-->

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 η εκδήλωση Φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Αμαλιάδα

Τη Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 7,00μμ. στη πλατεία Αγίου Αθανασίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου ...Τη Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 7,00μμ. στη πλατεία Αγίου Αθανασίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, με πολλές εκπλήξεις και πολλά πυροτεχνήματα, που αναμένεται να φωτίσουν τον ουρανό. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαλιάδας, το σύλλογο Εστίασης Ήλιδας, το Run Amaliada, Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ήλιδας και τα καλλιτεχνικά Εργαστήρια ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ, ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΙΟ και το ΤΜΗΜΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ. 

Νέες δράσεις για τα Χριστούγεννα φέτος στην Αμαλιάδα, δίνουν μια ξεχωριστή νότα και αναμένεται να ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Για πρώτη φορά το Amaliada Run θα διοργανώσει το Santa Run, με εκατοντάδες δρομείς στα κόκκινα, στο χρώμα των Χριστουγέννων να τρέχουν για την αγάπη στον συνάνθρωπο και για τα άλλα μηνύματα που οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων προσφέρουν, με αφετηρία τη πλατεία Ανεμομύλου στις 7μμ και τερματισμό τη Πλατεία Αγίου Αθανασίου με ενδιάμεση διαδρομή και το πεζόδρομο Αμαλιάδας. 

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με τη συναυλία από τη γνωστή Banda Morena μια παρέα μουσικών, που ένωσε τις δυνάμεις της το 2019 με σκοπό τη δημιουργία μιας πολυδιάστατης μπάντας, που να κινείται σε ποικίλα μουσικά είδη. Βασική επιδίωξη ήταν το σχήμα να χαρακτηρίζεται ρεπερτοριακά και σκηνικά από κέφι, φρεσκάδα, και φαντασία στη μουσική προσέγγιση. Η σύνθεση της ομάδας προέκυψε από τη συνάντηση ανθρώπων που έχουν θητεύσει σε πολλά και διαφορετικά μουσικά σχήματα. «Φωνές» της μπάντας είναι ο Χρήστος Αθανασόπουλος  καθώς και η Εύη Αναστοπούλου, η Morena της παρέας. 

Στα πλήκτρα και τις ενορχηστρώσεις είναι ο έμπειρος Φώτης Αθανασόπουλος, στην ηλεκτρική κιθάρα ο Πασχάλης Μπάσης , ενώ αξιοσημείωτη είναι η χημεία του Θάνου στα τύμπανα και του Θοδωρή Βένδρα στο μπάσο, αποτέλεσμα της συνεργασίας τους σε διάφορα σχήματα. Ο ήχος και τα μουσικά στυλ με τα οποία καταπιάνεται η μπάντα ταλαντεύονται ανάμεσα σε pop, swing, rock, rock n’ roll, disco της ελληνικής και ξένης σκηνής, άλλοτε με ρετρό και άλλοτε με πολύ σύγχρονη αισθητική, με ευφάνταστες ενορχηστρώσεις και πολύ χορευτική διάθεση.  

Όλο το πρόγραμμα 

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 ώρα 7μμ 
Santa Run: Για πρώτη φορά το Run Amaliada θα διοργανώσει το XMAS RUN, με εκατοντάδες δρομείς στα κόκκινα, με το Αγιοβασιλιάτικο σκουφάκι στο χρώμα των Χριστουγέννων να τρέχουν για την αγάπη στον συνάνθρωπο και για τα άλλα μηνύματα που οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων προσφέρουν. Αφετηρία Πλατεία Ανεμομύλου και όλοι θα τερματίσουν στην πλατεία Αγίου Αθανασίου για να συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Επίσης όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ήλιδας. Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 ώρα 7μμ. - Πλατεία Αγίου Αθανασίου Τη Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 στην πλατεία Αγίου Αθανασίου με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με τη συναυλία από τη γνωστή Banda Morena . 

«Φωνές» της μπάντας είναι ο Χρήστος Αθανασόπουλος  καθώς και η Εύη Αναστοπούλου, η Morena της παρέας. Στα πλήκτρα και τις ενορχηστρώσεις είναι ο έμπειρος Φώτης Αθανασόπουλος, στην ηλεκτρική κιθάρα ο Πασχάλης Μπάσης , ενώ αξιοσημείωτη είναι η χημεία του Θάνου στα τύμπανα και του Θοδωρή Βένδρα στο μπάσο, αποτέλεσμα της συνεργασίας τους σε διάφορα σχήματα. Pop, swing, rock, rock n’ roll, disco της ελληνικής και ξένης σκηνής, άλλοτε με ρετρό και άλλοτε με πολύ σύγχρονη αισθητική, με ευφάνταστες ενορχηστρώσεις και πολύ χορευτική διάθεση και φυσικά μουσικά ακούσματα των Χριστουγέννων. 

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 - Σκακιέρα 11 πμ 
Ζωγραφίζω για την αγάπη 

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων όλοι θα πάρουν τα ζωγραφικά τους πινέλα και θα δημιουργήσουν δύο τοιχογραφίες με τα μηνύματα της αγάπης και της ανθρώπινης συνύπαρξης. με θέματα α) την αιμοδοσία και β) με το bullying. Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τα εικαστικά εργαστήρια ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ, ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΙΟ και το ΤΜΗΜΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ στο χώρο δίπλα από την σκακιέρα. 

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 
Το Ξωτικό των Χριστουγέννων 

Πλατεία Αγίου Αθανασίου ώρα 5μμ. στα πιο δημιουργικά event για τους μικρούς μας φίλους, το ξωτικό των Χριστουγέννων για να βιώσουμε μαζί το πνεύμα των Χριστουγέννων με χριστουγεννιάτικα θεατρικά παιχνίδια , face painting και άφθονο παιχνίδι. Σας περιμένουμε όλους. 

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023- πλατεία Αγίου Αθανασίου ώρα 11πμ-1μμ. 
Santa is coming to Amaliada - Christmas Festival- Μικροί και μεγάλοι γνωρίζουν από κοντά τον Άγιο Βασίλη- Συλλογή δώρων και τροφίμων που θα δοθούν σε άπορες και ευπαθείς οικογένειες - Live μουσική και live dj set - Χριστουγεννιάτικη γωνία για παιδιά με δραστηριότητες &.face painting - Δραστηριότητες με το κέντρο Ηλίανθος Κδαπ μεΑ - Γλυκά και κεράσματα από τοπικές επιχειρήσεις- Θεατρική Παράσταση Καραγκιόζη Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023- Πεζόδρομος Αμαλιάδας Ώρα 5μμ. Το Ξωτικό των Χριστουγέννων στα πιο δημιουργικά event για τους μικρούς μας φίλους, το ξωτικό των Χριστουγέννων για να βιώσουμε μαζί το πνεύμα των Χριστουγέννων με χριστουγεννιάτικα θεατρικά παιχνίδια , face painting και άφθονο παιχνίδι. Σας περιμένουμε όλους.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 η εκδήλωση Φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Αμαλιάδα
Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 η εκδήλωση Φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Αμαλιάδα
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjVxK8W02ot6Krq-6UsofqUEppYZ-Bbc9rBtHKyoTHvsvZj_YcoBMcb1JviJhUiHBy2VLnbLdrktljp9SaU7Drney_7CoWDSDEExGGvKR9Wq6LbSldLkqDq8-pNO0xrYuDH6FKkynX3PS3gENvHy2qrCLtLxsTj_ThKWVKCgicyuq44QAEemPZE2-r3IjE/s600/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-12-12_150946_mail.google.com.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjVxK8W02ot6Krq-6UsofqUEppYZ-Bbc9rBtHKyoTHvsvZj_YcoBMcb1JviJhUiHBy2VLnbLdrktljp9SaU7Drney_7CoWDSDEExGGvKR9Wq6LbSldLkqDq8-pNO0xrYuDH6FKkynX3PS3gENvHy2qrCLtLxsTj_ThKWVKCgicyuq44QAEemPZE2-r3IjE/s72-c/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-12-12_150946_mail.google.com.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2023/12/14-2023_12.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2023/12/14-2023_12.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy