-->

Η γύμνια της Ηλείας και το θράσος των πολιτικών της!

Του Γιώργου Φάκου Το ρεπορτάζ τους site, patrisnews.com , για το δρόμο καρμανιόλα της Πατρών-Πύργου και την... 100% αύξηση των νεκρών, απ...


Του Γιώργου Φάκου


Το ρεπορτάζ τους site, patrisnews.com, για το δρόμο καρμανιόλα της Πατρών-Πύργου και την... 100% αύξηση των νεκρών, αποδεικνύει και πάλι ότι ζούμε σε ένα νομό "ξεχασμένο" από θεούς και πολιτικούς. Διότι ποιος μπορεί να διανοηθεί ότι καμία κυβέρνηση μέχρι σήμερα δεν αξιώθηκε να κατασκευάσει ένα νέο αυτοκινητόδρομο, μόλις 100 χλμ, για να μη σκοτωνόμαστε; 
Ενα δρόμο, ο οποίος χαρακτηρίζεται ο πιο αιματοβαμμένος, ίσως, της Ευρώπης. 

Αλλά για τους κρατούντες τη τύχη του νομού στα χέρια τους, πέρα βρέχει. 
Λόγια... λόγια... λόγια... να περνάει ο καιρός, να φθάνουμε σε εκλογές και να ξαναψηφίζονται. 

Τι κι αν στο παρελθόν στην Ελλάδα ήρθε πακτωλός χρημάτων; Αντί να δοθούν σε έργα ουσίας κατασπαταλήθηκαν από επιτήδειους και βέβαια όπως συμβαίνει σε αυτή την έρμη χώρα κανείς δεν τιμωρήθηκε, εκτός από κανά δυο περιπτώσεις επειδή έπρεπε να βρεθούν κάποια εξιλαστήρια θύματα για να μη ξεσηκωθεί η κοινωνία που είχε αρχίσει να "βράζει". 

Φυσικά, τα έχουμε ξανά-γράψει, τα έχουμε ξανά-πει... 
Και παρά τις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις, ΠΟΤΕ δε γίνεται τίποτα. 

Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ "έσπασαν" το δρόμο σε 8 κομμάτια, για να μη το κάνουν, οι σημερινοί, αν και προεκλογικά διαλαλούσαν [για τη ψήφο φυσικά] ότι με την εκλογή τους αμέσως ο δρόμος θα ξεκινήσει, πέρασαν σχεδόν 2 χρόνια και λένε... λένε... αλλά τίποτα δεν κάνουν. 

Βέβαια, αυτοί πέρασαν στο άλλο άκρο: Αν μιλάς μπαίνεις σε black list, όπως έγινε με τον δήμαρχο του Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως "κακό παιδί". 
Δεν πρέπει να μιλάς, δε πρέπει να διαμαρτύρεσαι... Να είσαι πειθήνιο όργανο του κάθε πολιτικού ταγού και της κάθε κυβέρνησης. 

Και τι έγινε αν [γι' αυτούς] σκοτωθείς εσύ ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σου; Η ζωή [γι' αυτούς] συνεχίζεται με τα ψεύδη που συνεχίζουν να καλλιεργούν! 

Θα πει κάποιος ότι τα έχω ξαναγράψει. Φυσικά το έχω κάνει και θα συνεχίσω όσο μας θεωρούν πολίτες Γ' κατηγορίας. Και δυστυχώς λίγοι μιλάμε... οι υπόλοιποι τσιμουδιά ή κάπου-κάπου ακούγονται κάποιες άναρθρες κραυγές, έτσι για "να έχουμε να λέμε". 

Που είναι άραγε οι τοπικές εφημερίδες -οι λαλίστατες σε άλλα θέματα; Πότε έγραψαν κάτι ουσιαστικό; Μόνο θεωρίες, να μη στενοχωρήσουν αυτούς από τους οποίους παίρνουν προγράμματα, αναθέσεις κι ένα σωρό. Αυτή είναι και ήταν η "επαναστατικότητά τους" στα μεγάλα προβλήματα του νομού! 
Κι ας βγει κάποιος -αν τολμάει- να μου πει ότι δεν είναι έτσι... για να πούμε και τα υπόλοιπα!!!

Βγήκε πριν κάμποσο καιρό η Περιφέρεια και μίλησε για κάποια 30 εκατομ., για παρεμβάσεις επί του ίδιου δρόμου-καρμανιόλας. Ξεκίνησε κάτι και δεν το πήραμε χαμπάρι; Δόθηκαν αυτά τα λεφτά στην Περιφέρεια για να ξεκινήσουν τα έργα βελτίωσης; 
Μόνο ο κ. Φαρμάκης μπορεί να πει! 

Από την άλλη, δεχόμαστε τους πολιτικούς να μας σερβίρουν ότι πα@@@ριά τους έρχεται στο μυαλό, όχι γιατί ενδιαφέρονται τόσο για το νομό, όσο για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους. Κι επειδή δεν είναι άξιοι να διεκδικήσουν και να πετύχουν την υλοποίηση ενός πραγματικά μεγάλου έργου, αναλώνονται σε κάτι συναντήσεις άνευ ουσίας για να δείξουν ότι... δουλεύουν. 
Να μην ιδρώσουν να προσέχουν και μας αρρωστήσουν τα παιδιά! 

Αλλά το πολιτικό προσωπικό του νομού δεν αποτελείται μόνο από βουλευτές, αλλά και από περιφερειακούς συμβούλους. Αλλη ιστορία αυτοί. Εκτός πολύ-πολύ ελαχίστων περιπτώσεων, ακολουθούν κι αυτοί την ίδια τακτική. 
Φθηνά δελτία Τύπου με τις φωτογραφίες τους [αλίμονο, μη τους ξεχάσουμε!] και κάποιες δηλώσεις του τύπου "προτείνουμε". Και ξέρετε τι έκανε η φοράδα στο αλώνι! 

Μα, καλά, το θράσος τους έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που δεν ντρέπονται; 
Το ωραίο είναι πώς όταν τους τα γράφεις, σε "αποκλείουν" από τις ενημερώσεις. Προτιμούν αυτούς που τους βαρούν παλαμάκια. Το κάνει η ίδια η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας [σε εμάς] το κάνει κι εκείνο το παιδάκι που θέλει να το παίζει... υπουργός, για να γελάει ο ντουνιάς με τα καμώματά του [εν ευθέτω χρόνο* θα σας γράψουμε μερικά]! 

Η κατάσταση είναι τραγική και δυστυχώς δεν φαίνεται... φως στην άκρη του τούνελ!!!

*Κι επειδή δεν θέλω να βάζω στο παιδάκι δύσκολες έννοιες, το "εν ευθέτω χρόνο" σημαίνει, "σε πρόσφορο, κατάλληλο χρόνο". 

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Η γύμνια της Ηλείας και το θράσος των πολιτικών της!
Η γύμνια της Ηλείας και το θράσος των πολιτικών της!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhb8gpPTNkhqCpvLVXzm-XKPapb2TxosGaSMwRCWYLefsHkh0onKnBPXmP4M7G_5WlrK_r-Xdmu1YAlGBQc0N4Aq-Zd8R9YNNraknUUqYYfEoX_eXDw2GiAl4MXdS0TYpxgRZOkI04SBJg/s600/claque-5541954_960_720.webp
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhb8gpPTNkhqCpvLVXzm-XKPapb2TxosGaSMwRCWYLefsHkh0onKnBPXmP4M7G_5WlrK_r-Xdmu1YAlGBQc0N4Aq-Zd8R9YNNraknUUqYYfEoX_eXDw2GiAl4MXdS0TYpxgRZOkI04SBJg/s72-c/claque-5541954_960_720.webp
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2021/01/blog-post_304.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/01/blog-post_304.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy