή για τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης-Ξεκίνησε το μεγάλο έργο του Βιολογικού [δηλώσεις-φωτογραφίες]

Παρά τα όποια προβλήματα που κάποιοι επεδίωξαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα να δημιουργήσουν στο μεγάλο έργο, εντούτοις σήμερα Δευτέρα ...

Παρά τα όποια προβλήματα που κάποιοι επεδίωξαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα να δημιουργήσουν στο μεγάλο έργο, εντούτοις σήμερα Δευτέρα 30 Αυγούστου ξεκίνησε το σπουδαίο έργο του βιολογικού στον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης. 

Η αρχή γίνεται από το Νεοχώρι όπου από νωρίς το πρωί τα μηχανήματα ξεκίνησαν τις εργασίες και με όλους τους εμπλεκόμενους να δηλώνουν την ικανοποίησή τους, σίγουροι πώς θα ολοκληρωθεί εντός των χρονοδιαγραμμάτων. Να σημειωθεί ότι για το έργο αυτό η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης ασχολήθηκε για σχεδόν 3 χρόνια, μέχρι που έφτασε η στιγμή της έναρξης των εργασιών. 

Απόλυτα ικανοποιημένος ο δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας και οι συνεργάτες του που κατάφεραν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια. Ο ίδιος ο δήμαρχος δεν παρέλειψε να δώσει και συγχαρητήρια στη προηγούμενη διοίκηση του Συνδέσμου Ηρακλής, υπό την προεδρία του Διονύση Μάλιαρη, για την προσπάθεια που κατέβαλλαν.
Γιάννης Λέντζας 
Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης 

"Σήμερα ξεκίνησε το έργο του βιολογικού που αφορά τον Σύνδεσμο Ηρακλής αλλά και τον δήμο μας. Πρόκειται για έργο πνοής, ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο που στον δικό μας δήμο αφορά το Νεοχώρι, το Στρούσι, τον Σταφιδόκαμπο και συνδέσεις στην Ανδραβίδα και στα Λεχαινά. 

Ο προυπολογισμός του έργου είναι 6 εκατ. 200 χιλιάδες. Είναι γνωστό πώς το συγκεκριμένο έργο πέρασε από 40 κύματα λόγω, δυστυχώς, της εμμονής κάποιων να θέσουν προσχώματα στην εύρυθμη λειτουργία του Ηρακλή και να μπορέσουν να οικειοποιηθούν κάποια έργα που είναι προς όφελος των πολιτών. 

Εδώ πρέπει να τονίσω και παράλληλα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στη προηγούμενη διοίκηση του Ηρακλή, υπό την προεδρία του κ. Μάλιαρη, που έτρεξαν όλα αυτά τα έργα. 

Πιστεύουμε ότι η υλοποίησή τους και η δική μας βούληση η οποία εξ΄αρχής ήταν πώς πρέπει να γίνει το έργο, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο ώστε σήμερα να έχουμε την αρχή αυτού του τόσο μεγάλου και σπουδαίου έργου. Πιστεύω ότι με γρήγορους ρυθμούς θα το ολοκληρώσουμε και θα το παραδώσουμε στους πολίτες. Συνεχίζουμε τα έργα και θα τονίσω γι' ακόμη μία φορά ότι κάθε έργο, μικρό ή μεγάλο, που γίνεται στο δήμο μας, είναι προς όφελος των πολιτών και καλυτερεύει την καθημερινότητά τους".
Κώστας Χαντζής 
Πρόεδρος Συνδέσμου Ηρακλής 

"Ξεκίνησαν σήμερα τα έργα του Συνδέσμου Ηρακλής σε ότι αφορά τον βιολογικό. 

Κάποιοι δεν ήθελαν αυτό το σπουδαίο έργο να γίνει, αλλά δυστυχώς γι' αυτούς κι ευτυχώς για εμάς και κυρίως τους πολίτες το έργο προχωράει κανονικά σε άψογη συνεργασία με τον ανάδοχο. 

Ξεκινήσαμε, λοιπόν, προχωράμε και δεν θα σταματήσουμε για κανέναν λόγο μέχρι την ολοκλήρωσή του"
Πέτρος Ανυφαντής 
Αντιδήμαρχος 

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε το έργο του βιολογικού να ξεκινάει στο Νεοχώρι. 

Ενα έργο πνοής για την περιοχή μας. 

Οι κάτοικοι το περίμεναν χρόνια τώρα και δεν τους διαψεύσαμε. 

Ως αντιδήμαρχος της περιοχής είμαι περισσότερο ευχαριστημένος που επιτέλους γίνεται πραγματικότητα".
Γιώργος Τσουραπάς 
Διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας

"Σήμερα ξεκίνησε το μεγάλο έργο της αποχέτευσης του Συνδέσμου. Η Τεχνική μας υπηρεσία είναι η διευθύνουσα υπηρεσία κατασκευής του έργου. Είναι, αναμφισβήτητα, ένα σημαντικό έργο για όλη την περιοχή, για τον δήμο αλλά και για εμάς ως Τεχνική Υπηρεσία. 

Θα πρέπει να πω σε αυτό το σημείο ότι για το έργο αυτό ασχοληθήκαμε πάνω από 3 χρόνια, για την ωρίμανση της μελέτης, για την ένταξή του και για την διεξαγωγή της δημοπρασίας, η οποία κράτησε περίπου 18 μήνες, με τα διάφορα προβλήματα που προέκυψαν, μέχρι που ήρθε η μαγική στιγμή του προσυμβατικού ελέγχου του Ελεγκτικού Συνεδρίου το οποίο επικύρωσε τις διαδικασίες που είχαν γίνει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Δηλαδή, μας έδωσε το οκ για να υπογράψουμε τη σύμβαση. 

Μετά την υπογραφή της σύμβασης ορίστηκε επιβλέποντας από την υπηρεσία μου, ο κ. Κορδονούρης, ένας έμπειρος μηχανικός που έχει δουλέψει κι άλλα ίδια έργα. Ο ανάδοχος του έργου είναι η Διάσταση ΑΤΕ με την οποία εταιρεία έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Θεωρούμε ότι δεν θα έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα και πλέον μπήκαμε στο χρονοδιάγραμμα που προβλέπεται από τη σύμβαση για την υλοποίηση του έργου.
Γιώργος Κορδονούρης 
Επιβλέπων του έργου 


"Είμαι ο επιβλέπων μηχανικός του έργου. 

Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο και μεγάλο σε προυπολογισμό, με πολλές απαιτήσεις που χρειάζεται συνεχή παρακολούθηση για να έχουμε την επιτυχία του".

COMMENTS

BLOGGER: 1
Loading...
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Σπουδαία μέρα η σημερινή για τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης-Ξεκίνησε το μεγάλο έργο του Βιολογικού [δηλώσεις-φωτογραφίες]
Σπουδαία μέρα η σημερινή για τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης-Ξεκίνησε το μεγάλο έργο του Βιολογικού [δηλώσεις-φωτογραφίες]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgBpRSOshFSytAAfow9dgGN3ZelyQHCTVruIuIIIUPtv3zsISP67HH-PK5RRnuGHQ4rn_ft4NNbdwWIS6vM62Q1lgmZVCc5zX_zIXzTVPqdeOOeSI557RTENZdZ64KGvxqRAhFOdt0zN38/s600/P1210719.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgBpRSOshFSytAAfow9dgGN3ZelyQHCTVruIuIIIUPtv3zsISP67HH-PK5RRnuGHQ4rn_ft4NNbdwWIS6vM62Q1lgmZVCc5zX_zIXzTVPqdeOOeSI557RTENZdZ64KGvxqRAhFOdt0zN38/s72-c/P1210719.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2021/08/blog-post_768.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/08/blog-post_768.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy