-->

Η... "μοναξιά" του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριου Φαρμάκη & οι Αντιπεριφερειάρχες του!

Πρέπει να ένιωσε πολύ "μόνος" ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όταν δέχτη...

Πρέπει να ένιωσε πολύ "μόνος" ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όταν δέχτηκε την φραστική επίθεση. 
Μόνο ο Νίκος Κοροβέσης ενεπλάκη σε αυτή την αντιπαράθεση και μάλιστα χρησιμοποιώντας έντονο ύφος στο σημείο που είχε να κάνει με τον δρόμο Πατρών Πύργου. 

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Οι υπόλοιποι αντιπεριφερειάρχες που ήταν μπροστά σε αυτή την αντιπαράθεση, οι Βασίλης Γιαννόπουλος, Θεόδωρος Βασιλόπουλος και ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Μπιλίρης [οι δύο τελευταίοι Αμαλιαδαίοι] δεν τόλμησαν να κουνηθούν και παρέμειναν αμίλητοι στις θέσεις τους. 

Σε ότι αφορά τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλο, κατά γενική ομολογία, είναι μη επιτυχημένος στη θέση που του εμπιστεύτηκε ο πολιτικός του προιστάμενος και καμία απολύτως σύγκριση δεν μπορεί να γίνει με τον προηγούμενο, εμπειρότατο Γιώργο Γεωργιόπουλο [το νυν δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας].

Ο κ. Γιαννόπουλος αρκείται σε κάτι συσκέψεις στο γραφείο του στον Πύργο και σε κάποιες επισκέψεις σε μικροέργα δίνοντας την εντύπωση ότι βασικό του μέλημα είναι οι φωτογραφίες του τις οποίες φυσικά μοιράζει μαζί με τα δελτία Τύπου στα Μ.Μ.Ε. [Να διευκρινίσουμε ότι στα ΜΜΕ συμπεριλαμβάνουμε και τα site].
Εδώ όμως πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Νίκος Κοροβέσης δεν κάνουν διακρίσεις στα μέσα ενημέρωσης στέλνοντας σε όλα τα μέσα τα δελτία Τύπου που εκδίδουν τα γραφεία τους.

Σε αντίθεση με τον περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και τους αντινομάρχες Θεόδωρο Βασιλόπουλο και Δημήτρη Νικολακόπουλο που προωθούν τα δελτία Τύπου και λοιπές ενημερώσεις σε συγκεκριμένα φιλικά τους μέσα ενημέρωσης. 
Και όταν μιλάμε για φιλικά τους μέσα εννοούμε αυτά τα οποία δεν τους ασκούν καμία κριτική, τους αποκαλούμενους και χειροκροτητές. 
Μέσα τα οποία τόλμησαν να ασκήσουν κριτική αυτομάτως μπήκαν στη "μαύρη λίστα". Κανένα δελτίο Τύπου, καμία ενημέρωση!
Βολεύονται έτσι...

Σε ότι αφορά τον αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρο Βασιλόπουλο επίσης θεωρείται μη επιτυχημένος στο τομέα ευθύνης του. Κανένα απολύτως αγροτικό θέμα δεν έχει λύσει. Οι παρεμβάσεις του είναι του τύπου "πρέπει να γίνει αυτό, πρέπει να γίνει το άλλο" ενώ αναλώνεται σε διάφορες επισκέψεις πάντα βεβαίως βγάζοντας τις απαραίτητες φωτογραφίες για να μοστράρεται στα φιλικά του μέσα ενημέρωσης. 

Δυστυχώς, οι Ηλείοι αγρότες που τον πίστεψαν, επειδή προέρχεται από τον αγροτικό τομέα,  εμφανίζονται σήμερα άκρως απογοητευμένοι μαζί του. 

Θα θυμάστε την "επίθεση" που τον Σεπτέμβριο του 2020 δέχτηκε από την ΔΑΚΕ Γεωτεχνικών Δημοσίου Τομέα η οποία του επιτέθηκε με επιστολή με βαρύς χαρακτηρισμούς και υπόνοιες για διάφορους χειρισμούς [διαβάστε εδώ...].
Ο ίδιος ίσως να ασχολείται τόσο πολύ με τις επιχειρήσεις του που δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τα αυξημένα και χρονίζοντα αγροτικά προβλήματα αυτών που τον ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές!!!

Μια ακόμη ανύπαρκτη παρουσία ως αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Εθελοντισμού και Ολυμπισμού είναι και αυτή του Δημήτρη Νικολακόπουλου.

Ο συγκεκριμένος δεν έχει να επιδείξει κάποια δράση και δίνεται η εντύπωση πώς αυτό το τμήμα δημιουργήθηκε για να μπει απλά ως διακοσμητικό στοιχείο. 

Βέβαια σήμερα εμφανίστηκε σε μέσο ενημέρωσης για να δώσει... ευχές στα μέλη της Ελληνικής αποστολής που συμμετέχουν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!!!

Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε!!! 


Συνεχίζοντας θα πρέπει να επισημάνουμε κάτι για τον Νεκτάριο Φαρμάκη. Οτι στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας επέδειξε ψυχραιμία και δεν επέτρεψε στον εαυτό του να συνεχίσει την αντιπαράθεση. Περίμενε υπομονετικά αυτή να τελειώσει και να συνεχίσει λέγοντας όσα είπε εάν και αμφιβάλουμε ότι έπεισε κάποιον. Αυτή η ψυχραιμία του πρέπει να του καταλογιστεί στα θετικά.

Από κει και πέρα ο κ. Φαρμάκης όσο και όλη η υπόλοιπη ομάδα δίνουν την εντύπωση ότι είναι παντοδύναμοι. Αυτό φαντάζει λογικό αφού ουσιαστικά αντιπολίτευση στην περιφέρεια δεν υπάρχει, ή αν υπάρχει κάποιες φορές είναι ιδιαίτερα χαλαρή. 
Ετσι, οδηγούνται προς τις επόμενες εκλογές -μέχρι στιγμής- χωρίς αντίπαλο κι επομένως, θα μπορούσε να πει κάποιος πώς η πολιτική συμπεριφορά τους αγγίζει τα όρια της έπαρσης σε αρκετές περιπτώσεις!

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Η... "μοναξιά" του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριου Φαρμάκη & οι Αντιπεριφερειάρχες του!
Η... "μοναξιά" του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριου Φαρμάκη & οι Αντιπεριφερειάρχες του!
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjulQ6p4D836bG4Pc-3gKHzaHCf541QzIBvrBAdvSMvMvFasdWCpaozwsm8zsO1GqZZ3qXKYGfJZ3QvyKUS6C_yJsmFaaUql8cP1JYya3Un0jzbrFKXEPscL9rWhX6NUUZSLo0osGvl6AFxtbHKGqYtr8rKwb5bRrLMRC72-gsbw8n4fJGNpRQQGQ5c=s600
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjulQ6p4D836bG4Pc-3gKHzaHCf541QzIBvrBAdvSMvMvFasdWCpaozwsm8zsO1GqZZ3qXKYGfJZ3QvyKUS6C_yJsmFaaUql8cP1JYya3Un0jzbrFKXEPscL9rWhX6NUUZSLo0osGvl6AFxtbHKGqYtr8rKwb5bRrLMRC72-gsbw8n4fJGNpRQQGQ5c=s72-c
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2022/02/blog-post_81.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2022/02/blog-post_81.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy