-->

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Παταγώδης αποτυχία να... 'τελειώσουν' τον Δ. Μάλλιαρη!!!

"Κόλαφος" για τον δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ και όλους όσους ήθελαν να 'τελειώσουν' τον Διονύση Μάλλ...



"Κόλαφος" για τον δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ και όλους όσους ήθελαν να 'τελειώσουν' τον Διονύση Μάλλιαρη από τον Σύνδεσμο ΗΡΑΚΛΗΣ, είναι η λέξη που χαρακτηρίζει την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, με την οποία ακυρώνει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ήθελε τον Μάλλιαρη εκτός από Πρόεδρο του Συνδέσμου.

Πέντε μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, η απόφαση αυτή ήταν ότι χειρότερο για τον δήμαρχο, και μια μεγάλη νίκη για τον Διονύση Μάλλιαρη, ο οποίος προς τιμή του κράτησε χαμηλούς τόνους στη σημερινή του δήλωση, τονίζοντας το αυτονόητο: Ότι θα συνεχίσει να δουλεύει για το καλό του Συνδέσμου, χωρίς να θέλει να ρίξει περισσότερο "λάδι στη φωτιά" [διαβάστε εδώ...].

Μια φωτιά, όμως, που καίει και θα κάψει τη δημοτική αρχή, η οποία για ακόμη μια φορά αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων, αφού κινήθηκε [στη συγκεκριμένη περίπτωση] ιδιαιτέρως βιαστικά, δείχνοντας πως το πρόβλημά της ήταν προσωπικό. Αφορούσε το πρόσωπο του Μάλλιαρη, όχι γιατί δεν έκανε καλά τη δουλειά του, αλλά γιατί εδώ και καιρό είχε δηλώσει ότι επιθυμεί να διεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Μια θεμιτή φιλοδοξία, όπως και του ιδίου του Ναμπίλ που θέλει να διεκδικήσει για δεύτερη φορά τον δήμο, όπως και κάθε άλλου που έχει ήδη εκδηλώσει την ίδια επιθυμία ή πρόκειται να την εκδηλώσει στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Δυστυχώς, για τον δήμαρχο δεν κινήθηκε καθόλου έξυπνα και διπλωματικά με αποτέλεσμα σήμερα να έχει υποστεί, ενδεχομένως, την πιο μεγάλη ήττα των χρόνων που διοικεί το δήμο.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.... 

Το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Οκτωβρίου 2018, υπήρξε το επεισόδιο ανάμεσα σε Ανδρέα Μίγκο και Διονύση Μάλλιαρη, παρουσία του Ναμπίλ, στο γραφείο του οποίου και δημιουργήθηκε. Την ίδια ημέρα, το newsgf.net δέχθηκε δηλώσεις για το θέμα του Δημάρχου και του Ανδρέα Μίγκου και όπως επιβάλλει η δημοσιογραφική δεοντολογία αμέσως επικοινωνήσαμε με τον Δ. Μάλλιαρη προκειμένου να καταγράψουμε και δημοσιοποιήσουμε και την δική του άποψη [διαβάστε εδώ...].

Πρώτη επισήμανση: Ο Διονύσης Μάλλιαρης παραδέχεται πως υπήρξε συμβάν, αλλά τονίζει πως ήταν μια κακιά στιγμή, σημάδι πως το αφήνει στην άκρη και συνεχίζει το έργο του.

"Η Δημοκρατία στο απόσπασμα"

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, συγκαλείται [;;;] παραταξιακή σύσκεψη όπου με συνοπτικές διαδικασίες διαγράφεται ο Δ. Μάλλιαρης από την παράταξη.

Δεύτερη επισήμανση: Στον Δ. Μάλλιαρη δεν δόθηκε η δυνατότητα να πει την δική του εκδοχή των πραγμάτων.

Τρίτη επισήμανση: Όχι μόνο δεν κάλεσαν τον Μάλλιαρη, αλλά την διαγραφή του την έμαθε την επόμενη ημέρα αφού ενημερώθηκε από... τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης!!
Δηλαδή, η παράταξη οδηγήθηκε στην διαγραφή "δικάζοντας" και "καταδικάζοντας" τον Μάλλιαρη, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει το παραμικρό, αφού δεν τον κάλεσαν έστω και τυπικά να εκφράσει την άποψή του. Καταστρατήγηση κάθε δημοκρατίας.
"Η Δημοκρατία στο απόσπασμα", για να δανειστώ τον τίτλο από βιβλίο του Ανδρέα Παπανδρέου.

Την Τρίτη 9 Οκτωβρίου δημοσιεύουμε την απόφαση διαγραφής του Δ. Μάλλιαρη [διαβάστε εδώ...], με την επισήμανση ότι, "Εξελίξεις με ανυπολόγιστες συνέπειες σηματοδοτεί η κίνηση της παράταξης Ναμπίλ Μοράντ να προχωρήσει χθες σε διαγραφή του Προέδρου του Συνδέσμου ΗΡΑΚΛΗΣ και Διευθύνοντα Συμβούλου στο ΚΟΤΥΧΙ ΑΕ, Διονυσίου Μάλλιαρη..."

Στη συνέχεια έχουμε επίσημη δήλωση του Δ. Μάλλιαρη, με τίτλο, "«Υπενθυμίζω κάποιες αλήθειες τις οποίες οι κύριοι που με διέγραψαν δεν θέλουν να ακούγονται. Άραγε γιατί;» [διαβάστε εδώ...]

Και αμέσως ξεκινάει ένα μπαράζ ανακοινώσεων στα ΜΜΕ μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και του Δ. Μάλλιαρη, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε στη συνέχεια:

ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΛΙΑΡΗ: «Τόσο πολύ τους ενοχλεί ορισμένους το έργο μας και μας ζητούν να παραιτηθούμε;»

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Προς αποκατάσταση της αλήθειας για το Σύνδεσμο αποχέτευσης «ΗΡΑΚΛΗΣ»

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΛΙΑΡΗΣ: «Για την …ταμπακιέρα κύριοι ούτε λόγος!»

Το "εκρηκτικό Δημοτικό Συμβούλιο 

Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, όπου το 5ο θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι η "Εκλογή Αντιπροσώπου του Δήμου σε αντικατάσταση διαγραφέντος μέλους της πλειοψηφούσας παράταξης, στο Σύνδεσμο Αποχέτευσης «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ», για το υπόλοιπο της Δημοτικής Περιόδου 2014-2019" [διαβάστε εδώ...].

Σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο σημειώθηκε το εξής πρωτοφανές περιστατικό: Όλη η αντιπολίτευση να προσπαθεί με συγκεκριμένα επιχειρήματα, να πείσει τον δήμαρχο να μην προχωρήσει στην αντικατάσταση του Μάλλιαρη, διότι θα πρόκειται για μια απόφαση που δεν ευσταθεί και όχι να τον αφήσει να εκτεθεί, όπως και τελικά έγινε.
Αλλά, "φωνή βοώντος εν τη ερήμω".

Τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ, μας έδωσε τον τίτλο στο ρεπορτάζ της επόμενης ημέρας: "Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας-Κυλλήνης: "Κωδικός: Να τελειώσουμε τον Μάλλιαρη"!!!

Τέταρτη επισήμανση: Ο Μάλλιαρης δεν κατηγορήθηκε γιατί δεν έκανε καλά τη δουλειά του ως Πρόεδρος του Συνδέσμου. Απεναντίας όλοι παραδέχθηκαν ότι κάνει πολύ καλή δουλειά.

Το δημοτικό συμβούλιο, λοιπόν, κατά πλειοψηφία αποφασίζει την αντικατάσταση Μάλλιαρη και ο ίδιος, όπως είχε δικαίωμα κατέθεσε προσφυγή κατά της απόφασης, την οποία και τον δικαίωσε [διαβάστε εδώ...].

Δεν μπορείς να λέγεσαι ηγέτης όταν πριν ακόμη ολοκληρωθεί η πρώτη σου θητεία έχεις ήδη ... πέντε  'καραμπινάτες' ανεξαρτοποιήσεις από την παράταξή σου

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, εδώ στο Editorial έγραψα το άρθρο, "Αν θέλεις να λέγεσαι "ηγέτης", να το αποδεικνύεις!!!" [διαβάστε εδώ...].
Και το έγραψα, με αφορμή όλα τα παραπάνω, για να φανεί πως  Ναμπίλ Μοράντ δεν έχει τη στόφα του ηγέτη. Αυτού που μπορεί να διοικήσει με αποφασιστικότητα τον δήμο του.
Αναμφισβήτητα, μορφωμένος, κοσμογυρισμένος, σπουδαίος ιατρός, αλλά όχι ηγέτης. Διότι δεν μπορεί να λέγεσαι ηγέτης όταν προβαίνεις σε βιαστικές και αψυχολόγητες κινήσεις κινούμενος από οτιδήποτε άλλο εκτός από το συμφέρον του δήμου σου.

Δεν μπορείς να λέγεσαι ηγέτης όταν πριν ακόμη ολοκληρωθεί η πρώτη σου θητεία έχεις ήδη ... πέντε  'καραμπινάτες' ανεξαρτοποιήσεις από την παράταξή σου [Καραγιάννη-Λευκαδίτη, Αλτούνη, Κομπορόζου, Μάλλιαρης, Χάρδας], με δυσαρεστημένους επιπλέον συμβούλους [κάποιους από όσους σου έχουν απομείνει] και και όπως ακούγεται ακολουθούν κι άλλες ανεξαρτοποιήσεις.

Τα λάθη είναι πολλά... πάρα πολλά...

Και όταν ένας ηγέτης, μπορεί να πίστευε κάποτε πως ήταν παντοδύναμος, με κάτι τέτοια αρχίζει το έδαφος να τρίζει κάτω από τα πόδια του, μέχρι τη στιγμή που θα πέσει και θα τον συμπαρασύρει μαζί του.
Και η ιστορία έχει πολλά παραδείγματα να μας διδάξει...

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Παταγώδης αποτυχία να... 'τελειώσουν' τον Δ. Μάλλιαρη!!!
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Παταγώδης αποτυχία να... 'τελειώσουν' τον Δ. Μάλλιαρη!!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi-b890klUDWpDM-C0Xro5Sa4hpfmMGpfGi96bXH7gk-iGoTL3TQK6Gez6uMDRBYwH4tyZ_X3ApyDty7sxM01F9PB4-BM_acEg9MQB3xAK7k4FmHk3ea-23PtAfthWs1nv4-v5OsJveE30/s640/%25CE%259C%25CE%259F%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%259D%25CE%25A44.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi-b890klUDWpDM-C0Xro5Sa4hpfmMGpfGi96bXH7gk-iGoTL3TQK6Gez6uMDRBYwH4tyZ_X3ApyDty7sxM01F9PB4-BM_acEg9MQB3xAK7k4FmHk3ea-23PtAfthWs1nv4-v5OsJveE30/s72-c/%25CE%259C%25CE%259F%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%259D%25CE%25A44.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/12/blog-post_625.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/12/blog-post_625.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy