-->

Σκρέκας: Άκουσε «τα σχολιανά του» από τους βουλευτές της ΝΔ. Τον είπαν «ακριβοθώρητο»!

  Ο ίδιος έριξε το φταίξιμο για την ακρίβεια στην ενέργεια (και) στον... ΣΥΡΙΖΑ!   «Την έπεσαν» στον Σκρέκα οι βουλευτές της ΝΔ! Έκπληκτος...

 

Ο ίδιος έριξε το φταίξιμο για την ακρίβεια στην ενέργεια (και) στον... ΣΥΡΙΖΑ! 

«Την έπεσαν» στον Σκρέκα οι βουλευτές της ΝΔ! Έκπληκτος ο υπουργός Ενέργειας άκουσε τους κυβερνητικούς βουλευτές να ασκούν δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τις τιμές στα καύσιμα και το ρεύμα κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής. Για «ακριβοθώρητο υπουργό» έκανε λόγο ο Χρήστος Κέλλας αναφερόμενος στον Κώστα Σκρέκα, ο οποίος ενοχλημένος έκανε λόγο για «αγαπητό κύριο Κέλλα». 

«Είναι σα να περιμένουμε το μοιραίο τέλος», τόνισε ο Χρήστος Μπουκώρος, με τον οποίο συμφώνησε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Γιώργος Βλάχος! «Θέλουμε περισσότερες δόσεις, οι 36 δόσεις να γίνουν 96», απαίτησε ο Γιάννης Αντωνιάδης. «Πότε θα φτάσει στον αγροτικό κόσμο το 80% της ρήτρας αναπροσαρμογής; Για τα χρέη ΤΟΕΒ θα υπάρξει μεγάλος αριθμός δόσεων; Δεν θα πληρώσει κανείς με τα δυσθεώρητα χρέη», προειδοποίησε ο Χρ. Κέλλας. 

«Η πίεση που δεχόμαστε για τους λογαριασμούς στα βουλευτικά γραφεία είναι πρωτοφανής. Έχουμε δαπανήσει 2 δισ. στις επιδοτήσεις των λογαριασμών τα οποία δεν έχουν φανεί εξαιτίας των υπέρογκων αυξήσεων. Είναι πλέον υπαρξιακό ζήτημα για επιχειρήσεις και αγρότες», υπογράμμισε ο Χρ. Μπουκώρος και πρόσθεσε: «το κόστος άρδευσης έχει φτάσει 110 ευρώ το στρέμμα, τι κάνουμε γι’ αυτό το ζήτημα; Απαράδεκτο να μην έχουμε κάνει βήματα γι’ αυτό. Τι περιμένουμε, την αποκλιμάκωση των τιμών; Είναι σαν να περιμένουμε το μοιραίο τέλος». 

«Απεικόνισε σωστά την πραγματικότητα ο Χρ. Μπουκώρος», σχολίασε ο Γ. Βλάχος. Για την «επιτακτική ανάγκη» υπογειοποίησης του δικτύου μίλησε ο Διονύσης Σταμενίτης, ενώ ο Φίλιππος Φόρτωμας ανέφερε ότι σε Μύκονο και Σαντορίνη υπάρχει προβληματισμός για το ενδεχόμενο βλαβών και την υποστελέχωση του ΔΕΔΔΗΕ. 

Φάμελλος: Θα δώσετε πάλι πριμ στα γαλάζια παιδιά; 

Από την πλευρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την έκτακτη σύγκληση της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για την ακραία κρίση ακρίβειας στο ρεύμα και τα μέτρα βιωσιμότητας νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Ο Σωκράτης Φάμελλος ήταν οξύς για την διαχείριση στον ΔΕΔΔΗΕ. «Δίνετε πριμ έως 60.000 για διευθύνοντα σύμβουλο. Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει στο ΔΕΔΔΗΕ. Η χώρα είναι πρωταθλήτρια στην ακρίβεια, οι πολίτες δεν μπορούν να πληρώσουν λογαριασμούς κι εσείς δίνετε πριμ στα γκόλντεν μπόις του ΔΕΔΔΗΕ. Θα πάρουν μπόνους φέτος;», ρώτησε. 

Βλάχος: Κυβερνά η ΝΔ, αλλά δεν βλέπουμε γαλάζια παιδιά «Που είναι αυτά τα γαλάζια παιδιά; Εμείς δεν τα βλέπουμε. Η ΝΔ κέρδισε τις εκλογές κι εσείς μιλάτε συνέχεια για γαλάζια παιδιά. Ακούει και ο κόσμος συνέχεια για τα γαλάζια παιδιά», αντέδρασε ο πρόεδρος της Επιτροπής Γ. Βλάχος, αφήνοντας βέλη κατά του ΔΕΔΔΗΕ. «Δεν ξέρουμε αν είναι στελέχη της ΝΔ ή τα έβαλε το Μαξίμου. Έγινε χωρίς διαφάνεια, χωρίς ΑΣΕΠ, χωρίς αξιοκρατία», του απάντησε ο Σ. Φάμελλος. 

Σκρέκας: Δύσκολη η κατάσταση 

Ο Κ. Σκρέκας φάνηκε να σηκώνει ψηλά τα χέρια. «Πραγματικά είναι πολύ δύσκολη η έναρξη της αγροτικής καλλιέργειας με τις αυξήσεις», παραδέχθηκε και σημείωσε ότι «με την επιδότηση στο φυσικό αέριο ανακοινώθηκε μείωση στον τιμοκατάλογο του λιπάσματος». «Η λύση δεν είναι με ένα νόμο και ένα άρθρο να παγώσουμε τιμές. Ανεδαφικό και επικίνδυνο αυτό που ακούγεται από αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Αυτά ακούγονται από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που κυβέρνησε 5 χρόνια», ανέφερε και πρότεινε «την δημιουργία ενός ευρωπαϊκού κεντρικού μηχανισμό με 100 δισ. στήριξης», γιατί «δεν μπορεί κανένα κράτος μέλος από μόνο του». 

«Αν τα πέντε χρόνια διακυβέρνησής του ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προωθήσει ΑΠΕ και είχαν μεγαλύτερη συμμετοχή στο ενεργειακό μας μίγμα, θα είχαμε πολύ χαμηλότερες τιμές ηλεκτρικής ενέργειες», εκτίμησε. 

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Σκρέκας: Άκουσε «τα σχολιανά του» από τους βουλευτές της ΝΔ. Τον είπαν «ακριβοθώρητο»!
Σκρέκας: Άκουσε «τα σχολιανά του» από τους βουλευτές της ΝΔ. Τον είπαν «ακριβοθώρητο»!
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEg_9C7WLIpUWK8D71mk0SYjUgi67qllOWVP5lxvAlQVccxWQbRhyoJacSScejxWW0FSLR0VmFssUXH12cyA-ecHTou4I45R6EJa1YRD-oajRGzAdyJjgPHbRIVkCCCvLaMe8YfCYdVmDaSncrOsNv0psnPTKermZGKi5nD1sb0fdyMPbfEPXCGiLASF=s600
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEg_9C7WLIpUWK8D71mk0SYjUgi67qllOWVP5lxvAlQVccxWQbRhyoJacSScejxWW0FSLR0VmFssUXH12cyA-ecHTou4I45R6EJa1YRD-oajRGzAdyJjgPHbRIVkCCCvLaMe8YfCYdVmDaSncrOsNv0psnPTKermZGKi5nD1sb0fdyMPbfEPXCGiLASF=s72-c
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2022/02/blog-post_296.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2022/02/blog-post_296.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy