-->

«Πληρωμένη» απάντηση στον Τσίπρα από Ανδρέα Νικολακόπουλο στη Βουλή !

ΩΣ … «ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ   Στο «στόχαστρο» του βουλευτή Ηλείας Ανδ...

ΩΣ … «ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ 

Στο «στόχαστρο» του βουλευτή Ηλείας Ανδρέα Νικολακόπουλου βρέθηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του πρώτου στη Βουλή για το σχέδιο νόμου που αφορά στην ψήφο των αποδήμων. Ο κ. Νικολακόπουλος συνδέοντας την ομιλία του με τα φαινόμενα αναξιοπιστίας του πολιτικού μας συστήματος έφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την επίσκεψη του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Ηλεία ο οποίος επιχείρησε να … «σώσει τον τόπο από τα δεινά του…» για τα οποία ως πρωθυπουργός είχε «φροντίσει» να δημιουργηθούν τόσο για τις αρνητικές εξελίξεις με το δρόμο όσο και με την τύχη των Πανεπιστημιακών Τμημάτων. 

Ειδικότερα, για το Πάτρα – Πύργος ο Ηλείος κοινοβουλευτικός υπενθύμισε τους άστοχους χειρισμούς κατάτμησης του έργου ελέω… Καλογρίτσα, υπόθεση που εμφανώς έχει έρθει και πάλι στο προσκήνιο με την κατάθεση του εργολάβου στην Προανακριτική της Βουλής για την υπόθεση Παππά. Είπε μεταξύ άλλων ο κ. Νικολακόπουλος : «Μόλις χτες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κύριος Τσίπρας επισκέφτηκε την εκλογική μου περιφέρεια τον Νομό Ηλείας και μίλησε για το δρόμο Πάτρα-Πύργος. Ήταν ο ίδιος που ματαίωσε την δημοπράτηση του έργου το 2015, έσπασε το έργο σε οκτώ κομμάτια, έδωσε τα 4 από αυτά στην εταιρία ΤΟΞΟΤΗΣ, συμφερόντων του κυρίου Καλογρίτσα, και αυτό όλως τυχαίως γινόταν το 2016 , την ίδια εποχή που διεξαγόταν ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες. 

Και τελικά, αφού τα σχέδια για την δημιουργία ΣΥΡΙΖΑ CHANNEL ναυάγησαν, ναυάγησε και η εκτέλεση των 4 τμημάτων από τον κύριο Καλογρίτσα. Και αφού άφησε να περάσουν 4 χρόνια αδράνειας λίγους μήνες πριν από τις εκλογές εμφάνισε μπουλντόζες για λίγο σε ένα τμήμα του έργου για να βγει μια αναμνηστική φωτογραφία με τοπικά στελέχη. 

Η επίσκεψη αυτή δε του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγινε σε μια χρονική περίοδο που είναι σε εξέλιξη η έρευνα της προανακριτικής επιτροπής και έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας στοιχεία για τη σχέση του κυρίου Καλογρίτσα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τις κουμπαριές του με στελέχη της. Άλλωστε πριν από τον κύριο Τσίπρα είχε έρθει στην Ηλεία να μιλήσει για το δρόμο Πάτρα-Πύργος ο κύριος Παππάς. Ο μόνος που δεν έχει έρθει ακόμα στην Ηλεία είναι ο κύριος Σπίρτζης αλλά φαίνεται ότι θα το δούμε και αυτό σύντομα. 

«ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ… 

«Καταπέλτης» ωστόσο για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο κ. Νικολακόπουλος και για το θέμα των Πανεπιστημιακών Σχολών κατηγορώντας τον ευθέως ότι με ανεύθυνους και μικροπολιτικούς σχεδιασμούς κατάφερε να τις απαξιώσει μέσω του τότε Υπουργού Παιδείας κ. Γαβρόγλου, που τις περιόρισε, τις αποδυνάμωσε και με ίδρυση άλλων Τμημάτων στην Περιφέρεια προετοίμασε ουσιαστικά το έδαφος για την απορρόφησή τους. 

Πιο συγκεκριμένα ο βουλευτής της ΝΔ είπε : «Μίλησε ακόμα ο κύριος Τσίπρας στην Ηλεία για τα Πανεπιστημιακά τμήματα και επισκέφτηκε το τμήμα Μουσειολογίας του Πύργου. Τι είχε κάνει όμως τα χρόνια της διακυβέρνησής του για να ενισχύσει το πανεπιστημιακό τμήμα του Πύργου ; Όχι μόνο δεν έκανε, αλλά με τον περίφημο νόμο Γαβρόγλου απογύμνωσε το τμήμα αφήνοντάς το μόνο με ένα γνωστικό αντικείμενο που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην Ευρώπη, έδωσε το δικαίωμα στους καθηγητές να φύγουν με αποτέλεσμα να φύγουν 6 και να μείνει μόνο με δύο καθηγητές εκ των οποίων η μια συνταξιοδοτείται στο επόμενο διάστημα. 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ; 

Τουλάχιστον ο κύριος Τσίπρας δεν επισκέφτηκε το τμήμα Γεωπονίας της Αμαλιάδας όπου θα έπρεπε να εξηγήσει γιατί δημιούργησε εντός του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Μεσολόγγι άλλο ένα αντίστοιχο τμήμα έτσι ώστε σήμερα το Πανεπιστήμιο Πατρών να ισχυρίζεται ότι στα πλαίσια του εξορθολογισμού δεν μπορεί να συντηρεί δύο τμήματα και έτσι αποφασίζει να τα συγχωνεύσει. Υποσχέθηκε όμως χθες ότι μόλις γίνει κυβέρνηση θα επαναλειτουργήσει τα συγκεκριμένα τμήματα και ένα ακόμα. Προφανώς , αυτά θα τα κάνει με έναν νόμο και με ένα άρθρο. 

Μετά από αυτά που ανέφερα και πολλά άλλα που είναι ήδη γνωστά,όπως αυτά της προηγούμενης εβδομάδας που ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία και στη συνέχεια αποχώρησε ή το περίφημο σκίσιμο των μνημονίων, δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση η ανακολουθία λόγων και έργων του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την ψήφο των αποδήμων και τα όσα δήλωσε και υποσχόταν στο εξωτερικό η αρμόδια αναπληρώτρια Τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Θεοδώρα Τζάκρη -σε συνέντευξή της στον «Εθνικό Κήρυκα»- ότι δήθεν το κόμμα της τάσσεται πλέον υπέρ της άρσης των περιορισμών στο δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων της Διασποράς, υποσχόμενη μάλιστα ότι «θα τους καταργήσει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μόλις επιστρέψει στη διακυβέρνηση της χώρας». 

ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΣΟΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ 

Όσον αφορά το ίδιο το σχέδιο νόμου για τους αποδήμους ο κ. Νικολακόπουλος εξήρε την σημασία του απόδημου Ελληνισμού και των δικαιωμάτων του λέγοντας ότι : «Η Κυβέρνηση ΟΛΩΝ των Ελλήνων, με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή το παρόν νομοσχέδιο για την άρση των περιορισμών που είχαν τεθεί, δηλαδή της προϋπόθεσης παραμονής δύο ετών στην Ελλάδα κατά τα τελευταία 35 έτη και της υποχρέωσης υποβολής φορολογικής δήλωσης κατά το τρέχον ή το προηγούμενο έτος. Οι Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό αποτελούν μέρος της χώρας μας. 7, 5 εκατ. Έλληνες της Διασποράς έχουν τις ίδιες αξίες, τα ίδια ήθη και έθιμα, την ίδια θρησκεία, τον ίδιο πολιτισμό. Είναι αναπόσπαστο μέρος της κληρονομιάς μας και είναι απόλυτα ίσοι με όλους εμάς που ζούμε στην Ελλάδα.»

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : «Πληρωμένη» απάντηση στον Τσίπρα από Ανδρέα Νικολακόπουλο στη Βουλή !
«Πληρωμένη» απάντηση στον Τσίπρα από Ανδρέα Νικολακόπουλο στη Βουλή !
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgYWFV6zbNlp1THWcACp-EbchgKxSkLqF_I3RcXpnLM5q88_ovdwqETOPVqKXkX-H-HrSm7WzZ147syHaRB1X0GBYbUTy4xLkZCEsMXnGVjr8429ajcPGjygTene1dNSNJwQBsDOcGxeBI/s600/Opera+%25CE%25A3%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25B3%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%258C%25CF%2584%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25BF_2021-05-25_185940_mail.google.com.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgYWFV6zbNlp1THWcACp-EbchgKxSkLqF_I3RcXpnLM5q88_ovdwqETOPVqKXkX-H-HrSm7WzZ147syHaRB1X0GBYbUTy4xLkZCEsMXnGVjr8429ajcPGjygTene1dNSNJwQBsDOcGxeBI/s72-c/Opera+%25CE%25A3%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25B3%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%258C%25CF%2584%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25BF_2021-05-25_185940_mail.google.com.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2021/05/blog-post_670.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/05/blog-post_670.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy