-->

Διαγραφή Πάνου Θεοδωρακόπουλου - Τι τον "ενώνει" με τον Διονύση Μάλιαρη!

*Η Λογική υπήρχε πάντα, αλλά όχι πάντα σε λογική μορφή. -Καρλ Μαρξ Του Γιώργου Φάκου "Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη...


*Η Λογική υπήρχε πάντα, αλλά όχι πάντα σε λογική μορφή.
-Καρλ Μαρξ


Του Γιώργου Φάκου


"Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα", είχε πει κάποτε ο θεμελιωτής του κομμουνισμού, Καρλ Μαρξ.
Κι αυτό φέρνει στο μυαλό η περίπτωση της διαγραφής του ανθρώπου που έδωσε τη νίκη στον Ανδρέα Μαρίνο, του Πάνου Θεοδωρακόπουλου.

Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος αναφέρει στην επιστολή του [διαβάστε εδώ...], "Ο Δήμαρχος Πηνειού απλώς αποφάσισε και διέταξε τη διαγραφή μου από την παράταξη και την αντικατάστασή μου στις θέσεις όπου εκπροσωπούσα τα συμφέροντα των δημοτών, προκειμένου να εξυπηρετήσει δικά του συμφέροντα. Η ιστορία θα κρίνει και θα είναι αμείλικτη. Δεν δόθηκε καμία εξήγηση για την αιτία της διαγραφής μου, όπως δεν μου δόθηκε η δυνατότητα να υποστηρίξω τις θέσεις μου ενδοπαραταξιακά , σύμφωνα με το αναφαίρετο συνταγματικό μου δικαίωμα, πριν φέρει στο Δ.Σ. μια προειλημμένη απόφαση, την οποία συνυπέγραψαν και οι πρώην… «συνεργάτες» μου".

Η ιστορία επαναλαμβάνεται....

Στον κάμπο της Ηλείας, κατά καιρούς, σημειώνονται τραγελαφικές καταστάσεις, οι οποίες πολλάκοις μας έχουν απασχολήσει.
Η περίπτωση του Πάνου Θεοδωρακόπουλου, ο οποίος απ' ότι φαίνεται διεγράφη με συνοπτικές διαδικασίες, φέρνει στο νου τα όσα είχαν συμβεί στον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, με την διαγραφή εν μια νυκτός του Διονύση Μάλιαρη από την παράταξη "Συμφωνία Πολιτών" που τότε ήταν δημοτική αρχή.

Στις 8 Οκτωβρίου 2018, η "Συμφωνία Πολιτών" προχώρησε σε διαγραφή του τότε Προέδρου του Συνδέσμου ΗΡΑΚΛΗΣ και Διευθύνοντα Συμβούλου στο ΚΟΤΥΧΙ ΑΕ, Διονυσίου Μάλιαρη, "δικάζοντας" και "καταδικάζοντάς" τον χωρίς ο ίδιος, όπως μας είχε δηλώσει να γνωρίζει το παραμικρό, αφού δεν τον κάλεσαν έστω και τυπικά να εκφράσει την άποψή του. Μάλιστα, την διαγραφή του την είχε μάθει... από τα μέσα ενημέρωσης! [διαβάστε εδώ...]

Βέβαια, είχε προηγηθεί η συμπλοκή Μάλιαρη-Μίγκου στο γραφείο του τότε δημάρχου Ναμπίλ Μοράντ, κάτι που -ευτυχώς- δεν είχαμε στη περίπτωση διαγραφής του Πάνου Θεοδωρακόπουλου, για την οποία όμως αιτία της διαγραφής του δεν μας έχει δοθεί από τον δήμο Πηνειού ξεκάθαρη εικόνα!
Κανείς, όποιος κι αν έχει ερωτηθεί, δεν γνωρίζει τι είναι αυτό που οδήγησε στην έξοδο τον κ. Θεοδωρακόπουλο -κάτι που παραμένει "μυστικό" πίσω από την πόρτα του δημάρχου Πηνειού.
Ο οποίος δήμαρχος, να θυμίσουμε, ότι ακόμη δεν έχει καλέσει σε συνέντευξη [όπως μας είχε υποσχεθεί σε κείνη που έδωσε με αφορμή την λειτουργία κοινωνικού ιατρείου στο δήμο του].

Οι περιπτώσεις των δύο διαγραμμένων, δηλαδή του Μάλιαρη και τώρα του Θεοδωρακόπουλου, μπορεί φαινομενικά να μην έχουν καμία σχέση.

Υπάρχει όμως κάτι που τους "ενώνει" και προφανώς πρέπει να προβληματίζει τους υγιείς σκεπτόμενους πολίτες: 
Οτι και οι δύο δεν είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις απόψεις τους... να εκθέσουν τα γεγονότα όπως οι ίδιοι νομίζουν και τα αντιλαμβάνονται.

Η δημοκρατία στο απόσπασμα...

Βασική έννοια της δημοκρατίας είναι η ελευθερία να εκφράζεις την άποψή σου, είτε κάποιος συμφωνεί είτε διαφωνεί. Ακόμη και ο πιο στυγνός δολοφόνος, στις δημοκρατικές κοινωνίες, έχει το δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του. Και η ελευθερία αποτελεί την ύψιστη αξία, επειδή είναι σημείο εκκίνησης και ύστατος σκοπός και επειδή είναι αυτή χωρίς την οποία οι άλλες αξίες δεν υπάρχουν.

Εκτός και αν για κάποιους τη λέξη "δημοκρατία" την εννοούν όπως τους συμφέρει!

*Η δημοτική αρχή του δήμου Πηνειού, δεν είχε ούτε την δημοκρατικότητα κι ευθιξία να στείλει μια ανακοίνωση για την διαγραφή του Πάνου Θεοδωρακόπουλου... ή τουλάχιστον, εμείς δεν πήραμε καμία!!! 
Εκτός, βέβαια, και αν φοβήθηκαν μη "ξεγυμνωθούν" πολιτικά!

Διαβάστε επίσης... 

Ακουσε κ. Ανδρέα Μαρίνο...




COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Διαγραφή Πάνου Θεοδωρακόπουλου - Τι τον "ενώνει" με τον Διονύση Μάλιαρη!
Διαγραφή Πάνου Θεοδωρακόπουλου - Τι τον "ενώνει" με τον Διονύση Μάλιαρη!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiEFZ5Hir6OBIidotdLyCNXf0iXxLvy4BC-j9oqI89KkPpD6UhcxII1XFNRYABVt77aCVUkBJoVT2ACNyKGU3uQC8I7D1zoZvvkRIY4ZWXnz-jqw4bpfMJK_Pncp3amznAeaEQdJX7-7kE/s640/panos+theodorakopoulos.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiEFZ5Hir6OBIidotdLyCNXf0iXxLvy4BC-j9oqI89KkPpD6UhcxII1XFNRYABVt77aCVUkBJoVT2ACNyKGU3uQC8I7D1zoZvvkRIY4ZWXnz-jqw4bpfMJK_Pncp3amznAeaEQdJX7-7kE/s72-c/panos+theodorakopoulos.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2020/06/blog-post_468.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2020/06/blog-post_468.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy