-->

ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΛΙΑΡΗ: «Τόσο πολύ τους ενοχλεί ορισμένους το έργο μας και μας ζητούν να παραιτηθούμε;»

Απάντηση στη δήλωση, προ τριών ημερών περί παραίτησής του, από τον Δήμαρχο Ναμπίλ Μοράντ σε τοπική εφημερίδα, δίνει ο Πρόεδρος του Συνδ...


Απάντηση στη δήλωση, προ τριών ημερών περί παραίτησής του, από τον Δήμαρχο Ναμπίλ Μοράντ σε τοπική εφημερίδα, δίνει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ΗΡΑΚΛΗΣ και Δ/νων Σύμβουλος του Κοτυχίου ΑΕ, Διονύσης Μάλλιαρης. 

Θυμίζουμε ότι ο κος Μάλλιαρης ακόμη δεν έχει λάβει την απόφαση της διαγραφής του και ως εκ τούτου, εφόσον αυτή δεν του έχει κοινοποιηθεί, δεν μπορεί να δώσει καμία απάντηση. 

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωσή του: 


Με αφορμή δημοσιεύματα και αναρτήσεις, τα οποία προήλθαν μετά από απάντησή μου σε ερώτηση δημοσιογράφου της ΕΡΑ Πύργου για το αν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης, έχω να επισημάνω τα παρακάτω:

Από τον περασμένο Ιούνιο σε επιστολή παραίτησης που κατέθεσα στο δήμο Ανδραβίδας –Κυλλήνης διευκρίνισα ότι παραιτήθηκα από τη θέση του "Αναπληρωτή Δημάρχου" διότι παρά την προσπάθειά μου, σε καθημερινή βάση, να βοηθήσω για την επίλυση των προβλημάτων των Δημοτών και του Δήμου μας, δεν ήταν δυνατόν να υπάρξουν τα αποτελέσματα που ήθελα και επιθυμούσα για τους δημότες μας.

Και είχα καταστήσει σαφές ότι παραμένω στη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, υπηρετώντας τον Δήμο και τους Δημότες που με εμπιστεύτηκαν, συνεχίζοντας να προσφέρω για το κοινό καλό.

Επίσης έχω διευκρινίσει κατά καιρούς ότι ο Σύνδεσμος «ΗΡΑΚΛΗΣ», του οποίου έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος, έχει διαδημοτικό χαρακτήρα (αφορά τους Δήμους Πηνειού και Ανδραβίδας Κυλλήνης) και ήδη επιτελεί σπουδαίο έργο προς όφελος των πολιτών και των δύο περιοχών.

Όπως ήδη διάβασαν οι δημότες των δύο Δήμων σε τοπικά σάιτ και στις τοπικές εφημερίδες, πριν λίγες μέρες σε συνάντηση που είχαμε στην Αθήνα και στο Υπ. Εσωτερικών «κλειδώσαμε» την επέκταση των δικτύων του βιολογικού σε νέες περιοχές.

Πρόκειται για σπουδαίο έργο που θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», με συνολικό προϋπολογισμό 7,2 εκατ. ευρώ. 

Οι μελέτες που ετοιμάσαμε, για να ενταχθούμε στο πρόγραμμα, κόστισαν 70.000 ευρώ και χρηματοδοτήθηκαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ίδια έσοδα του Συνδέσμου «ΗΡΑΚΛΗΣ». 

Ο Σύνδεσμος «ΗΡΑΚΛΗΣ» έχει πολλά ακόμη να κάνει και δεν θα τον αφήσουμε ακέφαλο επειδή ορισμένοι «ενοχλούνται» από το έργο μας, το οποίο είναι πλέον ορατό δια γυμνού οφθαλμού.

Το ίδιο ισχύει και για το "Κοτύχι Α.Ε." όπου, από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. Ανδραβίδας-Κυλλήνης τον περασμένο Φεβρουάριο, με στοιχεία απέδειξα ότι είναι πλέον μια κερδοφόρα, υγιής και βιώσιμη εταιρεία.

Και αυτό οφείλεται στις προσπάθειες τις δικές μου ως Διευθύνοντος Συμβούλου αλλά και των μελών του διοικητικού συμβουλίου, οι οποίοι δίνουν καθημερινά μάχες όχι μόνο για να σταθεροποιηθούν τα κέρδη της εταιρείας, αλλά με προγραμματισμό και όραμα να κάνουμε το επόμενο βήμα.

Και επειδή κάποιοι πολύ εύκολα ξεχνούν, τους θυμίζω επιγραμματικά ότι : 

H Κοτύχι Α.Ε. είναι πλέον μια υγιής εταιρεία που εκπληρώνει στο ακέραιο όλες τις υποχρεώσεις της και δεν οφείλει πουθενά.

Έχουν πραγματοποιηθεί βασικές εργασίες που συνδέονται με την παραγωγή (καθαρισμός μπούκας, άνοιγμα υπερχειλιστή, περιορισμός της παράνομης αλιείας, σωστή συνεργασία με το προσωπικό ) ενώ έχει ολοκληρωθεί και η οριοθέτηση αιγιαλού και παραλίας

Διεκδικούμε χρηματοδότηση για την κατασκευή συσκευαστηρίου τυποποιητηρίου των αλιευμάτων για να ακολουθήσει η διαδικασία πιστοποίησης κατά ISO 9001, δηλαδή πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης της ποιότητας παραγωγής και εμπορίας των παραγόμενων αλιευμάτων και πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ασφαλείας τροφίμων HACCP-Codex

Σε συνεργασία με το τμήμα Ιχθυοκαλλιέργειας του ΤΕΙ Μεσολογγίου έχει κατατεθεί πρόταση για ιχνηλασιμότητα των ιχθυαλιευμάτων ώστε τα προϊόντα μας να γίνουν ακόμη πιο ανταγωνιστικά.

Τόσο πολύ τους ενοχλεί ορισμένους το έργο μας και μας ζητούν να παραιτηθούμε; 

Ε, λοιπόν, δεν θα τους κάνουμε το χατίρι διότι δεν πρέπει να …τιναχθεί στον αέρα όλη αυτή η προσπάθεια που αποβαίνει προς όφελος των δημοτών του Δήμου μας και της τοπικής κοινωνίας.

Προφανώς μόλις ολοκληρωθεί η προσπάθειά μας, που έχει καθαρά αναπτυξιακό χαρακτήρα, θα θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των δημοτών, όπως έχω ηθική υποχρέωση να κάνω.

Ας μην λησμονούμε, όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά, δύο βασικές αρχές. 

Η πρώτη ότι όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος.
Και η δεύτερη, ότι οι δημότες των οποίων την ψήφο ζητήσαμε (και θα ζητήσουμε ξανά σε λίγους μήνες) έχουν και γνώση και κρίση. Βλέπουν, συγκρίνουν και όταν έρθει η ώρα θα λάβουν τις αποφάσεις τους…

Όσο για το ποιος εκλέγεται με δικές του ή άλλες δυνάμεις, είναι κάτι που επίσης άπαντες στον Δήμο μας το γνωρίζουν.

Και αν ορισμένοι για τους δικούς τους λόγους …το ξέχασαν, δεν έχουν παρά να ανατρέξουν στα αποτελέσματα της τελευταίας εκλογικής αναμέτρησης στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης. Και θα βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Διονύσης Μάλιαρης 
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης 
Πρόεδρος του Συνδέσμου «ΗΡΑΚΛΗΣ» 
Διευθύνων Σύμβουλος ΚΟΤΥΧΙ Α.Ε.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΛΙΑΡΗ: «Τόσο πολύ τους ενοχλεί ορισμένους το έργο μας και μας ζητούν να παραιτηθούμε;»
ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΛΙΑΡΗ: «Τόσο πολύ τους ενοχλεί ορισμένους το έργο μας και μας ζητούν να παραιτηθούμε;»
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjqKZA_sQfUjXPTIMQj5c0LPA8hvuwu_I0yN9i8n6lH7EETHwyvf7FRKHO8wQCKT7FDn2rbghycbZXtWE8B4IRCbACxuOa_OpdoA_Hg_Gg_DKmUnoqjX3HbVTgTVzkLryHslCR9FHOdWKw/s640/maliaris_-iraklis.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjqKZA_sQfUjXPTIMQj5c0LPA8hvuwu_I0yN9i8n6lH7EETHwyvf7FRKHO8wQCKT7FDn2rbghycbZXtWE8B4IRCbACxuOa_OpdoA_Hg_Gg_DKmUnoqjX3HbVTgTVzkLryHslCR9FHOdWKw/s72-c/maliaris_-iraklis.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/10/blog-post_599.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/10/blog-post_599.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy