-->

Δήμος Πηνειού: Στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης ο Σπύρος Βασιλείου - Η απάντηση για την Βάντα Κοντούλη.

Με μπαράζ δημοσιεύσεων στο facebook, μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Πηνειού προσπάθησαν να διαμορφώσουν αρνητική εικόνα κατά...


Με μπαράζ δημοσιεύσεων στο facebook, μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Πηνειού προσπάθησαν να διαμορφώσουν αρνητική εικόνα κατά του δημάρχου Πηνειού Ανδρέα Μαρίνου, σε αυτούς που δεν παρευρέθηκαν για να δουν και να ακούσουν τα όσα ειπώθηκαν.

 
Φράσεις προσβλητικές ακούστηκαν για το πρόσωπο του δημάρχου, όχι μόνο από δημοτικούς συμβούλους αλλά και παρευρισκόμενους που ανήκουν σε συγκεκριμένη παράταξη. 


Δυστυχώς, η ψυχραιμία χάνεται. 
Φαίνεται πώς θα υπάρξουν κι άλλα τέτοια επεισόδια από αυτούς που διακαώς επιθυμούν να εκλεγούν και να μη λειτουργεί ο δήμος. 


Πέρα αυτών όμως σιγή ιχθύος τηρούν για την πρωτοφανή και άδικη επίθεση στο πρόσωπο του προέδρου του Δ.Σ. Σπύρου Βασιλείου, τον οποίο ο επικεφαλής Σάκης Γεωργόπουλος, σε έξαλλο ύφος, τον κατηγόρησε για πραξικοπηματική συμπεριφορά, επειδή επέμενε στη συζήτηση και λήψη απόφασης του 16ου θέματος, περί λήψης απόφασης για τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων εξόδων του Δήμου έτους 2023. 


Η συγκεκριμένη συμπεριφορά πυροδότησε μία ακόμη ένταση, με τον κ. Βασιλείου να δίνει απάντηση. 
Ο κ. Γεωργόπουλος, στη συνέχεια, δήλωσε ότι αποσύρει την έκφραση κάτι που δεν δέχτηκε ο κ. Βασιλείου μια και αυτή η φράση ειπώθηκε μπροστά σε 24 δημοτικούς συμβούλους και αρκετούς παρευρισκόμενους. 


Ο ίδιος σε δηλώσεις του άφησε να φανεί ότι ενδεχομένως κινηθεί και ποινικά αφού η φράση μειώνει την εν γένει παρουσία του και τις δημοκρατικές αντιλήψεις του. 


Ο ίδιος σε δηλώσεις του στο newsgf.net ανέφερε: “Στενοχωριέμαι ιδιαίτερα γιατί ο Σάκης Γεωργόπουλος μου είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός και συμπαθής άνθρωπος, με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν μέσα από θεσμικούς ρόλους και με στενοχωρεί αφού γνωρίζει τις δημοκρατικές μου ευαισθησίες και απόψεις να με αποκαλεί πραξικοπηματία. Από κει και πέρα ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη των λεγόμενών του”. 


Δείτε το βίντεο:


 



Η συζήτηση για το 16ο θέμα της ημερήσιας διάταξης. 


Το 16ο θέμα, έχει να κάνει με την αποδοχή χρηματοδοτήσεων για έργα στον δήμο Πηνειού, ένα θέμα που χαρακτηρίστηκε ως κατεπείγον.


Δείτε την ανάρτηση του Σπύρου Βασιλείου στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

 

Ομως, μερικές ημέρες νωρίτερα υπήρξε κι άλλο περιστατικό με "πρωταγωνιστή" τον Σάκη Γεωργόπουλο, όπου και πάλι ο Σπύρος Βασιλείου στην προσωπική του σελίδα είχε αναφερθεί.

 

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, στην αρχή της συνεδρίασης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. έδωσε απάντηση.


Δείτε το βίντεο:



Η απάντηση του Δήμου στις καταγγελίες για την Βάντα Κοντούλη 

Θέση στα όσα έγιναν με την δημοτική σύμβουλο Βάντα Κοντούλη πήρε σήμερα η παράταξη του Δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου "Κοινωνία των Πολιτών". 

Στην ανακοίνωση αναφέρει: 

"Μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος εξερχόμενος της αιθούσης συζητώντας με Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής του, αμφισβήτησε την νομική συγκρότηση της δημοτικής συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου κ. Βάντας Κοντούλη και την άποψη που εξέφρασε η ίδια κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης σχετικά με την διαδικασία λειτουργίας του οργάνου. Η κ. Κοντούλη μη αποδεχόμενη την άποψη του Δημάρχου, αντέδρασε με τρόπο που απάδει προς την ιδιότητα της Δημοτικής Συμβούλου και της νομικού εξαπολύοντας πολλάκις προσβλητικούς και απαράδεκτους προσωπικούς χαρακτηρισμούς προς τον κ. Ανδρέα Μαρίνο, επιδεικνύοντας ασέβεια και στον θεσμό του Δημάρχου. 

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας σέβονται και προασπίζονται τον θεσμό του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου που διασφαλίζει την δημοκρατική λειτουργία του ανώτατου συλλογικού οργάνου του Δήμου, καταγγέλλουν προσχεδιασμένα σκηνικά τεχνητής έντασης με σκοπό να καλύψουν την πολιτική ανεπάρκεια του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, καταδικάζουν προπηλακισμούς εντός και εκτός της αιθούσης του Δημοτικού Συμβουλίου και όλοι μαζί ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Δήμαρχο κ. Ανδρέα Μαρίνο προς όφελος της Κοινωνίας του Δήμου Πηνειού". 

Βέβαια, στις ανακοινώσεις που βγήκαν από μέλη της αντιπολίτευσης κανείς δεν μιλάει για τις βρισιές που ακούστηκαν για τον δήμαρχο αλλά και τη στάση κάποιων "εξωσχολικών", οι οποίοι προσπάθησαν να κινηθούν απειλητικά εναντίον του. 

Το θέμα, πάντως, είναι ότι σιγά-σιγά τα δημοτικά συμβούλια του δήμου Πηνειού λαμβάνουν εκρηκτικές διαστάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες. 
Και πολύ σωστά ο Αλέξης Τσαουσάκης είπε: "μέχρι τις εκλογές θα ψάχνουμε ζητήματα για να τσακωθούμε”.



“Κόλαση” Στο Δημοτικό Συμβούλιο Πηνειού-Αντιπαραθέσεις, Διαξιφισμοί & Αποχώρηση [Video]

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Πηνειού: Στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης ο Σπύρος Βασιλείου - Η απάντηση για την Βάντα Κοντούλη.
Δήμος Πηνειού: Στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης ο Σπύρος Βασιλείου - Η απάντηση για την Βάντα Κοντούλη.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjVffpLLA7zR5o5-pFgmQkaCfRI2y4KqnRlYWzlzRzpu45hUCNEkpLap9p9ThhFy9G8psB2NQRqyZOjh19mzM0eo_9CuuHScSJjXzeC_DHQ65_qlsHoVP2KFjSsSiLNc93fxg1OR8cOE1bvLAIqzvrZR2Xjin8bclSQ6dIyBal5xDaZ2TLhvKOQ3qGx/s600/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-03-28_122109_mail.google.com.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjVffpLLA7zR5o5-pFgmQkaCfRI2y4KqnRlYWzlzRzpu45hUCNEkpLap9p9ThhFy9G8psB2NQRqyZOjh19mzM0eo_9CuuHScSJjXzeC_DHQ65_qlsHoVP2KFjSsSiLNc93fxg1OR8cOE1bvLAIqzvrZR2Xjin8bclSQ6dIyBal5xDaZ2TLhvKOQ3qGx/s72-c/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-03-28_122109_mail.google.com.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2023/03/blog-post_643.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2023/03/blog-post_643.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy