-->

Ανδρέας Νικολακόπουλος: Στο επίκεντρο οι χρηματοδοτήσεις για την υλοποίηση σημαντικών έργων.

  Είχε συνάντηση με το δήμαρχο Παν. Αντωνακόπουλο καθώς και με εργαζόμενους και τους εκπροσώπους τους.   Τις υπηρεσίες του δήμου Πύργου επ...

 


Είχε συνάντηση με το δήμαρχο Παν. Αντωνακόπουλο καθώς και με εργαζόμενους και τους εκπροσώπους τους.
 

Τις υπηρεσίες του δήμου Πύργου επισκέφτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Απριλίου, ο βουλευτής Ηλείας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο οποίος είχε συναντήσεις με τους εργαζόμενους καθώς και τους εκπροσώπους τους, στους οποίους ευχήθηκε χρόνια πολλά και συνεχάρη για τις προσπάθειες που κάνουν προς όφελος των πολιτών. Συγχρόνως ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας συναντήθηκε με το δήμαρχο Πύργου κ.Παν. Αντωνακόπουλο, με τον οποίο συζήτησε για την υλοποίηση σημαντικών έργων μέσα από το «Αντώνης Τρίτσης», καθώς και άλλα χρηματοδοτικά προγράμματα. 

Αρχικά ο κ. Νικολακόπουλος ξεκίνησε συμβολικά την επίσκεψή του από τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας του δήμου Πύργου, όπου συναντήθηκε με τους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι», για τους οποίους δόθηκε μια σημαντική λύση από την Κυβέρνηση, τόσο ως προς τη μονιμοποίησή τους αλλά και για τα προβλήματα που προέκυψαν μετά από την σχετική δικαστική απόφαση. Ακόμη ο βουλευτής Ηλείας ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Κοινότητας, καθώς και για τους τρόπους βελτίωσης των συνθηκών εργασίας τους.

 

Εν συνεχεία εξάλλου επισκέφτηκε και τις υπόλοιπες νευραλγικές υπηρεσίες του δήμου που παρέχουν μεγάλη εξυπηρέτηση στους πολίτες, όπως τεχνικές, οικονομικές κλπ, καθώς επίσης και την υπηρεσία καθαριότητας που επίσης επιτελεί ιδιαίτερα σημαντικό έργο. Συνάντηση είχε ο κ. Νικολακόπουλος με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, με επικεφαλής τον πρόεδρο του σωματείου τους κ. Χρήστο Γαρύφαλλο, οι οποίοι του έθεσαν διάφορα αιτήματα που έχουν, με βασικότερο το πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών και την ενίσχυση του δήμου Πύργου με επιπλέον προσωπικό. 

Συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει μέχρι σήμερα, προς όφελος του δήμου, των εργαζομένων και των πολιτών γενικότερα. Ακολούθως ο βουλευτής Ηλείας επισκέφτηκε τις υπηρεσίες στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο και το δήμαρχο Πύργου κ. Παν. Αντωνακόπουλο, με τον οποίο συζήτησαν τα σημαντικά έργα που έχουν δρομολογηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για το έργο αγροτικής οδοποιίας ποσού 2.850.000 ευρώ μέσα από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και την επέκταση συστήματος τηλεελέγχου – τηλεχειρισμού και Ψηφιακών Υδρομετρητών στα δίκτυα ύδρευσης της ΔΕΥΑ Πύργου, με ποσό 5.197.700 ευρώ και συγχρηματοδότηση από το Ταμείο Συνοχής. 

Είχε συνάντηση με το δήμαρχο Παν. Αντωνακόπουλο καθώς και με εργαζόμενους και τους εκπροσώπους τους. Τις υπηρεσίες του δήμου Πύργου επισκέφτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Απριλίου, ο βουλευτής Ηλείας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο οποίος είχε συναντήσεις με τους εργαζόμενους καθώς και τους εκπροσώπους τους, στους οποίους ευχήθηκε χρόνια πολλά και συνεχάρη για τις προσπάθειες που κάνουν προς όφελος των πολιτών. 

Συγχρόνως ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας συναντήθηκε με το δήμαρχο Πύργου κ.Παν. Αντωνακόπουλο, με τον οποίο συζήτησε για την υλοποίηση σημαντικών έργων μέσα από το «Αντώνης Τρίτσης», καθώς και άλλα χρηματοδοτικά προγράμματα. Αρχικά ο κ. Νικολακόπουλος ξεκίνησε συμβολικά την επίσκεψή του από τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας του δήμου Πύργου, όπου συναντήθηκε με τους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι», για τους οποίους δόθηκε μια σημαντική λύση από την Κυβέρνηση, τόσο ως προς τη μονιμοποίησή τους αλλά και για τα προβλήματα που προέκυψαν μετά από την σχετική δικαστική απόφαση. Ακόμη ο βουλευτής Ηλείας ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Κοινότητας, καθώς και για τους τρόπους βελτίωσης των συνθηκών εργασίας τους.

 

Εν συνεχεία εξάλλου επισκέφτηκε και τις υπόλοιπες νευραλγικές υπηρεσίες του δήμου που παρέχουν μεγάλη εξυπηρέτηση στους πολίτες, όπως τεχνικές, οικονομικές κλπ, καθώς επίσης και την υπηρεσία καθαριότητας που επίσης επιτελεί ιδιαίτερα σημαντικό έργο. Συνάντηση είχε ο κ. Νικολακόπουλος με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, με επικεφαλής τον πρόεδρο του σωματείου τους κ. Χρήστο Γαρύφαλλο, οι οποίοι του έθεσαν διάφορα αιτήματα που έχουν, με βασικότερο το πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών και την ενίσχυση του δήμου Πύργου με επιπλέον προσωπικό. Συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει μέχρι σήμερα, προς όφελος του δήμου, των εργαζομένων και των πολιτών γενικότερα. 

Ακολούθως ο βουλευτής Ηλείας επισκέφτηκε τις υπηρεσίες στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο και το δήμαρχο Πύργου κ. Παν. Αντωνακόπουλο, με τον οποίο συζήτησαν τα σημαντικά έργα που έχουν δρομολογηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για το έργο αγροτικής οδοποιίας ποσού 2.850.000 ευρώ μέσα από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και την επέκταση συστήματος τηλεελέγχου – τηλεχειρισμού και Ψηφιακών Υδρομετρητών στα δίκτυα ύδρευσης της ΔΕΥΑ Πύργου, με ποσό 5.197.700 ευρώ και συγχρηματοδότηση από το Ταμείο Συνοχής.

 

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε λόγος για την υλοποίηση σημαντικών έργων στο δήμο με χρηματοδοτήσεις εκ μέρους της Κυβέρνησης όπως το Κλειστό Γυμναστήριο και το Κολυμβητήριο Πύργου, προκειμένου οι αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης να ξαναπάρουν ζωή, γεγονός που ο κ. Νικολακόπουλος χαρακτήρισε ως ζωτικής σημασίας για τη νεολαία της περιοχής. 

Ο δήμαρχος Πύργου από την πλευρά του αναφέρθηκε στις συνεχείς προσπάθειες που γίνονται στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας και της ανακούφισης των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα, καθώς και στην θετική έκβαση για τη χρηματοδότηση υλοποίησης σημαντικών έργων, που έχουν άμεση ανάγκη οι πολίτες σε ολόκληρο το δήμο.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ανδρέας Νικολακόπουλος: Στο επίκεντρο οι χρηματοδοτήσεις για την υλοποίηση σημαντικών έργων.
Ανδρέας Νικολακόπουλος: Στο επίκεντρο οι χρηματοδοτήσεις για την υλοποίηση σημαντικών έργων.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjV5BsPC9yQGWTIQQqTSOVnQtwYHrFp9asitlQs4vkWZ3OfTLfFoPUstY38m7MbMbmIr915DEERVF8n65RvsfDSQ1Gwhudy59MH4vF0dDFplUYKQXP2mcxTo4kGfELFXTdJizBz12XbPMoUNSTQRgYH-92sH9UO3HugU2mIz1eY-SqThyY5quM4VNIk/s600/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-04-24_192605_mail.google.com.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjV5BsPC9yQGWTIQQqTSOVnQtwYHrFp9asitlQs4vkWZ3OfTLfFoPUstY38m7MbMbmIr915DEERVF8n65RvsfDSQ1Gwhudy59MH4vF0dDFplUYKQXP2mcxTo4kGfELFXTdJizBz12XbPMoUNSTQRgYH-92sH9UO3HugU2mIz1eY-SqThyY5quM4VNIk/s72-c/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-04-24_192605_mail.google.com.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2023/04/blog-post_690.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2023/04/blog-post_690.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy