-->

Τα... ωραία της εβδομάδας που πέρασε!

Του Γιώργου Φάκου Αλλη μια εβδομάδα πέρασε με "πλούσια" γεγονότα, εκ των οποίων άλλα μας έκαναν να στενοχωρηθούμε, άλλα...



Του Γιώργου Φάκου


Αλλη μια εβδομάδα πέρασε με "πλούσια" γεγονότα, εκ των οποίων άλλα μας έκαναν να στενοχωρηθούμε, άλλα μας προβλημάτισαν και άλλα μας έκαναν να γελάσουμε και να αναρωτιόμαστε για το "υψηλό επίπεδο" των πολιτικών ταγών που εκλέξαμε να μας εκπροσωπούν ή αυτών που θεωρούν τους εαυτούς τους "πολιτικούς" και γράφουν ότι κατεβάζει η κούτρα τους ξεχνώντας την παροιμία που λέει "βούτα τη γλώσσα στο κεφάλι πριν μιλήσεις".

Ας δούμε, λοιπόν,μερικά από αυτά, τα κυριότερα γεγονότα:

*"Αναρτούσαμε τη Γαλάζια Σημαία στην Κουρούτα και ο κόσμος δεν έμπαινε μέσα από την βρώμα", δήλωσε, εκτός των άλλων, σε συνέντευξή του ο Γιάννης Τασσόπουλος, στο newsgf.net.
Μια δήλωση που ξεσήκωσε πλήθος συζητήσεων αλλά και αποδεικνύοντας ότι η "Μύκονος της Πελοποννήσου" με τερτίπια κέρδιζε τα προηγούμενα χρόνια την συγκεκριμένη Σημαία. Τα προβλήματα πολλά και γνωστά και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για την επίλυσή τους, αφού σημασία για όλους έχει η εικόνα και όχι η ουσία! Εστω και αν αυτή η ουσία έχει άμεση σχέση με την υγεία των πολιτών!
Μια δήλωση, που αποθυμοποίησε κάποιους οι οποίοι εμφανίζονταν ως πρεσβευτές των... μεγάλων έργων της Αμαλιάδας!

*Σύσκεψη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης υπό την υφυπουργό Φωτεινή Αραμπατζή για τα προβλήματα που προέκυψαν στα αγροτικά προιόντα της Ηλερίας, την πατάτα και το καρπούζι, από τον κορονοιό. Είχε προηγηθεί η σύσκεψη στην Αμαλιάδα, ενώ την Τετάρτη 15 Ιουλίου, το μεσημέρι, θα γίνει ακόμη μία σύσκεψη με τον υπουργό Μάκη Βορίδη.
Από συσκέψεις καλά τα πάμε, από επίλυση προβλημάτων δεν βλέπουμε "φως" και ο αγροτικός κόσμος ολοένα και περισσότερο βουλιάζει! 

*Παραμένει το κατάστημα της Πειραιώς στην Ανδρίτσαινα αλλά τα υποκαταστήματα στον κάμπο έκλεισαν και δεν φαίνεται να ξανανοίγουν ποτέ. Δικαιολογημένες οι αντιδράσεις των καμπίσιων που βλέπουν τις περιοχές τους να υποβαθμίζονται! 

*Το έγκλημα συνεχίζεται. Αδέσποτα ζώα συνεχίζουν να θανατώνονται από "ανθρώπους" που δεν πιστεύουν ότι και αυτά έχουν το δικαίωμα στη ζωή. Ανθρωποι με δολοφονικά ένστικτα, με μηδέν παιδεία και κουλτούρα που θεωρούν το είδος τους ανώτερο όλων. Ποτέ κανείς δεν συνελήφθη και όσοι συνελήφθησαν [σε άλλες περιοχές της χώρας], εκτός πολύ ελαχίστων περιπτώσεων έπεσαν στα "μαλακά". Και το έγκλημα συνεχίζεται με την ανοχή όλων μας!

*Ενημέρωσε η δημοτική αρχή Ανδραβίδας-Κυλλήνης για το πρόβλημα της ύδρευσης λόγω του ότι έχει τεθεί εκτός λειτουργίας το διυληστήριο του Φράγματος Πηνειού από τις οφειλές που έχουν οι δήμοι Ηλιδας και Πηνειού... και πάλι "επίθεση" κατά του Λέντζα έγινε από τους συγκεκριμένους γνωστούς-αγνώστους οι οποίοι ακόμη δεν έχουν καταλάβει ότι έχασαν πανηγυρικά στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Μάλιστα, μόλις χθες ένα "φαεινό γυναικείο μυαλό" που τελευταία θέλει να εμφανίζεται ως... πολιτικός παράγοντας της περιοχής της εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά Λέντζα για το χρώμα που εμφανίζει το νερό. Βέβαια, η ίδια, δεν την συμφέρει να πει ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια, όταν η δική της παράταξη ήταν στα πράγματα, το νερό ήταν ίδιο και χειρότερο, αλλά της φταίει ο Λέντζας που ακόμη δεν έχει κλείσει ούτε χρόνο που ανέλαβε.
Κάτι τέτοια χαριτωμένα σου προκαλούν γέλια και αναρωτιέσαι η γελοιότητα ορισμένων μέχρι που θα φτάσει! Τελικά, μερικοί/κές καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε! 

*Οι αποκαταστάσεις που κάνει μετά από διόρθωση ζημιάς η ΔΕΥΑ Αμαλιάδας είναι είτε για γέλια είτε για κλάματα.

Θεόδωρος Βλαγκούλης πάει με τον Βελόπουλο. Ο μέγας πολιτικός της Ηλείας, μετά από 20 και πλέον χρόνια που υπηρέτησε με θέρμη τη Νέα Δημοκρατία, τώρα διαπίστωσε προβλήματα στην Υγεία, στις υποδομές...ακόμη και στον δρόμο καρμανιόλα της Πατρών-Πύγου.
Χαριτωμένος ο ίδιος, χαριτωμένα και όσα είπε σε συνέντευξή του! 

Αγία Σοφία μετατρέπεται σε τζαμί και οι Ελληνες πολιτικοί έκαναν δηλώσεις για να εκφράσουν τον... θυμό τους. Τώρα ότι "χ@@κε η φοράδα στο αλώνι" καθώς το αφτί του Ερντογάν δεν ιδρώνει από κάτι τέτοια, ας μη το συζητήσουμε. Αλλωστε εμείς περιμένουμε να... ζωντανέψει ο μαρμαρωμένος Βασιλιάς που θα ξαναπάρει πίσω τον χριστιανικό ναό.
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;


ΥΓ: Τελικά, βρέθηκε κανένας να δώσει τις εκθέσεις για την fargeco στον αντιπεριφερεiάρχη Ηλείας ή μήπως δεν τον βρίσκετε γιατί τρέχει στα έργα που ετοίμασε ο Κατσιφάρας; 

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Τα... ωραία της εβδομάδας που πέρασε!
Τα... ωραία της εβδομάδας που πέρασε!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhILBYCLm3o6jMKxh06e_iBHnKTRkqmdGV41wAzAFLP9qLPBTRJ4uaQwshRmFP1M7VPqm_enOqImDZs36eFInHnfxlZ470ArqsXxsz8vLkDqHmr9MHu1mtvhwHOudO7iM6YbOcRJ3QHMzo/s640/monk-5357843_960_720.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhILBYCLm3o6jMKxh06e_iBHnKTRkqmdGV41wAzAFLP9qLPBTRJ4uaQwshRmFP1M7VPqm_enOqImDZs36eFInHnfxlZ470ArqsXxsz8vLkDqHmr9MHu1mtvhwHOudO7iM6YbOcRJ3QHMzo/s72-c/monk-5357843_960_720.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2020/07/blog-post_220.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2020/07/blog-post_220.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy