-->

Μισές δουλειές από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος!

Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, ο επαρχιακός δρόμος Αμαλιάδας-Σαβαλίων είναι ένας από τους δρόμους αυτούς που ...



Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, ο επαρχιακός δρόμος Αμαλιάδας-Σαβαλίων είναι ένας από τους δρόμους αυτούς που έχει κίνηση τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. Ένας δρόμος, περίπου 7 χλμ, στον οποίο έχουν σημειωθεί τροχαία ατυχήματα αλλά και δυστυχήματα. Τα εικονοστάσια δείχνουν τις απώλειες σε ανθρώπινες ζωές!

Παρά ταύτα είναι κι ένας εγκαταλελειμμένος δρόμος και με επικίνδυνες στροφές που, όπως επίσης έχουμε επισημάνει, στο μεγαλύτερο μέρος του είναι σκοτεινός με αποτέλεσμα τις νύχτες η οδήγηση να καθίσταται ιδιαίτερα επικίνδυνη.
Η στενότητα του δρόμου καθώς και τα χόρτα δεξιά-αριστερά, δυσκολεύουν την ορατότητα στους οδηγούς.
Αλλά όλα αυτά, τα έχουμε πολλάκις επισημάνει...

Στον "κόσμο" της η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος 

Λίγο πριν αποχωρήσει ο πρώην Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας είχε συντάξει μελέτες για την αποκατάσταση του οδοστρώματος από την είσοδο της Κοινότητας Σαβαλίων μέχρι και την είσοδο της Αμαλιάδας.
Η νυν Περιφερειακή Αρχή, υπό τον Νεκτάριο Φαρμάκη, εκτέλεσε το έργο, το οποίο και ολοκλήρωσε [;;;] στις αρχές του περασμένου Ιουνίου.

Να σημειωθεί ότι από την έξοδο των Σαβαλίων μέχρι και την είσοδο της Αμαλιάδας το νέο οδόστρωμα δεν έπεσε σε όλο τον δρόμο, αλλά σε κομμάτια αυτού, ίσως για τους "εγκέφαλους" της Περιφέρειας να ήταν τα πιο επικίνδυνα.

Από κει και πέρα, μετά την ρίψη του οδοστρώματος, τρία τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές. Και τα τρία αυτοκίνητα έφυγαν από το δρόμο πέφτοντας σε βαθύ χαντάκι -τα δύο από αυτά κατέστρεψαν περίφραξη οικοπέδου!
Ευτυχώς να λέμε κι όλας που, λόγω της στενότητας του δρόμου, δεν υπήρξαν συγκρούσεις με άλλα αυτοκίνητα για να θρηνούμε θύματα!!!

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ενώ έριξε οδόστρωμα δεν... προχώρησε σε διαγράμμιση του δρόμου, πέρα των διαγραμμίσεων που έκανε μόνο στην είσοδο των Σαβαλίων.

Μετά από σειρά δημοσιευμάτων του newsgf.net, εδέησε και το περασμένο Σάββατο έκανε διαγράμμιση στη μέση του δρόμου.

Μισές δουλειές... 

Οι κάτοικοι και επιχειρηματίες που βρίσκονται στον συγκεκριμένο δρόμο ευελπιστούσαν ότι η Περιφέρεια θα συνέχιζε τις διαγραμμίσεις κάνοντας και αυτές που πρέπει αριστερά και δεξιά του δρόμου.
Εις μάτην... 
Προφανώς για τα "φωτεινά" μυαλά της Περιφέρειας η διαγράμμιση στη μέση του δρόμου έφτανε και με το παραπάνω!

Πως είναι ο δρόμος...

...πως θα έπρεπε να ήταν!

Τελείωσαν τα λεφτά; 

Να υποθέσουμε ότι η μελέτη του Κατσιφάρα, την οποία υλοποίησε εν μέρη η νυν Περιφερειακή Αρχή δεν προέβλεπε άλλες αναγκαίες διαγραμμίσεις; Δεν προέβλεπε φωτισμό στα περισσότερα σημεία του που είναι θεοσκότεινα; Κι όμως κολόνες υπάρχουν.

'Η μήπως τα λεφτά τελείωσαν και ότι έγινε έγινε; 
 Άραγε λεφτά υπήρχαν για... να μοιράζουν σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα και site [γράψαμε στο παρελθόν γι' αυτό] ή για να κάνουν εκδηλώσεις για τις οποίες ποτέ δεν απάντησαν τι λεφτά διατίθενται γι' αυτές; Και δεν υπάρχουν για τις επιπλέον διαγραμμίσεις ή για να τοποθετηθεί φωτισμός [είπαμε, κολόνες υπάρχουν]. Για τη τοποθέτηση μπαρών, όπως θα ήταν το ιδανικότερο, ας μη πούμε τίποτα, αφού δεν είναι ικανοί να πράξουν τα πιο απλά!!!

Πόσο αποτιμάται μια ανθρώπινη ζωή; 

Ένα ενδιαφέρον ερώτημα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον ίδιο τον Περιφερειάρχη [και τον... στενό πυρήνα του] ο οποίος θα... τα άλλαζε όλα!
Άραγε, πρέπει να υπάρξει η απώλεια ανθρώπινης ζωής για να ενεργοποιηθούν; Δεν φτάνει η απώλεια ζωών στο δρόμο καρμανιόλα της Πατρών-Πύργου;
Πρέπει να θρηνήσουμε ζωές και στον δρόμο Αμαλιάδας-Σαβαλίων ή σε άλλους δρόμους που επίσης έχουν αφεθεί στη μοίρα τους;

Οι ευθύνες των Αντιπεριφερειαρχών! 

Σε όλο αυτό τις μεγαλύτερες ευθύνες έχουν οι αντιπεριφερειάρχες Βασίλης Γιαννόπουλος [ο οποίος έχει την ευθύνη του νομού] αλλά και της Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος, ο οποίος κατάγεται από την Αμαλιάδα και σε πολλά ζητήματα της περιοχής έχει παρέμβει.
Αλλά και αυτοί δεν ξεφεύγουν από τον γενικό κανόνα: Φωτογραφίες... επιστολές... δελτία Τύπου... μόνο και μόνο για να δείξουν ότι υπάρχουν... κι όπως λέει μια παροιμία, δηλαδή "φρου φρου κι αρώματα"!

Να τρέχουν σε έργα που ετοίμασε ο Κατσιφάρας, να τρέχουν σε χωράφια... αλλά το αποτέλεσμα; Φωτογραφίες και δηλώσεις στα ΜΜΕ μη και τους... λησμονήσουμε!!!
Η ουσία πάντως παραμένει μηδέν!!!

Αντιδράσεις Νεοδημοκρατών! 

Αρκετά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος στην Ηλεία εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την Περιφερειακή Αρχή, αφού το "θα τ' αλλάξουμε όλα", όπως τονίζουν, ήταν ένα προεκλογικό πυροτέχνημα για την υφαρπαγή των ψήφων του Ηλειακού λαού.

Ενα χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους, τίποτα απολύτως δεν έχει αλλάξει σε έναν νομό που ακόμη ψάχνει να βρει τα πατήματά του.

Αραγε, για ποιο έργο μπορούν να υπερηφανεύονται ότι έκαναν αυτοί που... "θα τ' άλλαζαν όλα"; 

Σε μια εποχή όπου σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιούνται σπουδαία έργα, στην Ηλεία ακόμη προσπαθούμε να... έχουμε δρόμους για να μη σκοτωνόμαστε!!!

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Μισές δουλειές από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος!
Μισές δουλειές από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6B-4AsWpU39xRsJo6gQya9STitG3DawmgOY_QWrRQSAbhkWve19DgkDxBMnw03QDi-lirr3H5oZndirLtlSwwJHs5_JRxfvApVgup9AVQuVi5yG5aPS25UhxPoqmTZfBBVa245PtM-Us/s640/%25CE%25A0%25CE%2594%25CE%2595.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6B-4AsWpU39xRsJo6gQya9STitG3DawmgOY_QWrRQSAbhkWve19DgkDxBMnw03QDi-lirr3H5oZndirLtlSwwJHs5_JRxfvApVgup9AVQuVi5yG5aPS25UhxPoqmTZfBBVa245PtM-Us/s72-c/%25CE%25A0%25CE%2594%25CE%2595.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2020/08/blog-post_346.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2020/08/blog-post_346.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy