Ερμού 16, Αμαλιάδα, Τηλέφωνο: 26220 27473

Ναμπίλ Μοράντ: Ένας απολογισμός-μία τέλεια έκθεση ιδεών!

Απάντηση στη συνέντευξη Τύπου του δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα [διαβάστε εδώ και εδώ...], έδωσε πριν λίγη ώρα ο πρώην δ...


Απάντηση στη συνέντευξη Τύπου του δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα [διαβάστε εδώ και εδώ...], έδωσε πριν λίγη ώρα ο πρώην δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ.
Η απάντησή του με τίτλο, "Ενας απολογισμός-μία τέλεια έκθεση ιδεών", αναφέρεται κυρίως σε έργα που ετοιμάστηκαν από την "Συμφωνία Πολιτών" την περίοδο που ήταν δημοτική αρχή, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι η παράταξη θα συνεργαστεί με όλους όσους επιθυμούν το δρόμο της ανάπτυξης.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση: 

Ο κύριος Λέντζας όχι μόνο κοροϊδεύει τους πολίτες και τη παράταξη του, αλλά κοροϊδεύει και τον ίδιο του τον εαυτό. Θύμα της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς του, οικειοποιείται έργα στα οποία δεν είχε καμία ανάμιξη και συνεισφορά. Πότε τα σκέφτηκαν, τα μελέτησαν, τα ωριμάσαν, τα δημοπράτησαν και τα εκτέλεσαν είναι απορίας άξιον.

Μόνο ένας μάγος θα μπορούσε να το πράξει. Να καταφέρει το ακατόρθωτο. Μέσα σε μόνο 12 μήνες να υλοποιηθούν όλα αυτά τα έργα. Τυχερός,όμως,ο κ.Λέντζας που παρέλαβε έναν δήμο με έργα έτοιμα προς υλοποίηση, με χρήματα στα ταμεία του δήμου για την πραγματοποίησή τους και τα παρουσιάζει μονίμως ως δικά του.

Εμείς,ως προηγούμενη Δημοτική Αρχή, οραματιστήκαμε το μέλλον του τόπου και αυτό το όραμα μετουσιώθηκε σε αναπτυξιακό έργο με πολλές χρηματοδοτήσεις,χωρίς να αφήσουμε κανένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα ανεκμετάλλευτο. Εμείς,θα συνεχίσουμε αταλάντευτα να πορευόμαστε και στο επόμενο χρονικό διάστημα, με την ίδια διάθεση και αξιοπιστία, με δράσεις και προτάσεις,ώστε να δώσουμε καλύτερη προοπτική στους συνδημότες μας, σ΄ αυτή τη δύσκολη για όλους μας εποχή. Μέσα από τις τεκμηριωμένες προτάσεις και δράσεις μας, θα συνεχίσουμε να οραματιζόμαστε το μέλλον του τόπου μας. Αυτό κάναμε κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.
Το όραμα δε τελειώνει.

Για το σκοπό αυτό, θα συνεργαστούμε με όλους όσους θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο της ανάπτυξης του τόπου μας, ανεξάρτητα από τη θέση που βρίσκεται ο καθένας μας. Τα κοινά του Δήμου,μας ενώνουν και θα τα υπερασπιστούμε επάξια! Οι απορίες μας είναι απορίες πολλών συνδημοτών μας. -Ποια ήταν η τόσο σημαντική προσφορά σας στην κατασκευή του σχολείου της Νέας Μανωλάδας και της Ανδραβίδας εκτός του να παρευρίσκεστε,με την προσωπική σας φωτογράφο,για πόζες εργασίας…;

Τυχερός είστε κ. Λέντζα που τα βρήκατε όλα έτοιμα και που για την Ανδραβίδα έχει αναλάβει η ΚΤΥΠ και για την Μανωλάδα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με προγραμματικές συμβάσεις . Από εσάς αναμένουμε το βιοκλιματικό σχολείο στην Ανδραβίδα που παρουσιάσατε προεκλογικά! -Από που προκύπτει ότι το έργο του βιολογικού καθαρισμού είχε απενταχθεί πριν την λήξη του προγράμματος;

Να σας θυμίσουμε ότι η πρόταση κατατέθηκε από εμάς τον Απρίλιο του 2019 και το πρόγραμμα έληγε 31/12/2019! Εύκολο είναι να δημιουργείτε εντυπώσεις, μπορείτε όμως να το αποδείξετε; Το μέλημά μας είναι το έργο επιτέλους να ολοκληρωθεί! -OPEN MALL-Δυστυχώς ακόμα δεν έχετε κατανοήσει την διαδικασία που ακολουθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Για να προκηρυχθεί τεχνικός σύμβουλος που αναφέρετε έπρεπε πρώτα να έχει ενταχθεί σε χρηματοδότηση,κάτι που το κάναμε εμείς και όχι εσείς.

-Αναφερθήκατε στις ασφαλτοστρώσεις…ωραίες οι φωτογραφίες σας πρέπει να ομολογήσουμε,για όλα τα υπόλοιπα ενέργειες έγιναν από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και από εμάς.

-Για τις μελέτες που αναφέρατε ότι έχετε πραγματοποιήσει, αναρωτιέμαι μπορείτε να μας αποδείξετε ότι τις έχετε πραγματοποιήσει;
Η μόνη ώριμη μελέτη είναι αυτή της ύδρευσης της Βουπρασίας που την είχαμε παραλάβει εμείς επί θητείας μας.

-Για το λιμάνι της Κυλλήνης,περιμένουμε όσα αναφέρατε να πραγματοποιηθούν άμεσα,αφού υποστηρίζετε ότι οι μελέτες είναι έτοιμες. Μέχρι στιγμής το μόνο που είδαμε είναι να υλοποιείτε τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις στους υποψηφίους του συνδυασμού σας,είτε με 2μηνη ή 4μηνη ή άλλη σχέση εργασίας και με αποκορύφωμα την ανάθεση σε υποψήφιά σας για είσπραξη λιμενικών τελών, 16.000 ευρώ ενώ τα έσοδα δεν υπερβαίνουν τις 3.000ευρω!
Τα ονόματα είναι στη διάθεση όλων μας μέσω της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ.

Κ.Λέντζα , όλα όσα αναφέρατε ίσως να τα έχετε στο μυαλό σας να τα πραγματοποιήσετε,όμως με τους δημότες θα πρέπει να είστε ειλικρινής και να μην παρουσιάζετε τις ιδέες σας ως πραγματικότητα και τους κόπους άλλων ως δικούς σας. Η ιδιότητά σας ως Δήμαρχος δεν είναι αρένα ταυρομαχίας! Πρέπει να σέβεστε και να εκτιμάτε!Αναλώνεστε διαρκώς σε μια προσπάθεια να μειώσετε και να υποτιμήσετε την θητεία μας ως δημοτική αρχή, θέλοντας έτσι να καλύψετε τις δικές σας αδυναμίες. Σοβαρευτείτε κ.Λέντζα! Εκτιμήστε την τύχη σας να παραλάβετε χρηματοδοτήσεις εκατομμυρίων!

Ακολουθείστε το παράδειγμά μας και αξιοποιείστε τον χρόνο σας ώστε να φέρετε και εσείς χρήματα στον δήμο και έργα. Ασχοληθείτε με το να υλοποιήσετε όλα τα έργα που έχουμε εξασφαλίσει τις χρηματοδοτήσεις και να μην χαθεί ούτε ένα ευρώ. Είναι καιρός να σταματήσετε να ασχολείστε μαζί μας και ασχοληθείτε με όσα υποσχεθήκατε προεκλογικά στους δημότες. Δεν πετύχατε ούτε τα βασικά στον πρώτο χρόνο της θητείας σας.

Αναλογιστείτε μόνο το τεράστιο πρόβλημα με το νερό σε όλο τον δήμο που δεν καταφέρατε,όχι να λύσετε,αλλά ούτε να το διαχειριστείτε. Όσο για τα 2.000.000ευρω, ανατρέξτε στον λογαριασμό που διατηρεί ο δήμος μας στην εθνική τράπεζα και δείτε το υπόλοιπο και ζητείστε από την οικονομική υπηρεσία να σας εξηγήσουν τι σημαίνει αποθεματικό σε έναν Δήμο.

Επίσης,ενημερωθείτε για τις βεβαιωμένες ανείσπρακτες οφειλές των πολιτών προς τον δήμο που είναι πάνω από 7.000.000ευρώ.
Μάλλον κ.Λέντζα θα πρέπει να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας στα διαδικαστικά θέματα διαχείρισης του δήμου,γιατί ως τώρα ίσως είχατε ελαφρυντικά λόγω απειρίας,από εδώ και στο εξής δεν έχετε! 

Ναμπίλ-Ιωσήφ Μοράντ
Πρώην Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Επικεφαλής της παράταξης «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»

COMMENTS

Όνομα

ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗ Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Ασκηση Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ βιβλία/περιοδικά ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολεμικές Τέχνες Πολιτική Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ναμπίλ Μοράντ: Ένας απολογισμός-μία τέλεια έκθεση ιδεών!
Ναμπίλ Μοράντ: Ένας απολογισμός-μία τέλεια έκθεση ιδεών!
https://1.bp.blogspot.com/-VW0ggDD1W_E/X1kORI3SQKI/AAAAAAAEPis/2zflMB0aG90Twx1c4ccD4hgiRC-AhzH5gCLcBGAsYHQ/s640/70850279_108225150580847_2338827164046065664_n.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-VW0ggDD1W_E/X1kORI3SQKI/AAAAAAAEPis/2zflMB0aG90Twx1c4ccD4hgiRC-AhzH5gCLcBGAsYHQ/s72-c/70850279_108225150580847_2338827164046065664_n.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2020/09/blog-post_575.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2020/09/blog-post_575.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy