-->

Τα... παιχνίδια Λυμπέρη-Χριστοδουλόπουλου και τα... παρελκόμενα - Η δυναμική του Δ. Κωνσταντόπουλου

Απάντηση και μάλιστα σκληρή έδωσε σήμερα ο δήμαρχος Ηλιδας Γιάννης Λυμπέρης στον κουμπάρο του, πρώην δήμαρχο, Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, μέ...

Απάντηση και μάλιστα σκληρή έδωσε σήμερα ο δήμαρχος Ηλιδας Γιάννης Λυμπέρης στον κουμπάρο του, πρώην δήμαρχο, Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, μέσω της οποίας τον κατηγορεί ότι ζημίωσε την πόλη και το Δήμο μια ολόκληρη καταστροφική πενταετία, συνεχίζει ως αντιπολίτευση την ίδια τακτική, με κάθε αθέμιτο μέσο. Βάζει – γιατί έτσι είναι μαθημένος- για μια ακόμη φορά το ατομικό του μικροπολιτικό συμφέρον, πάνω απ’ το συμφέρον του Δήμου και των πολιτών. Κάνει τα πάντα για να μπλοκάρει –αν είναι δυνατόν- οποιοδήποτε έργο. 

Επίσης ο ίδιος, για να δείξει πόσο "μεγάλος" δήμαρχος είναι, διαβεβαιώνει ότι κάποια έργα θα γίνουν κι αναφέρει κάποια από αυτά. 
Ο δήμαρχος που του πήραν τη Πανεπιστημιακή Σχολή, που το νοσοκομείο του λειτουργεί ως... κέντρο υγείας... ΘΑ φτιάξει έργα στο υπόλοιπο της θητείας του!!! 
Είναι ο ίδιος που όταν οι συνάδελφοί του δήμαρχοι πάλευαν για τις Πανεπιστημιακές Σχολές, πήγαινε από... την πίσω πόρτα να πάρει διαβεβαίωση ότι η Σχολή της Αμαλιάδας θα παραμείνει. Και τελικά πήρε αυτή την διαβεβαίωση και την Σχολή του την πήραν!!!
Είναι ο ίδιος που... οραματίστηκε αλλαγή ονομασίας του δήμου για να ξεσηκώσει όλους εναντίον αυτής της απόφασης! 

Η "επίθεση" Χριστοδουλόπουλου σε Λυμπέρη 

Πριν λίγα χρόνια ο κ. Χριστοδουλόπουλος, σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, είπε στον κ. Λυμπέρη ότι θα... φέρει ορκωτούς λογιστές. Αμεση η απάντηση του νυν δημάρχου που δημοσίως του είπε: "Εγώ δέχομαι να με ελέγξουν στα πάντα, αλλά θα ελέγξουν κι εσένα"

Εκτοκτε ο πρώην δήμαρχος έμεινε άφωνος και βέβαια δεν τόλμησε να ανταπαντήσει στον κ. Λυμπέρη. 

Τα "παιχνίδια" Λυμπέρη-Χριστοδουλόπουλου 

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Οτι αν ο Λυμπέρης έχει κάνει λάθη, μερίδιο μεγάλο της ευθύνης έχει και ο κ. Χριστοδουλόπουλος, τουλάχιστον για την εποχή που ήταν αντιδήμαρχός του. Εκτός και αν πιστεύει ότι τότε όλα καλά ήταν και τα προβλήματα άρχισαν με την αποχώρησή του. Θα ήταν αστείο, βέβαια, αν πιστεύει κάτι τέτοιο! 

Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση από τα κουμπαράκια είναι η αφωνία που τους πιάνει όταν μιλάει ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιδας, με φωτογραφίες κι έγγραφα, κατά καιρούς, τους ξεμπροσταριάζει, αλλά οι κουμπάροι κάνουν ότι δεν βλέπουν και δεν ακούν. 
ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ να απαντήσουν στον κ. Κωνσταντόπουλο σε όσα τους κατηγορεί. 
Απαξίωση; Ισως έτσι νομίζουν, αλλά ο κ. Κωνσταντόπουλος εμφανίζεται απόλυτος γνώστης του προσκηνίου και του παρασκηνίου. 
Επομένως, η αφωνία των κουμπάρων έγκειται στο γεγονός ότι δεν έχουν τι να του απαντήσουν! Διότι, δεν είναι δυνατόν, αν μπορούσαν να απαντήσουν, να μη το έκαναν αφού κάθε απάντησή τους θα ήταν και μια ενημέρωση των πολιτών -πολίτες που δεν φαίνεται ούτε ο Λυμπέρης ούτε ο Χριστοδουλόπουλος να λαμβάνουν και πολύ υπόψη τους. 

Η "μάχη" μεταξύ τους έγκειται στο γεγονός ποιος από τους δύο ηλικιωμένους πλέον θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Ηλιδας! Ισως, νομίζουν ότι οι πολίτες της Ηλιδας τους... χρωστούν να τους έχουν στη πλάτη τους για ακόμη μια θητεία, που η επόμενη θα είναι 5ετής. 
Τουλάχιστον με τη συμπεριφορά τους αυτό δείχνουν!
Ισως έχουν και... άλλους λόγους να θέλουν επόμενος δήμαρχος να είναι ο ένας από τους δύο! 

Ο Γιάννης Λυμπέρης, αν και προσπαθεί να "περάσει" την εικόνα του ξερόλα δημάρχου, αποφεύγει να συνειδητοποιήσει [και προφανώς σκόπιμα] ότι διανύει την χειρότερη θητεία του αφού και οι άλλοτε στενοί του συνεργάτες είτε τον εγκατέλειψαν είτε έχουν μείνει στο περιθώριο, φυσικά παρακολουθώντας τον δήμο να κατρακυλάει. 
Τον λες και απελπισμένο!!!! 

Η δυναμική Κωνσταντόπουλου 

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ξεκαθάρισε τις προθέσεις του από πολύ νωρίς. Θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Ο ίδιος "δουλεύει", μαζί με τους συνεργάτες του, εντατικά. Γνωρίζει άριστα τα προβλήματα του δήμου και προτείνει λύσεις συγκεκριμένες κι εφικτές. 

Και θα συνεχίζει να δημοσιοποιεί ζητήματα, όσο και αν θέλουν να "κρύβονται" οι Λυμπέρης-Χριστοδουλόπουλος. Θα τα φέρνει στην επιφάνεια και θα τους αφήνει εκτεθειμένους! 

Ο ίδιος, πρόσφατα, άσκησε σκληρή κριτική στο, όπως επισημαίνει, «δίδυμο της αποτυχίας», για την καταστροφή που έχουν επιφέρει στο Δήμο Ήλιδας, ζητώντας τους να σταματήσουν όσο είναι καιρός προκειμένου να μην οδηγήσουν τον τόπο στον … «αφανισμό». 

Στις δηλώσεις του ο κ. Κωνσταντόπουλος αναφέρεται και στην πρόσφατη απόφαση του Δημάρχου Ήλιδας κ. Γιάννη Λυμπέρη να προσλάβει τον πρώην διοικητή του Γ.Ν. Αμαλιάδας κ. Γ. Χουζούρη, ως σύμβουλο του «μια θέση» που όπως αναφέρει «κάλλιστα θα μπορούσε να έχει δοθεί σε ένα παιδί από τον τόπο μας. Από τον Δήμο Ήλιδας. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν πολλά ικανότατα άνεργα παιδιά που διαθέτουν γνώσεις και ζήλο για να προσφέρουν». 

Ο ίδιος ο κ. Κωνσταντόπουλος ήταν που κατηγόρησε τον Γιάννη Λυμπέρη ότι "Το Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας, για δεκαετίες είχε μετατραπεί από τον Γιάννη Λυμπέρη, σε «πολιτικό μαγαζί» - ψηφοθηρικό κέντρο, το οποίο του εξασφάλιζε πάντα, την εκλογή του στον τότε Δήμο Αμαλιάδας και πλέον Δήμο Ήλιδας. Το Νοσοκομείο Αμαλιάδας, ήταν το «εργαλείο» που εκμεταλλεύτηκε ο Γιάννης Λυμπέρης για να χτίσει τον … «αίολο μύθο του» ως ο «Δήμαρχος των έργων» και που σήμερα το οδήγησε σε διάλυση και στο «ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟΝ»!

Ήταν τότε που ο «Θείος από την Αμερική» έλεγε από τις εξέδρες πως εάν η Κυβέρνηση δεν στελεχώσει το νοσοκομείο θα το … αγοράσει ο ίδιος! Ακόμα και αφού εξελέγη Δήμαρχος ο Γιάννης Λυμπέρης, μαζί με τον «Θείο από την Αμερική» σε μια υψηλού επιπέδου παράσταση «θεάτρου σκιών» έσκιζαν τα εντέλλεσθε που έστελνε ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας ζητώντας να μεταφερθούν γιατροί στον Πύργο, πιστεύοντας πως απευθύνονται σε «ηλίθιους» πολίτες. Όλα αυτά μέσα στο γραφείο του τότε διοικητή του νοσοκομείου Αμαλιάδας κ. Γιάννη Χουζούρη". 

Ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Αμαλιάδας Ιωάννης Χουζούρης είναι μέλος του συλλόγου φίλων του νοσοκομείου Αμαλιάδας. Δεν ξέρουμε αυτό τι ... σημασία έχει για την πρόσληψή του ως... άμισθου συμβούλου ή πόση σημασία έχει με βάση το γεγονός ότι ο κ. Παπαδάκος, αν δεν κάνουμε λάθος, έκανε μια δωρεά στο νοσοκομείο Κρεστένων όπου διοικητής είναι ο κ. Χουζούρης! 

Φυσικά, ούτε και τότε τόλμησε κανένας από τους "σωτήρες" να του απαντήσουν. 

Ακόμη δεν έχουν καταλάβει ότι όσα δημοσιοποιεί ο Δ. Κωνσταντόπουλος προέρχονται από καταγγελίες αγανακτισμένων πολιτών.

Κι αφού δεν μπορούν να του απαντήσουν βρήκαν άλλο τρόπο: Του... ασκούν κριτική γιατί έχει έναν συγκεκριμένο πολιτικό/κομματικό προσανατολισμό, λες και οι υπόλοιποι δεν πιστεύουμε σε κάποιο κόμμα. Αλλά όταν δεν έχει κάποιος επιχειρήματα να τον αντικρούσει σε όσα δημοσιοποιεί, σε όσα καταγγέλλει, τέτοιους λαικίστικους τρόπους θα βρίσκει. 

Τι να πει και ο άλλος που από το ΠΑΣΟΚ, πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ κι έφαγε τα μούτρα του και μετά το παίζει νεοδημοκράτης; 
Στον δήμο Ηλιδας περιμέναμε μια υποτυπώδη σοβαρότητα αλλά... "το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον"!!! 

Διαβάστε μερικά από τα δημοσιεύματα του Δ. Κωνσταντόπουλου που οι Λυμπέρης-Χριστοδουλόπουλος και οι υπόλοιποι δεν του έχουν ΠΟΤΕ απαντήσει:










Και ολόκληρη η συνέντευξη του Δ. Κωνσταντόπουλου όπου ανακοινώνει κι επίσημα την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές 

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Τα... παιχνίδια Λυμπέρη-Χριστοδουλόπουλου και τα... παρελκόμενα - Η δυναμική του Δ. Κωνσταντόπουλου
Τα... παιχνίδια Λυμπέρη-Χριστοδουλόπουλου και τα... παρελκόμενα - Η δυναμική του Δ. Κωνσταντόπουλου
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEic_-cAlvf31rQE5pmAOo-nIr6Xijnp5BytkuWZLg-VXT3DDNlMNCq1lUo2VZHXmXqWPysUGT_BR_P8l3othbcCeHgAALGBpnI1ISb8_NSQBA96zFjj3d7MMdLEltZCz2SYXFZi2KuDmLQ/s600/1.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEic_-cAlvf31rQE5pmAOo-nIr6Xijnp5BytkuWZLg-VXT3DDNlMNCq1lUo2VZHXmXqWPysUGT_BR_P8l3othbcCeHgAALGBpnI1ISb8_NSQBA96zFjj3d7MMdLEltZCz2SYXFZi2KuDmLQ/s72-c/1.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2021/08/blog-post_434.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/08/blog-post_434.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy