-->

Meteo: «Βουτιά» του υδράργυρου την Τετάρτη - Χάρτης με το κρύο ανά περιοχή

Έρχεται κρύο από αύριο. Δείτε πού θα είναι τσουχτερό σύμφωνα με το Meteo. Απότομη μεταβολή της θερμοκρασίας στην Ελλάδα θα έχουμε από αύρ...

Έρχεται κρύο από αύριο. Δείτε πού θα είναι τσουχτερό σύμφωνα με το Meteo. Απότομη μεταβολή της θερμοκρασίας στην Ελλάδα θα έχουμε από αύριο, Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

«Μεγάλη πτώση θα παρουσιάσει ο υδράργυρος την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021. Ο χάρτης δείχνει τη μεταβολή της μέγιστης θερμοκρασίας που προβλέπεται την Τετάρτη 10/11 σε σχέση με την Τρίτη 9/11», ενημερώνει το Meteo και παραθέτει χάρτη με τη θερμοκρασία ανά περιοχή:
Πενθήμερο με τσουχτερό κρύο και βροχές 

- Οι περιοχές που θα πληγούν Σημαντική θα είναι η ενίσχυση των βοριάδων το επόμενο σαρανταοκτάωρο σε αρκετές περιοχές της χώρας, από τη Θράκη μέχρι και την Κρήτη, αλλά και σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές, ανατολικές και νότιες, όπως η ανατολική Στερεά, η ορεινή Στερεά, η Εύβοια, η Πελοπόννησος και περιοχές της δυτικής-νοτιοδυτικής Ελλάδας, ενημερώνει ο Σάκης Αρναούτογλου. 

Αυτήν την εικόνα θα παρουσιάζει κυρίως το Αιγαίο και περιοχές που βρίσκονται στα ανατολικά ηπειρωτικά, όπου θα υπάρχουν και αρκετά πυκνές συννεφιές, κυρίως τις πρωινές ώρες, οι οποίες είναι πιθανό να δώσουν τοπικά φαινόμενα, τόσο σήμερα (9/11) τη νύχτα, όσο και αύριο το πρωί, προσθέτει ο μετεωρολόγος της δημόσιας τηλεόρασης. 

Αναλυτικά: 

Τις βραδινές-νυχτερινές ώρες της Τρίτης, κυρίως αργά τη νύχτα προς το ξημέρωμα της Τετάρτης, σύννεφα από το Θρακικό και το βόρειο Αιγαίο θα κινηθούν προς τη Θεσσαλία και την κεντρική Μακεδονία, μέχρι και το βορειοανατολική Στερεά, θα δώσουν τοπικές βροχές, που θα είναι πιο ισχυρές στις πιο ανατολικές περιοχές της Θεσσαλίας, δηλαδή στα ανατολικά τμήματα του νομού Λάρισας και στη Μαγνησία, τα βόρεια τμήματα της Εύβοιας και τις Σποράδες. Οι βοριάδες θα ενισχυθούν και θα ανέλθουν στα 7 μποφόρ στο Αιγαίο. 

Την Τετάρτη θα πέσει αισθητά η θερμοκρασία, ξεκινώντας από τις πρωινές ώρες και από τη Λέσβο, τη Λήμνο, τη Θάσο, τη Σαμοθράκη και τις περισσότερες περιοχές της Θράκης και της ανατολικής Μακεδονίας. Επιπλέον, από τη δυτική Μακεδονία, το Ιόνιο, μέχρι και τα νότια τμήματα της Πελοποννήσου, την Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, την Αττική, την Εύβοια και τη Θεσσαλία, θα έχει πυκνή συννεφιά μέχρι και το απόγευμα, η οποία θα δώσει τοπικές βροχές από την αρχή της ημέρας, κυρίως στα ορεινά της ανατολικής και της βόρειας Στερεάς, τα ορεινότερα τμήματα της ανατολικής Θεσσαλίας και στα υπόλοιπα ορεινά βορειοδυτικά τμήματα, δηλαδή αυτά της δυτικής Μακεδονίας και τα βορειότερα ορεινά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας. 

Οι βοριάδες θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο και θα ανέλθουν στα 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Την Πέμπτη, οι νεφώσεις θα έχουν εξαπλωθεί σε ολόκληρη τη χώρα. Από το απόγευμα και μετά, ο καιρός θα ανοίξει σε ολόκληρη τη δυτική Ελλάδα. Τοπικά αναμένεται να βρέξει στα κεντρο-βόρεια τμήματα της Εύβοιας και την βορειοανατολική Στερεά, κυρίως τη Βοιωτία. Οι βοριάδες θα παραμείνουν ενισχυμένοι και θα ανέλθουν ξανά στα 8 μποφόρ στο Αιγαίο, κυρίως στα νότια τμήματά του. Την Παρασκευή, θα σύννεφα θα βρίσκονται μόνο στην ανατολική χώρα, από τη Μακεδονία μέχρι και την Κρήτη. Εξαιτίας του βοριά, από την Πέμπτη το βράδυ και μετά θα έχουμε τοπικές βροχές στη βορειοανατολική Κρήτη. 

Οι βοριάδες θα εξασθενήσουν στο Αιγαίο και θα ανέλθουν στα 6 μποφόρ. Το Σάββατο θα έχει συννεφιές στη δυτική Ελλάδα, οι οποίες θα πυκνώνουν ολοένα και περισσότερο και από το δεύτερο μισό του Σαββάτου μέχρι το βράδυ θα έχει βροχές στο Ιόνιο και τις πιο δυτικές περιοχές της Πελοποννήσου. 

Επίσης, θα το γυρίσει σε νοτιά και έτσι η υγρασία θα αυξηθεί ξανά σε ολόκληρη τη χώρα. Ανάλογες θα είναι οι συνθήκες την Κυριακή, με αισθητό κρύο τη νύχτα και το πρωί στις περισσότερες ηπειρωτικές και ορεινές περιοχές της Ελλάδας. Μάλιστα, από την Κυριακή και μετά αναμένεται η έλευση μιας ψυχρής αέριας μάζας από τα βόρεια, η οποία θα ρίξει περαιτέρω τη θερμοκρασία, ειδικά στη βόρεια Ελλάδα.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Meteo: «Βουτιά» του υδράργυρου την Τετάρτη - Χάρτης με το κρύο ανά περιοχή
Meteo: «Βουτιά» του υδράργυρου την Τετάρτη - Χάρτης με το κρύο ανά περιοχή
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhcRzxL40TfiUyHMwJIBxbhcRYdHmy7nE-IcUXU39s_GxrRAuR0Cdk1ePXo3PfbjGKuI3q8tuwAI1MAUYalMlDaUmrbCNWwyYxgz-hz7x7xYnhs6h9XlhCU3n2b4rT_9fydQZpp0cv3d5WMjyfGU-EwXpqL-oD-KjwGQOVaHlmPE8cnSDU5g0lE__DB=s600
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhcRzxL40TfiUyHMwJIBxbhcRYdHmy7nE-IcUXU39s_GxrRAuR0Cdk1ePXo3PfbjGKuI3q8tuwAI1MAUYalMlDaUmrbCNWwyYxgz-hz7x7xYnhs6h9XlhCU3n2b4rT_9fydQZpp0cv3d5WMjyfGU-EwXpqL-oD-KjwGQOVaHlmPE8cnSDU5g0lE__DB=s72-c
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2021/11/meteo.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/11/meteo.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy