-->

Δήμος Ήλιδας: Δύο Διαφορετικοί Πολιτικοί Κόσμοι Που Θα Αναμετρηθούν Για Το Μέλλον Του Δήμου & Των Πολιτών!

Οι πολίτες -και μόνο αυτοί – θα αποφασίσουν και θα εμπιστευτούν τον πλέον κατάλληλο σε έναν δήμο που έχει καταρρεύσει!  Δύο διαφορετικοί π...


Οι πολίτες -και μόνο αυτοί – θα αποφασίσουν και θα εμπιστευτούν τον πλέον κατάλληλο σε έναν δήμο που έχει καταρρεύσει! 


Δύο διαφορετικοί πολιτικοί κόσμοι στον δήμο Ήλιδας θα αναμετρηθούν στις 8 Οκτωβρίου 2023 και οι οποίοι, μέχρι τότε, θα αποτελέσουν το πεδίο διαμάχης για το μέλλον των πολιτών του συγκεκριμένου δήμου. 


Από τη μία πλευρά, μετά την υποψηφιότητα Παπαδάκου και την, σχεδόν σίγουρη, υποψηφιότητα Πατρινού, το παζλ των υποψηφίων κλείδωσε οριστικά όπως φαίνεται και είτε οι Λυμπέρης και Χριστοδουλόπουλος επιλέξουν τελικά το δρόμο της αποχώρησης είτε συνεχίσουν, θα μιλάμε για υποψηφιότητες ξεπερασμένες που συμβολίζουν και αυτές το “παλιό” και ξεπερασμένο, αφού υπήρξαν συνεργάτες του νυν δημάρχου στηρίζοντας τις αποφάσεις που βύθισαν στα Τάρταρα τον δήμο. 

Και μόνο όταν είδαν τη γενική κατακραυγή του συνόλου των πολιτών προσπάθησαν να … διαχωρίσουν τη θέση τους, νομίζοντας πώς έτσι θα μείνουν στο απυρόβλητο και θα ξεχαστούν οι δικές τους πολιτικές/αυτοδιοικητικές ευθύνες. Το μόνο ενδιαφέρον τους, πλέον είναι πώς θα μπορέσουν να συγκροτήσουν ψηφοδέλτια, ίσως εξαγοράζοντας συνειδήσεις είτε παπαγαλίζοντας σε καφέ και ταβέρνες, αλλά χωρίς να μπορούν να εκφράσουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και διαπιστώνοντας καθημερινά ότι η πραγματικότητα τους έχει ξεπεράσει. 

Σαφέστατα και αυτό τους οδηγεί σε απόγνωση, βλέποντας να μη βρίσκουν αποδοχή στους πολίτες του δήμου Ήλιδας, που μπορεί να μη μιλούν δημόσια όμως δεν ξεχνούν όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια, με την συμμετοχή και των προαναφερομένων. 

Καμία κριτική για τα προβλήματα στον δήμο Ήλιδας, όταν η ΔΕΗ διέκοψε το ρεύμα στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας για χρέη είτε που η πόλη της Αμαλιάδας για πολλοστή φορά δεν έχει νερό και τόσα άλλα και που απλώς οι πολίτες βλέπουν αλλά κάνουν υπομονή. 

Αλλά γράψαμε παραπάνω: Όταν είσαι μέρος του προβλήματος, καθότι μέλος της παράταξης Λυμπέρη, τι να πεις; 

Να μην επαναλάβουμε πόσο άφαντος είναι ο ίδιος ο δήμαρχος, ο οποίος εμφανίζεται μόνο για… συνεντεύξεις και για να ρίξει τις ευθύνες για την κατάντια του δήμου οπουδήποτε αλλού, προκαλώντας συνεχώς τα γέλια όλων και το, γεμάτο υπονοούμενα, κούνημα του κεφαλιού τους. Όμως, ανύπαρκτος και ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος έκανε προ λίγων ημερών μια… εμφάνιση στα ΜΜΕ για να καταγγείλει τη διακοπή ρεύματος στο Αθλητικό Κέντρο καταγγέλλοντας τον Λυμπέρη αλλά αποφεύγοντας να μιλήσει για τις δικές του ευθύνες [και] στο συγκεκριμένο θέμα, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο [διαβάστε εδώ…]. 

Ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον, ακολουθώντας πιστά το δόγμα των κομμάτων που κυβερνούν: “Λάβαμε καμμένη γη”. Και αντί να φροντίζουν την καμένη γη να ξανανθίσει, συνεχίζουν να την διατηρούν καμένη!!! 

Αναφερθήκαμε όμως στην μία πλευρά. Υπάρχει και μια δεύτερη πλευρά πολιτικής στο δήμο Ήλιδας που ακούει στο όνομα Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Ο οποίος εδώ και πλέον δύο χρόνια συνεχίζει την πορεία του στο δήμο, δείχνοντας πραγματικό ενδιαφέρον και διεκδικώντας λύσεις, κυρίως, ευρισκόμενος εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις. 

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, εκπροσωπεί τη νέα γενιά πολιτικής στον δήμο Ήλιδας. Και παρά τις κακόβουλες αναφορές των αντιπάλων του, συνεχίζει τον αγώνα του με στόχο την τελική νίκη στις 8 Οκτωβρίου 2023.

 

Η συνάντηση με τον Παναγιώτη Παπανικόλα 

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και Δ/νων Σύμβουλο της Ολυμπίας Οδού, Παναγιώτη Παπανικόλα, είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, τόσο στο εργοτάξιο στην Αχαία όσο και στα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση αλλά και η διεκδίκηση επέκτασης έργων για τον δήμο, όπως η επισκευή του δρόμου από τον κόμβο Γαστούνης έως την Αρχαία Ήλιδα, η κατασκευή δρόμου από την Τ.Κ. Χαβαρίου στον κόμβο Γαστούνης για να έχει είσοδο η Πηνεία στο νέο αυτοκινητόδρομο καθώς και περιφερειακό δρόμο για την πόλη της Αμαλιάδας. 

Ο κ. Κωνσταντόπουλος προφανώς και βρίσκεται σε εξέλιξη συζητήσεων για την υλοποίηση τέτοιων έργων κι ένταξής τους στο πρόγραμμα της Ολυμπίας Οδού, κάτι που θα έπρεπε να κάνει η δημοτική Αρχή. Η οποία έπρεπε να επιβλέπει και να προχωράει σε επαφές για διορθώσεις. Αλλά τελικά αυτό το κάνει ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, που έχει αποδείξει όχι μόνο ότι ενημερώνεται για τα πάντα αλλά και με τις παρεμβάσεις του δείχνει το ενδιαφέρον για το μέλλον του τόπου του. 

Σε δήλωσή του τόνισε πώς “εάν η Ολυμπία Οδός κατασκευάσει και παραδώσει το έργο όπως γίνεται μέχρι σήμερα, δυστυχώς ο δήμος Ήλιδας, η Πηνεία κυρίως αλλά και η πόλη της Αμαλιάδας θα ερημώσουν”. 

Για όποιον έχει παρακολουθήσει το θέμα θα έχει διαπιστώσει ότι η κατασκευή του δρόμου, όπως γίνεται τώρα, θα οδηγήσει σε απομόνωση τον δήμο Ήλιδας. Όμως, περισσότερη ενημέρωση για το θέμα, όπως και για μια σειρά ακόμη ζητημάτων που αφορούν τον δήμο, θα κάνει, όπως έχει γίνει γνωστό, σύντομα ο ίδιος. 

Τελικά, δύο κόσμοι πολιτικής υπάρχουν στο δήμο Ήλιδας που φαντάζουν η μέρα με τη νύχτα. Και ο πολίτης θα καλεστεί σε μερικούς μήνες να αποφασίσει εάν θέλει το φως ή θα συνεχίσει να ζει στα σκοτάδια!!!


 

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Ήλιδας: Δύο Διαφορετικοί Πολιτικοί Κόσμοι Που Θα Αναμετρηθούν Για Το Μέλλον Του Δήμου & Των Πολιτών!
Δήμος Ήλιδας: Δύο Διαφορετικοί Πολιτικοί Κόσμοι Που Θα Αναμετρηθούν Για Το Μέλλον Του Δήμου & Των Πολιτών!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9ahiPsMkWl7vxhkcrOJfv3h9oaZDtVqOGvlmWiKTLIduc5YzfUI4gMMhOyprY4b0XSmjBJKdSnW4E5XZlEzSTOxP3rL0BaqCbpxppeaK0eAOgk_707PGGCo1JA5LfAQVeXUmxTsSKh1vERF9MhraXpQBLinoPZMI0Pw9olFXahRpSoHjtjGZdw2QU/s600/%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%9F-%CE%97%CE%9B%CE%99%CE%94%CE%91%CE%A3-1.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9ahiPsMkWl7vxhkcrOJfv3h9oaZDtVqOGvlmWiKTLIduc5YzfUI4gMMhOyprY4b0XSmjBJKdSnW4E5XZlEzSTOxP3rL0BaqCbpxppeaK0eAOgk_707PGGCo1JA5LfAQVeXUmxTsSKh1vERF9MhraXpQBLinoPZMI0Pw9olFXahRpSoHjtjGZdw2QU/s72-c/%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%9F-%CE%97%CE%9B%CE%99%CE%94%CE%91%CE%A3-1.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2022/12/blog-post_10.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2022/12/blog-post_10.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy