-->

Αλήθεια, που τους βρήκαμε αυτούς;

Είναι να αναρωτιέσαι [ή να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο;] με όλους αυτούς τους "σπουδαίους" πολιτικούς που ψηφίσαμε στις πε...


Είναι να αναρωτιέσαι [ή να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο;] με όλους αυτούς τους "σπουδαίους" πολιτικούς που ψηφίσαμε στις περσινές εθνικές και περιφερειακές εκλογές, να λύσουν τα προβλήματά μας.

"Πολιτικούς" που, φυσικά, πρωτίστως ενδιαφέρονται να δημοσιεύεται καμιά φωτό τους [μη και .... ξεχαστούν από τους πολίτες], άντε και αυτή η φωτό να συνοδεύεται και από κανένα κείμενο, νομίζοντας ότι κάτι λένε τελικά!

Περί μεταφοράς μαθητών

Σήμερα το πρωί δημοσιεύσαμε τα όσα έγραψε η πρόεδρος του Συλλόγου ΗΛΙΣ (ΑΜΕΑ), Αγαθή Ρηγοπούλου, για το γεγονός ότι ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ πραγματοποιηθηκε αγιασμός στο ΕΕΕΕΚ Πύργου, αφού παρά τις υποσχέσεις του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου, οι μαθητές ΔΕΝ μεταφέρθηκαν [διαβάστε εδώ...]

Και, ω τι έκπληξη, ο κ. Γιαννόπουλος, σε φιλικό του site έκανε δήλωση λέγοντας ότι "Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, είναι η μοναδική στην χώρα που κατάφερε και προώθησε τις απαιτούμενες διαδικασίες ώστε να ολοκληρωθεί έγκαιρα ο διαγωνισμός για την εκτέλεση του έργου της μεταφοράς των μαθητών για το σχολικό έτος 2020-21, καλύπτοντας τις πραγματικές ανάγκες, όπως αυτές έχουν καταγραφεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες"

Σε άλλο σημείο αυτών των "σημαντικών" δηλώσεών του αναφέρει επίσης πως "τρεις ημέρες πριν την έναρξη του νέου σχολικού έτους (σ.σ την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020) η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενέκρινε το “Πρακτικό αποσφράγισης και αξιολόγησης οικονομικών προσφορών της 1ης Πρόσκλησης Υποβολής Οικονομικών Προσφορών για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το σχολικό έτος 2020-2021".

Εχει κι άλλο καλύτερο... 

Ο ίδιος, στην ίδια δήλωσή του αναφέρει: "σε ό,τι αφορά διάφορα αρνητικά σχόλια που έχουν “ανακυκλωθεί” τις τελευταίες ημέρες, δεν έχω πρόθεση να μπω σε μια άσκοπη διαδικασία στείρας αντιπαράθεσης με κανέναν, για την πολιτική εκμετάλλευση ενός τόσο ευαίσθητου θέματος. Αισθάνομαι όμως πικρία και θεωρώ άδικο να κατηγορείται η Υπηρεσία και εγώ προσωπικά για έλλειψη ενδιαφέροντος και αδιαφορία, από την στιγμή κατά την οποία έχουμε καταβάλει τόσο μεγάλη προσπάθεια γι’ αυτό το σοβαρό ζήτημα, με τα παραπάνω αναφερόμενα αποτελέσματα".

Αισθάνεται πικρία ο κ. Γιαννόπουλος, αλλά προφανώς δεν αντιλαμβάνεται την πικρία των μαθητών και των γονέων τους που ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΣΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΣ, τη στιγμή που ο ίδιος έτρεχε στη φιέστα για την Ζαχαράκη.

Οσο για το ότι δεν μπαίνει σε.. στείρα αντιπαράθεση, όπως επίσης λέει, ας μάθει ότι για να κάνει αντιπαράθεση θα πρέπει να έχει να πει και κάτι. Εκτός βέβαια κι αν υπονοεί ότι η κ. Ρηγοπούλου ψεύδεται σε όσα έγραψε, οπότε ας βγει να το καταγγείλει δημοσίως!!! 

Περί πρωτογενή τομέα 

Με... γεμάτη ατζέντα πάει ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος σε συνάντηση με τον υπουργό Μάκη Βορίδη.

Ανάμεσα στα θέματα, οι αποζημιώσεις στον πρωτογενή τομέα λόγω της πανδημίας (covid 19), τα διαχειριστικά σχέδια των βοσκοτόπων , οι αλλαγές στην οργάνωση και λειτουργία των Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων ( ΤΟΕΒ- ΓΟΕΒ) , οι προϋποθέσεις συγχώνευσης των αποκεντρωμένων υπηρεσιών του υπουργείου στις περιφέρειες και η αλιεία.

Μάλιστα στην επιστολή που στάλθηκε στον κ Βορίδη αναφέρεται εκτός των άλλων: "Το αμέριστο ενδιαφέρον που έχετε επιδείξει όλο αυτό το διάστημα τόσο δια ζώσης όσο και δια αλληλογραφίας για τα αγροτικά ζητήματα των Περιφερειών μας μόνο ικανοποίηση μας γεμίζουν..."

Το μόνο που δεν μας είπαν είναι τι έκαναν ένα χρόνο, εκτός από το να πηγαίνουν από το ένα μέρος στο άλλο και να φωτογραφίζονται... εκτός από το να κάνουν συνεχώς δηλώσεις στα ΜΜΕ [με την φωτογραφία τους φυσικά.. κι εν τέλει ποιος ευθύνεται για τον "πάτο" που έχει πιάσει ο πρωτογενής τομέας; 

Περί δρόμου Πατρών Πύργου 

Εδώ κι αν δεν είναι για γέλια.. 

Πριν μερικές ημέρες γράφτηκε στον Τύπο ότι ο υπουργός Υποδομών θα ενημερώσει τους βουλευτές για τον δρόμο Πατρών Πύργου [το γράψαμε κι εμείς].
Και όλοι περιμέναμε ότι θα είχε κάποια απάντηση από τις Βρυξέλλες, άσχετα αν ο ίδιος και το κόμμα του και το παρελκόμενό τους Π.Δ.Ε., υποστήριζαν ότι άμα την εκλογή τους αμέσως θα ξεμπλοκαριστούν οι διαδικασίες για την κατασκευή νέου αυτοκινητόδρομου.

Τι μάθαμε τελικά και ΔΕΝ γίναμε πιο σοφοί; 
Την απάντηση έδωσε ο βουλευτής Ανδρέας Νικολακόπουλος με δελτίο Τύπου: "Ο υπουργός μας ενημέρωσε για τα στάδια της διαδικασίας έγκρισης από την Ευρωπαϊκή επιτροπή που υποχρεωτικά πρέπει να περάσει η προσυμφωνία με τον παραχωρησιούχο και το στάδιο που βρίσκεται η διαδικασία..." [διαβάστε εδώ ολόκληρο το δελτίο].

Εγινε αυτή η σύσκεψη μετά τον πρόσφατο θάνατο ενός 26άχρονου, και η οποία συγκαταλέγεται στις συσκέψεις που κάΝει το συγκεκριμένο υπουργείο κάθε φορά που στην Ηλεία κάποιος σκοτώνεται!!! Και φυσικά λέγονται τα ίδια και τα ίδια!
Ποιος ο λόγος που έγινε η σημερινή σύσκεψη; 

Τελικά, ψάξαμε πολύ για να τους βρούμε όλους αυτούς;;;;;;;;;

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Αλήθεια, που τους βρήκαμε αυτούς;
Αλήθεια, που τους βρήκαμε αυτούς;
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgCOOLUaDkHKSiS9Q_dIOOuhEMNilI-mYQb8p-pJdFmkU5kWq_EbU3dzAy369PpE4pVhgQtmmzAFyK1w29CIvfJOm_y0fADJaCsyF-yUgXtT2ldtSPgLOZDPM8FjeYxBYf3UPCfhzxpevY/s640/question-3385451_960_720.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgCOOLUaDkHKSiS9Q_dIOOuhEMNilI-mYQb8p-pJdFmkU5kWq_EbU3dzAy369PpE4pVhgQtmmzAFyK1w29CIvfJOm_y0fADJaCsyF-yUgXtT2ldtSPgLOZDPM8FjeYxBYf3UPCfhzxpevY/s72-c/question-3385451_960_720.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2020/09/blog-post_491.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2020/09/blog-post_491.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy