-->

ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΠΥΡΓΟΥ: (Επινιγήκαμε) στα έργα..όχι άλλο σώσιμο..

" Δεν μπορείς να περιμένεις από αυτούς που σε κατέστρεψαν να γίνουν αυτοί που θα σε σώσουν"  Αριστοφάνης, Βάτραχοι.  Επίκαιρο...

"Δεν μπορείς να περιμένεις από αυτούς που σε κατέστρεψαν να γίνουν αυτοί που θα σε σώσουν" 
Αριστοφάνης, Βάτραχοι. 

Επίκαιρος όσο ποτέ. 

Ο κύριος Αργυρόπουλος, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, παρασυρόμενος από την έπαρση του Δημάρχου, η οποία δεν δικαιολογείται σε καμία των περιπτώσεων ούτε από το έργο του , ούτε σίγουρα από όσα έχει προσφέρει μέχρι στιγμής από οποιαδήποτε θέση κατείχε στο περελθόν. Θα τα πάρουμε όμως με την σειρά, αφού μας προκαλείτε, όχι τίποτε άλλο, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθει όλος ο κόσμος ποιοί τον διοικούν και έχουν φέρει τον Δήμο σε αυτή την τραγική κατάσταση. 

Θα το ξαναπούμε (και ας γινόμαστε κουραστικοί) ότι το παρόν δελτίο τύπου αναγράφεται από το κολυμβητήριο του Πύργου, το οποίο σύμφωνα με δήλωση δική σας αλλά και του δημάρχου λειτουργεί στα όνειρά σας από το 2021.(προφανώς όταν γεμίζει από τις βροχές, κάνουν καταδύσεις βατράχια-ποντίκια κλπ είδη του ζωικού βασιλείου).
Αφού λοιπόν είμαστε άσχετοι με το αντικείμενο κύριε Αργυρόπουλε, εσείς που είστε σχετικός πώς: 

Α) Επιτρέψατε να ξεκινήσει ένα έργο το οποίο δεν ήταν σύμφωνο με τις προδιαγραφές; 

Β)Πως πηγαίνατε και βγάζατε φωτογραφίες επί του έργου, αφού δεν ήταν σύμφωνο με τα προβλεπόμενα; 

Γ) Πόσο κοστίζει επιπλέον στις τσέπες των δημοτών, όλο αυτό που έγινε; Δώστε στη δημοσιότητα την αρχική μελέτη και την τροποποιημένη να κλάψουν λίγο οι πολίτες από το «σώσιμο». 

Δ) Πως είναι δυνατόν ο εργολάβος να ξεκινάει ένα έργο το οποίο δεν είναι σύμφωνο με την κείμενη Νομοθεσία; Αυτό έγινε στην Υπηρεσία που διοικείται από εσάς.. 

Ε) Πως και από ποιόν σώσατε το έργο; 

Προφανώς από εσάς που ούτε είχατε καταλάβει τι γινόταν όταν ποζάρατε για φωτογραφίες Από εσάς που ξεκινήσατε ένα έργο χωρίς να υπάρχει σωστή μελέτη; Ποιόν κοροιδεύετε κύριε Αργυρόπουλε, που θέλετε να το παίξετε ότι γνωρίζετε; Αφετέρου, επειδή είστε εριστικός, εμείς είμαστε εδώ για να ελέγξουμε αν όντως το έργο μετά το πέρας του πληρεί τις προϋποθέσεις που επιβάλλονται από την κείμενη Νομοθεσία και να είστε σίγουρος ότι θα είμαστε αδιαπραγμάτευτοι όσον αφορά την τήρηση των προβλεπόμενων κατά 100%. 

Γιατί πολυ απλά σεβόμαστε τα λεφτά των δημοτών και τους Α.Μ.Ε.Α. Πάντως μέχρι τώρα έχετε καταφέρει να μετατρέψετε την πόλη του πύργου σε βομβαρδισμένο τοπίο. Κύριε Αργυρόπουλε δεν απέχει πολύ καιρός από τότε, που καταφέρατε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται), να κάνετε ένα μεγάλο έργο ασφαλτόστρωσης που είχε φέρει πρώην αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας κατά τα προηγούμενα έτη, σε μπαλωμένο έργο, καθώς στην αγωνία σας να φωτογραφηθείτε μαζί με τον δήμαρχο, ξεχάσατε ότι ο Ο.Τ.Ε σας είχε ενημερώσει ότι θα κάνει εργασίες επί των οδών. Και ο ίδιος δημόσια πήρατε την ευθύνη και ζητάγατε συγνώμη. Πόσο ακόμα θα πληρώνουμε τις τεράστιες ικανότητες σας; Κύριε Αργυρόπουλε, αλήθεια επί των ημερών σας πόσες μελέτες έχουν κατατεθεί για χρηματοδότηση στα εκατοντάδες προγράμματα που τρέχουν στην χώρα μας; Μπορείτε να ενημερώσετε τον κόσμο; Γιατί εμείς ξέρουμε... 

Επιπλέον κύριε Αργυρόπουλε, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε, σε ποιές ενέργειες έχετε προβεί, ώστε να διεκδικήσει ο Δήμος προγράμματα τα οποία θα επιφέρουν χρηματοδότηση έργων και σίγουρα βελτίωση στην ποιότητα ζωής των πολιτών. Όχι αερολογίες...Εμείς γνωρίζουμε.. Επίσης κύριε Αργυρόπουλε πείτε δημόσια πόσα έργα ολοκληρώσατε το έτος 2021, όταν εσείς και ο δήμαρχος είπατε την αλησμόνητη φράση ότι ο Δήμος είναι ένα απέραντο εργοτάξιο; Γέλαγαν και οι πέτρες.. Κύριε Αργυρόπουλε βρήκατε στο ταμείο του Δήμου 8.000.000 ευρώ και θέλουμε να μας ενημερώσετε για το έργο που έχετε κάνει, γιατί οι δημότες δεν βλέπουν τίποτα μέχρι στιγμής.. 

Κύριε Αργυρόπουλε όσον αφορά για το γεγονός ότι βλέπουμε την πλάτη σας, σας ενημερώνουμε ότι σε αντίθεση με εσάς που λέγατε δεξιά και αριστερά ότι θα ήσασταν ο επόμενος δήμαρχος και γέλαγαν όλοι πίσω από την πλάτη σας (τέταρτος και τις δύο φορές), εμείς κατεβαίναμε με ρομαντισμό και όραμα για συνεισφορά για τον Δήμο μας και γνωρίζαμε ότι δεν είχαμε τα μέσα να διεκδικήσουμε την δημαρχεία. Άρα λοιπόν εμείς ΝΙΚΗΣΑΜΕ το σύστημα σας (και μάλιστα 2 φορές) και εκλεγήκαμε, ενώ εσείς ΗΤΤΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ και τρέχατε, ή μάλλον σκύβατε, για σωσίβια Φυσικά ο ρόλος που διαδραματίζουμε είναι πολύ σημαντικός (όπως μας κατέταξε ο λαός στην αντιπολίτευση) γιατί ελέγχουμε την εκάστοτε Δημοτική Αρχή ως οφείλουμε σαν αντιπολίτευση και ενημερώνουμε τον κόσμο για την πολιτική και διοικητική σας ανυπαρξία. 

Κύριε Αργυρόπουλε, σας ενημερώνουμε δε, ότι κανένα μέλος της παράταξής μας, δεν χρησιμοποίησε υπηρεσιακό τηλέφωνο για τις εκλογές , όπως έκαναν κάποιοι άλλοι και τους κυνήγαγε μετά ο Δήμος για να το πληρώσουν. Θυμάστε κάτι;

Επίσης κύριε Αργυρόπουλε, να σας θυμίσουμε ότι ήσασταν Αντιδήμαρχος Οικονομικών (άλλη λαμπρή θητεία και αυτή) και ίσως αναφέρεστε και σε εκείνη την περίοδο για το μηδέν των προηγούμενων χρόνων. Δεν είναι κακό να έχετε αυτογνωσία. Μήπως θέλετε να θυμηθούμε την παρουσία σας στον Διαβαθμιδικό και την μη είσπραξη του Φ.Π.Α, με αποτέλεσμα να πληρώνουν οι δημότες την ανεπάρκεια σας;(αναλυτικά στο μέλλον…υπόσχεση) Να θυμίσουμε στους πολίτες μας γιατί θα πληρώσουν 100 ευρώ το τόνο τα σκουπίδια; Ποιος ήταν στο ΦΟΔΣΑ; Ποιος με τη ψήφο του το έκανε αυτό; Γιατί ο Δήμαρχος που τώρα ψάχνει τους υπευθύνους δεν κοιτάει λίγο αυτούς που έχει δίπλα του;(αναλυτικά στο μέλλον…υπόσχεση Νο2) Και άλλα πολλά μπορούμε να θυμηθούμε..(αναλυτικά στο μέλλον- γενική υπόσχεση…) 

Εν κατακλείδι κύριε Αργυρόπουλε, δύο πράγματα. Στον Δήμο εκμεταλλευτήκατε την κερκόπορτα του προηγούμενου Νόμου και επειδή η αξιοπρέπεια δεν είναι το δυνατό σας σημείο, συνεργάζεστε με τον σημερινό Δήμαρχο, ο οποίος σας έχει στολίσει δημοσίως με όλα τα κοσμητικά επίθετα, που οποιοσδήποτε άλλος ήταν στην θέση σας, σίγουρα δεν θα είχε αυτή την αντιμετώπιση..(ηχητικά και γραπτά ντοκουμέντα υπάρχουν. Έχουν ήδη αναρτηθεί δημόσια και όποτε θέλετε τα επαναφέρουμε…) Βέβαια αν δεν ταιριάζατε δεν θα συμπεθεριάζατε. Από ότι μαθαίνουμε ,ακόμα ούτε ο ίδιος ούτε κανένας άλλος δεν έχει αντιληφθεί το τεράστιο έργο που έχετε κάνει. 

Τέλος αντιλαμβανόμαστε πάντως την ανάγκη σας να υποστηρίξετε το μείον (και όχι το μηδέν), καθώς μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει ο μισθός εισπράττεται κανονικά, ως έμμισθος Αντιδήμαρχος. Άρα προφανώς δεν είστε και τόσο «ιδεολόγος» στη σωτηρία μας. Εμείς χωρίς να έχουμε εννοείται κάτι προσωπικό μαζί σας και επειδή μας προκαλείτε, θα είμαστε εδώ να κάνουμε αντιπολίτευση, να ελέγχουμε που καταλήγουν τα λεφτά των δημοτών και θα ενημερώνουμε τους δημότες για το «τεράστιο» έργο σας. 

Εάν αυτό ενοχλεί την Δημοτική Αρχή γιατί νόμιζε ότι όλοι ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ, δικό σας πρόβλημα. Για το τέλος κύριε Αργυρόπουλε, επειδή αναφέρεστε σε προσωπικά θέματα (στα οποία δεν έχω κανένα πρόβλημα να τα συζητήσουμε δημόσια), πιστέψτε με δεν θα θέλατε να αναφερθώ και εγώ επί προσωπικής ζωής κανενός, γιατί σίγουρα θα δυσαρεστούσα και εσάς και τους οικείους σας.. 

Απλά να σας θυμίσω ότι: 

Α) Ο Δήμος και εσείς όλοι διοικείστε από την Αθήνα (προκαλέστε με να το αναλύσουμε και αμαρτία ουκ έχω). 

Β) Ο νυν Δήμαρχος ήταν επί σειρά ετών βιοποριστικά εκτός Πύργου και προσπαθούσε (όπως και εγώ) και ήταν συνεπής στα πολιτικά του καθήκοντα. Άρα μάλλον για το Δήμαρχο μιλάτε πρώτα όταν αναφέρεστε σε «επισκέπτες» και όχι για εμένα. 

Γ) Δεν γνωρίζετε καν πόσες ημέρες την εβδομάδα είμαι κάπου. Και αυτό γιατί έχω φροντίσει εδώ και 2,5 έτη να σας μπερδεύω με το μόνο πράγμα που ξέρετε όλοι εσείς καλά. Το facebook (που το πληρώνουν χρυσάφι το άτιμο οι δημότες μας). 

Υγ.1. Οι κουμπάροι που μοίραζαν φυλλάδια και έχουν τις γυναίκες τους για πολλούς μήνες στις περιβόητες λίστες προσλήψεων της νυν δημοτικής αρχής (ναι-ναι…αυτές που μας κοστίζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, χωρίς κριτήρια πρόσληψης), καλά κάνουν και σχολιάζουν να δικαιολογήσουν τα «μισθά» τους. Όμως να προσέχουν τις λέξεις που χρησιμοποιούν, γιατί είναι η τελευταία φορά που τους χαρίζετε η ανοχή (και αυτή από «σπόντα», λόγω εκτίμησης σε συγγενικό τους πρόσωπο). Τις επόμενες φορές θα πάει λέξη και πεντοχίλιαρο… 

Υ.γ.2. Καλή διαμονή στη Πρωτεύουσα της ΜΙΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας. Άλλωστε τα συμφέροντα μας (όψιμα) βρίσκονται εκεί (αυτό για λίγους—θα το αναλύσω εφόσον προκληθώ πιο πολύ…) 

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΠΥΡΓΟΥ: (Επινιγήκαμε) στα έργα..όχι άλλο σώσιμο..
ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΠΥΡΓΟΥ: (Επινιγήκαμε) στα έργα..όχι άλλο σώσιμο..
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjG42fXRvGqYA6AZAfzbdtPzfzNgIAXggA42nWitguqVAXVjHbXHWDEAdE2A4ymhnOTvxnVp-j8XYD9Ud-PZnvlrQ-axeFlnJfIW-sjAXGhTfH26Sxu6QI07iLBrZMBuHKlbheZOMn7ZryvIC0oqdtNDe_pupJP_YFtqOilOkCJ25-7QjwAsdFKE0Og=s600
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjG42fXRvGqYA6AZAfzbdtPzfzNgIAXggA42nWitguqVAXVjHbXHWDEAdE2A4ymhnOTvxnVp-j8XYD9Ud-PZnvlrQ-axeFlnJfIW-sjAXGhTfH26Sxu6QI07iLBrZMBuHKlbheZOMn7ZryvIC0oqdtNDe_pupJP_YFtqOilOkCJ25-7QjwAsdFKE0Og=s72-c
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2022/02/blog-post_27.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2022/02/blog-post_27.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy