-->

Σαν σήμερα: Η αρχή μιας πορείας που κατέληξε σε θριαμβευτική νίκη! [video-φωτογραφίες-δηλώσεις]

Ήταν 11 Απριλίου 2019, όταν ο Γιάννης Λέντζας επίσημα ξεκίνησε την προεκλογική του πορεία. Μια πορεία που κατέληξε σε μια μεγάλη, θρ...


Ήταν 11 Απριλίου 2019, όταν ο Γιάννης Λέντζας επίσημα ξεκίνησε την προεκλογική του πορεία.

Μια πορεία που κατέληξε σε μια μεγάλη, θριαμβευτική νίκη για τον ίδιο το νυν δήμαρχο και τη δημοτική του παράταξη "Νέα Πορεία".

Αν και είχε προηγηθεί η ομιλία του στη Βάρδα, απ' όλους θεωρήθηκε ότι η ομιλία του στην Ανδραβίδα ήταν αυτή με την οποία σημαδεύτηκε όλη η προεκλογική του πορεία και που κατέληξε τελικά στη μεγάλη νίκη του! 

Η Ανδραβίδα ανέκαθεν, όπως και η Βάρδα, τον θεωρούσε "δικό της παιδί" και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις! 

Χωρίς να χάσει το κουράγιο, την αισιοδοξία και το χαμόγελό του, παρά τις ανελέητες επιθέσεις 'πάνω και κάτω από τη ζώνη' που δεχόταν, ο Γιάννης Λέντζας με τη σιγουριά του νικητή προχώρησε.
Και δικαιώθηκε!!!

11 Απριλίου 2019

Ο Γιάννης Λέντζας εγκαινιάζει το πολιτικό του γραφείο στην Ανδραβίδα και παράλληλα κάνει τη πρώτη του δημόσια ομιλία μπροστά σε 500 περίπου άτομα.

Δείτε εδώ video από την συγκέντρωση

Δείτε εδώ ολόκληρη την ομιλία του



26 Απριλίου 2019

Ο Γιάνης Λέντζας δίνει στη δημοσιότητα το πρόγραμμά του για τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, το οποίο ονομάζει "Συμβόλαιο Τιμής με τους δημότες".


Δείτε εδώ αναλυτικά όλο το πρόγραμμα

5 Μαίου 2019

Ο Γιάννης Λέντζας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και μέλη της παράταξής του, καταθέτει το ψηφοδέλτιο της νίκης στο Πρωτοδικείο Αμαλιάδας.
Σε δηλώσεις του τονίζει: «Η παράταξή μας είναι ταυτόχρονα η απόδειξη και το αποτέλεσμα της σύνθεσης και της πολυσυλλεκτικότητας που είναι και η δύναμή μας. Με το ψηφοδέλτιο της νίκης, συνδυάζοντας ιδανικά την εμπειρία με την ανανέωση και τις φρέσκες ιδέες, είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Θέλω να ευχαριστήσω και τους 41 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που ενώνουν τις δυνάμεις του, προσηλωμένοι στον ίδιο στόχο: Τον Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!»

Δείτε εδώ όλα τα ονόματα του ψηφοδελτίου

19 Μαίου 2019

Παρουσία εκατοντάδων πολιτών ο Γιάννης Λέντζας πραγματοποιεί ομιλία στα Λεχαινά. Σε αυτή την ομιλία ο Γιάννης Λέντζας δεσμεύτηκε για την υλοποίηση συγκεκριμένων έργων του.



24 Μαίου 2019

2.000 κόσμου πλημμυρίζουν τον κεντρικό δρόμο της Βάρδας. Σε μια μεγάλη αποθέωση ο Γιάννης Λέντζας, συγκινημένος, δηλώνει τη σιγουριά του για την μεγάλη νίκη.

«Σήμερα, στέκομαι μπροστά σας και με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, σας λέω: είμαι αποφασισμένος, μαζί με όλους εσάς, να αλλάξουμε αυτόν τον τόπο! Να κάνουμε βήματα μπροστά και να οικοδομήσουμε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, πρότυπο, σύγχρονο, ευρωπαϊκό, καινοτόμο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες όλων μας!».

«Αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος! Το χρωστάμε στον τόπο μας! Το χρωστάμε στα παιδιά μας! Όλοι μαζί για έναν Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!»



ΚΥΡΙΑΚΗ 26 Μαίου: Η πρώτη μεγάλη νίκη!


Σήμερα, ο λαός του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης πέτυχε την πρώτη νίκη. Έδειξε ότι πλέον θέλει να ακολουθήσει μία Νέα Αναπτυξιακή Πορεία μαζί μας! Με ένα ομολογουμένως σημαντικό ποσοστό επιβράβευσε τον αγώνα μας, τις προτάσεις μας, το πρόγραμμά μας! Ευχαριστούμε πολύ τους συνδημότες μας και τους καλούμε να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία και της επόμενης Κυριακής, ώστε να μας δώσουν την καθαρή εντολή και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει! Η επόμενη ημέρα θα μας βρει ενωμένους όλους για το καλό του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης! 

Γιάννης Λέντζας 
Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης


Τίποτα πλέον δεν φαίνεται ικανό να ανακόψει την θριαμβευτική του πορεία προς τη μεγάλη νίκη της δεύτερης Κυριακής.
Ο Γιάννης Λέντζας, όλοι γνωρίζουν πως θα είναι ο αυριανός δήμαρχος και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο ποσοστό της νίκης του!!!

Ο ευφυής Πρόεδρος της Εταιρείας Γενικής Ιατρικής, έχει κάθε λόγο να χαμογελάει!!!


Στις κάλπες της 26ης Μαΐου τέθηκε στους δημότες το ερώτημα: Τι είδους πορεία θέλουν να ακολουθήσει τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Δήμος τους; Η απάντηση που έδωσαν οι δημότες ήταν ξεκάθαρη: Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης θα ακολουθήσει Νέα Πορεία! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους όσοι μας στήριξαν! Εκφράζω τον απόλυτο σεβασμό μου και την αγάπη μου, σε όλους ανεξαιρέτως τους δημότες, είτε μας ψήφισαν, είτε δεν μας ψήφισαν! 

Η Νέα Πορεία που θα ακολουθήσει ο Δήμος από την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Ιουνίου, δεν χωρά διαχωριστικές γραμμές! Άλλωστε, το βασικό σύνθημα της παράταξής μας είναι το «Όλοι μαζί για ένα Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει». Είναι ένα σύνθημα που δεν επιλέχθηκε τυχαία… Γιατί πιστεύουμε πως μόνο όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε αναπτυξιακή ώθηση στο Δήμο μας! Γιατί πιστεύουμε πως μόνο μέσα από τις συνεργασίες με όλους τους πολίτες, τους φορείς, τους συλλόγους και όλα τα τοπικά συμβούλια μπορεί να τεθεί ο Δήμος στην υπηρεσία των Δημοτών! Πιστεύουμε σε έναν νέο Δημοκρατικό τρόπο διακυβέρνησης! 

Συνδιαμορφώνουμε λύσεις με τους πολίτες, υπηρετούμε τους δημότες με τις αποφάσεις μας! Όλοι μαζί αλλάζουμε το μέλλον του Δήμου μας! Όλοι μαζί για έναν Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει! Την ερχόμενη Κυριακή, 2 Ιουνίου, όλοι μαζί βάζουμε τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης σε Νέα Αναπτυξιακή Πορεία! 

Γιάννης Λέντζας 
Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

2 Ιουνίου 2019: Νέος δήμαρχος ο Γιάννης Λέντζας με το συντριπτικό ποσοστό του 61%

Βουλιάζει η Βάρδα από τις εκδηλώσεις λατρείας για τον γιατρό της καρδιάς τους! 

Η νύχτα γίνεται μέρα από τα εκατοντάδες βεγγαλικά, ενώ ο νέος δήμαρχος ζει πρωτόγνωρες στιγμές στις αγκαλιές των φίλων και ψηφοφόρων του.


Σε δηλώσεις του στο newsgf.net, τονίζει ότι, "ο λαός του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης μας έδωσε μια μεγάλη νίκη μ' ένα μεγάλο ποσοστό που επιβραβεύει τις προσπάθειές μας, αλλά μας γεμίζει κι ευθύνες. Μας γεμίζει υποχρεώσεις, για να μπορέσουμε να κοιτάμε τον κόσμο στα μάτια. Από αύριο το πρωί, όταν κατακάτσει αυτή η μεγάλη γιορτή, θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε για το καλό του δήμου. Θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας, θα βελτιώσουμε την καθημερινότητα του πολίτη και θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε όλες αυτές τις ομορφιές του δήμου μας. 

Από αύριο το πρωί, ξεκινάμε όλοι μαζί, όπως είναι και το σύνθημά μας, για έναν δήμο που αγαπάμε. Για να μπορέσουμε να βάλουμε τα θεμέλια της ανάπτυξης του δήμου και να σταματήσουν όλες οι χαμένες ευκαιρίες των τελευταίων χρόνων,. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλους τους δημότες της Ανδραβίδας-Κυλλήνης που μας έδωσαν αυτή την καθαρή εντολή. Από αύριο ξεκινάει ο αγώνας μας".





Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του newsgf.net, από το βράδυ της μεγαλειώδης νύχτας

Διαβάστε επίσης: 

Οι αφανείς ήρωες της μεγάλης νίκης του Γιάννη Λέντζα! 

Γιάννης Λέντζας: "Η Νέα Πορεία του Δήμου μας αφορά ΟΛΟΥΣ!" ]

Γιάννης Λέντζας: "Δήμος είναι το εμείς!"

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Τα τελικά αποτελέσματα

Η συνέντευξη του Γιάννη Λέντζα στον "Πολίτη της Ηλείας"

Γιάννης Λέντζας: Όλοι μαζί να οδηγήσουμε τον Δήμο μας στη Νέα Πορεία..." - Η ομιλία του Δημάρχου στη τελετή ορκωμοσίας

Ανδραβίδα: Ηταν η βραδιά του Γιάννη Λέντζα ... [δηλώσεις, video, φωτογραφίες]

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Σαν σήμερα: Η αρχή μιας πορείας που κατέληξε σε θριαμβευτική νίκη! [video-φωτογραφίες-δηλώσεις]
Σαν σήμερα: Η αρχή μιας πορείας που κατέληξε σε θριαμβευτική νίκη! [video-φωτογραφίες-δηλώσεις]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZ5du_sn676q4L5uOeJG1DxukLq-bL25JfGSaDgXcaA-7lp93TjH_XxeAjf4g7csTc5KEP6mPcDCOV8tbGBw0CeQFaaGFIg-wNqc471ZpZ612p_Dclg4xY-AYpQ6VTCaGJvMYwhKQX_Jo/s640/andrabida1+%25281%2529.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZ5du_sn676q4L5uOeJG1DxukLq-bL25JfGSaDgXcaA-7lp93TjH_XxeAjf4g7csTc5KEP6mPcDCOV8tbGBw0CeQFaaGFIg-wNqc471ZpZ612p_Dclg4xY-AYpQ6VTCaGJvMYwhKQX_Jo/s72-c/andrabida1+%25281%2529.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2020/04/video_11.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2020/04/video_11.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy