-->

Δήμος Πηνειού: "Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"!

Πανηγυρική χαρακτήρισε τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πηνειού ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος και... πρέπει να γέλασαν και οι...

Πανηγυρική χαρακτήρισε τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πηνειού ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος και... πρέπει να γέλασαν και οι καρέκλες! 
Ο ίδιος, συνεχίζοντας την προσφιλή του τακτική, δεν παρέλειψε και χθες να ευχαριστήσει τον συναγωνιστή του νεοδημοκράτη Περιφερειάρχη [ναι, καλέ τον "Ολα από την Αρχή"], για την... προσφορά του! 
Βέβαια δεν είπε αν θα του παραδώσει και το κλειδί της πόλης, αλλά με τη φόρα που έχει πάρει ο δήμαρχος δεν θα μας φανεί και περίεργο! 

Οι ευχαριστίες είναι μια συνήθης τακτική του συγκεκριμένου δημάρχου, σαν να φαίνεται πώς οι αρμόδιοι χατήρι του κάνουν και εξαγγέλλουν έργα στον δήμο του, προφανώς γιατί ακόμη δεν έχουν συνειδητοποιήσει ούτε τον ρόλο τους ούτε κατά που βαδίζουν. 
Πάντως είναι ο μοναδικός δήμαρχος στην Ηλεία, από τις παλιές εποχές, που το "ευχαριστώ" το έχει ψωμοτύρι και το μοιράζει αφειδώς δεξιά κι αριστερά. 
Θα πει κάποιος "λόγω ευγένειας". 
Είναι κι αυτή μια άποψη! 

«Είμαι περήφανος που σε τόσο λίγο διάστημα κάναμε τόσα πολλά και έπεται συνέχεια» δήλωσε ο Ανδρέας Μαρίνος κι εδώ ας απαντήσουν οι δημότες του Πηνειού, τι ακριβώς πέτυχαν σε ένα μόλις χρόνο! Οσο για την συνέχεια είμαστε περίεργοι να την δούμε...

Οι μελέτες που... έμπαζαν!

Συνηθίζεται κάθε νέος δήμαρχος, που διακατέχεται από ανασφάλειες, να προσπαθεί να ακυρώσει το έργο του προηγούμενου για να φανεί ο ίδιος ως ο ηγέτης, για τον οποίο η απουσία του τα προηγούμενα χρόνια από τον δήμο ήταν ότι πιο θλιβερό συνέβη στους κατοίκους. 
Ιδιαίτερα στη περίπτωση του Μαρίνου [εδώ χρειάζεται μάλλον κοινωνιολογική μελέτη] η εμφάνισή του στα κοινά του Πηνειού ίσως πρέπει να εορτάζεται κάθε έτος με πανηγυρικούς λόγους, παρελάσεις και κάτι τέτοια χαριτωμένα. 

Διότι δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά του νομού, νέος δήμαρχος να κατηγορεί τον προηγούμενο ότι έφτιαξε μελέτες που... έμπαζαν από παντού, και ήρθε ο ίδιος να τις διορθώσει.
Και μάλιστα όταν αναφέρεται στον προηγούμενο δήμαρχο, ο οποίος είχε κάτι 4ετίες δήμαρχος, ο οποίος αναμόρφωσε τον δήμο, με όλα του τα λάθη -δεν το παραβλέπουμε- που έκανε στη προσπάθειά του να δώσει το καλύτερο. 
Και δεν μιλάμε για οποιονδήποτε δήμαρχο, αλλά για τον Αλέξη Καστρινό, το "φάντασμα" του οποίου μάλλον άρχισε να στοιχειώνει τη δημοτική αρχή, για να επιδεικνύει τέτοια συμπεριφορά. Ενας δήμαρχος, ο οποίος ακόμη μνημονεύεται όχι μόνο από τους κατοίκους του Πηνειού αλλά από πολίτες όλης της Ηλείας και δημάρχους. 

"Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"

Ο δήμαρχος Πηνειού αντί να πει, όπως θα ήταν το πρέπων και η ευγένεια, ότι "βρήκαμε κάποιες μελέτες και εμείς κάναμε κάποιες βελτιώσεις-τροποποιήσεις", έριξε το φαρμάκι του, [θέλοντας να αποδείξει τι;] κατά του Καστρινού λέγοντας "έμπαζαν από παντού".  Σαν να λέει ότι ο Καστρινός, που ετοίμασε με τους συνεργάτες του εκατοντάδες μελέτες ακόμη και για έργα που σήμερα ο Μαρίνος κορδώνεται, δεν ήξερε τι έκανε. 
Αλλά είπαμε... "Το φάντασμα του Καστρινού τους καταδιώκει!

Είμαστε σίγουροι ότι ο Αλέξης Καστρινός, που χθες ήταν στη συνεδρίαση, θα χαμογέλασε ακούγοντας τον... διάδοχό του!!

Τελικά την καλύτερη απάντηση την έδωσε η κ. Μαρινοπούλου: "Δούλεψε και η προηγούμενη δημοτική αρχή. Ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος όμως με τον αγώνα του και τις επαφές του πέτυχε τον τελικό στόχο. Και τον συγχαίρω!"
Αυτά που θα έπρεπε να λέει ο δήμαρχος που δεν πρέπει να οξύνει καταστάσεις τα είπε η αντιδήμαρχος δίνοντάς του πραγματικά μαθήματα ευγένειας! 

Οι "πρώην" του Καστρινού...

Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι του Αλέξη Καστρινού οι οποίοι συνέπραξαν με τον Μαρίνο. Αραγε συμφώνησαν ότι οι μελέτες του Καστρινού έμπαζαν; Διότι αν συμφωνούν, τότε οι ευθύνες είναι και γι' αυτούς μεγάλες που συμμετείχαν σε μια δημοτική αρχή η οποία έφτιαχνε "τρύπιες μελέτες".

Σοβαρευτείτε...

Κλεισμένοι στον δικό σας γυάλινο κόσμο δεν έχετε αντιληφθεί τι λέει η κοινωνία του δήμου. Η οποία δεν θέλει να ακούει φτηνές κατηγορίες αλλά να συνεχίσετε ένα μεγάλο έργο που σας παραδόθηκε και να κάνετε αυτά που υποσχεθήκατε, γι' αυτό κι εκλεχθήκατε... έστω και από σπόντα ελέω Θεοδωρακόπουλου!
Σοβαρευτείτε!!!

Αυτά για τώρα...!!!

*Η φωτoγραφία είναι από το patriwnews.com

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Πηνειού: "Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"!
Δήμος Πηνειού: "Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjAm4T28Sj-M1cEZOgP541NZLYerLqlb-vi7ytRUMlOh_pdvPKOxIM7seFnmszhos3NXqwz5l-WCJbqANi2wYAvbsAgmCyu2ObBotnc69p3pW3zjQ3yBI6pqu_5CVb-qf_qGtH2-qyzyug/s600/m5+%25281%2529.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjAm4T28Sj-M1cEZOgP541NZLYerLqlb-vi7ytRUMlOh_pdvPKOxIM7seFnmszhos3NXqwz5l-WCJbqANi2wYAvbsAgmCyu2ObBotnc69p3pW3zjQ3yBI6pqu_5CVb-qf_qGtH2-qyzyug/s72-c/m5+%25281%2529.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2020/09/blog-post_886.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2020/09/blog-post_886.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy